rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.693
- Πόντοι
- 12.946
ΟΧΙ ο Νικοτρίβης είναι ηλικιωμένος άνθρωπος 84 χρονών, (ο @κωλο-γερος 85)Ο ψηφιακος αδερφος του νηματοθετη...εχει κλωνο??
και επιθυμεί την ηρεμία του.
ΟΧΙ ο Νικοτρίβης είναι ηλικιωμένος άνθρωπος 84 χρονών, (ο @κωλο-γερος 85)Ο ψηφιακος αδερφος του νηματοθετη...εχει κλωνο??
Ειχα την εντυπωση οτι ο νηματοθετης εχει γεννηθει το 1912 και ειναι 56 χρονων παληκαρακι....ΟΧΙ ο Νικοτρίβης είναι ηλικιωμένος άνθρωπος 84 χρονών, (ο @κωλο-γερος 85)
και επιθυμεί την ηρεμία του.
Όντως με την αριθμητική δε τα πάμε καλά στο νήμαΕιχα την εντυπωση οτι ο νηματοθετης εχει γεννηθει το 1912 και ειναι 56 χρονων παληκαρακι....
Ευτυχως!!!!!!!!!Όντως με την αριθμητική δε τα πάμε καλά στο νήμα
Όντως με την αριθμητική δε τα πάμε καλά στο νήμα
Απο τιγωνομετρια ομως σκιζουμε ......Ευτυχως!!!!!!!!!
Γεννήθηκε το το 1912 και είναι 56 τα μαθηματικά δεν βγαίνουν και είστε και διαχειριστής των οικονομικών - ατασθαλίες υποψιάζομαιΕιχα την εντυπωση οτι ο νηματοθετης εχει γεννηθει το 1912 και ειναι 56 χρονων παληκαρακι....
Eιμεθα πεντακαθαροι κυριε.Γεννήθηκε το το 1912 και είναι 56 τα μαθηματικά δεν βγαίνουν και είστε και διαχειριστής των οικονομικών - ατασθαλίες υποψιάζομαι
Και φυσικα το αναγνωστικο κοινο μπορει να διαβασει μερικες σελιδες παρακατω ...οπου οι τρισμεγιστοι του νηματος ανταλασουν συγχαρητηρια για τη συγγραφη του εργου....Λοιπόν ...
Εις το παραπάνω απόσπασμα, που παρέθεσε ο κ. Zebu, δίνεται μία ευκαιρία εις τα νεότερα μέλη του Νήματος να γνωρίσουν τον ψυχοπαθή κ. Vlandis4.
Εις το παρατεθέν πόνημα ο κ. Vlandis4 διηγείται την ημέρα που γνώρισα τη Μ ...
Τα σχόλια δικά σας δεδομένου ότι η κακεντρέχεια σε βάρος του Νηματοθέτου ξεχειλίζει εις τα γραπτά του κ. Vlandis 4 (σήμερον έγκλειστος εις Δρομοκαίτειον Αττικής).
Μου λείπει η κα. @Sexyjoanna ....
Θα τους υποδειξω μονο ενωπιον του υπερτατου ηγετη και παντα φορωντας κουκουλα ...
Ρε γατακι ...αφου ειπα ..συναντηθηκαμε στη πιατσα ...Όλα τα μαθαίνω
χτες είχα στείλει βαιπερ στον ψηφιακό αδελφό του Νηματοθέτη και μου επιβεβαίωσε
ότι ήταν ο ίδιος, εντάξει το είχα καταλάβει από κάποιες συνθηματικές λέξεις.
Βλεπω προσθηκη στην υπογραφη....Ρε γατακι ...αφου ειπα ..συναντηθηκαμε στη πιατσα ...
Τι αλλο θες να σου πω .....
Ρε γατακι ...αφου ειπα ..συναντηθηκαμε στη πιατσα ...
Τι αλλο θες να σου πω .....
βεβαιως βεβαιως ... ( φυσικα εκανε την ανακυρηξη χωρις να ξερει ποιος ηταν )Βλεπω προσθηκη στην υπογραφη....
Με την συγκαταθεση του βρυκολακα????
φιλε μου καλε δεν γνωριζεις ιστορία ...Ε καλά και από το 2018 λέτε για επαναστάσεις αλλά ακόμα τίποτα
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 14849
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Κοιτάξτε ποιο είναι το θέμα, ο κόσμος του μπου.κομ δεν είναι αγγελικά πλασμένος.φιλε μου καλε δεν γνωριζεις ιστορία ...
πρωτον διαβασε αυτο το βιβλιο
το οποιος μαζι με το
Τα εχω ευαγγελια ...
επισης σκεψου τη προσφατη ανατροπη Κασελακη ?
Ποιος του την εφερε ? ο πιο εμπιστος ..Ο Παππας...
Υποπτευομαι οτι ενα νικ "tarifas pirea", ειναι κλωνος του.Ο ψηφιακος αδερφος του νηματοθετη...εχει κλωνο??
Τι εγινε με το μπαχαλεμα του καλοκαιριου και τι αλλο ξερεις για το γερο ξουραΚοιτάξτε ποιο είναι το θέμα, ο κόσμος του μπου.κομ δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
Υπάρχουν κακόβουλοι και υπονομευτές του νήματος, οπότε λέω ας αφήσετε τα εσωκομματικά
και να κοιτάξετε παραέξω.
Και μου κάνει τεράστια εντύπωση γιατί δε με ρώτησε κανείς για το μπαχάλεμα
του καλοκαιριού και τι ξέρω για τον γεροκσούρα.
Ναι εκει εχω κλεισει κουκετες για τους στασιαστας..
θεση να κλεισετε μονο ..
Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε!Ναι εκει εχω κλεισει κουκετες για τους στασιαστας..