amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
ΥποψιάζομαιΠαρακαλώ.
Είμαι πτυχιούχος Μαρκόνης εγώ. Δεν είμαι κανένας καφετζής.
ΥποψιάζομαιΠαρακαλώ.
Παρακαλώ.
Ευχαρίστως, να την γνωρίσετε στον κ. @Ιζνογκουντ , όπως ακριβώς γνωρίσατε σε εμένα τις δύο καλόγριες ...Δεν θα μακρηγορήσω σας πω μόνο το εξής ήθελα να σε γνωρίσω με τις κυρίες και τις τρεις αλλά η μία σας ξύνιζε & η άλλη
Σας βρωμαγε.
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε τουλάχιστον να απαλλαγώ από δύο γυναίκες καί νά τίς φορτωθείτε εσείς...
Είδη η κ.Παγωνα με ρωτάει για τον κ.roger.
Ορθώς νουθετείτε, κύριε!Ευχαριστώ.
Ρε παλιοτεμπέλαρε, ανεπρόκοπε ντιντή, όχι μόνο δεν πήρες πτυχίο, παράτησες και την Σχολή σου για να κωλοβαράς στο χαζονήσι των φαντασμένων μπαγλαμάδων. Η δουλειά κάνει τους άντρες Ωρίων, το φουντάρισμα, το καλαφάτισμα, το καργάρισμα.
Το να φτιάχνεις καφέ στον Καπετάνιο.
Αυτές οι εποχές επέρασαν ανεπιστρεπτί!Ο νηματοθετης @blizardeye όταν δίνει χαρτζιλίκι στον αχαιρευτο ανηψιο του @troubakhs .
1,3 млн просмотров · 17 тыс. реакций | Έτσι μετράς τα λεφτά όταν χρωστάς #Γκιωνάκης #Κάππης | AeginaStar
Έτσι μετράς τα λεφτά όταν χρωστάς #Γκιωνάκης #Κάππης.www.facebook.com
Ναι, ναι!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Υπάγω 2 χιλιόμετρα δυτικά σε μια παραλία τριακοσίων μέτρων επονομαζόμενη Αποκλείστης όπου υπάρχει πληθώρα γυμνιστών.μηπως βρω καμία ξεμπαρκη πού να έχει ξεμένει από τα πρός το ζειν.
Ότι πρέπει για τον κ.Μπλιζ....
Μπορεί να βρω και δύο.
. Μπορεί και να γαμησω καί εγώ.
Βρε τι έχουμε πάθει με την ανεύρεση γκόμενας !!
Ο νεαρός @Aristarxos dj ηράσθη!Καλά άμα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά που του γράφουμε του Ωρίων θα έπρεπε να είχε κλείσει εκτελεστές από το dark Web και να μας έψαχναν δεν νομίζω να παρεξηγηθεί ο Ωρίων - Ο Αρίσταρχος λίγο με έχει στεναχωρισει που έχει αποτραβηχτεί
Σας έφαγαν οι γκόμενες, κε Bliz...Ως εκ τούτου η συμπεριφορά του ακολουθεί τον κώδικα των ερωτευμένων, οι οποίοι ξεχνούν όλουςόσουςόσοι τους εστάθησαν εις τους χαλεπούς καιρούς της αγαμίας και δηλαδή έχει ξεχάσει εμάς.
Και εσάς σας έχει αλώσει το brain wash που συστηματικά ασκούν οι κ.κ. @κωλο-γερος και @Ιζνογκουντ .Σας έφαγαν οι γκόμενες, κε Bliz...
ΟΧΙΘα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή γκόμενα, κύριε;;;
Να πάτε να κάνετε παρέα με τον κ. @amjik ...
Θα σας γνωρίσω εγώ μία μελαχρινή γυναίκα για να την βγάλετε γκόμενα εάν εσείς μου γνωρίσετε μία ξανθιά γυναίκα απλώς για να την κωλοπιάσω 1-2 εβδομάδες.Να πάτε να κάνετε παρέα με τον κ. @amjik ...
Σε μία χώρα όπου αφθονούν οι μελαχρινές, δεν μπορώ να γνωρίσω μία μελαχρινή γυναίκα ....
Γιατί τότε, δε λέτε στο Μανάρι, που δεν υπάρχει, να βάψει τα μαλλιά της μελαχρινά;Να πάτε να κάνετε παρέα με τον κ. @amjik ...
Σε μία χώρα όπου αφθονούν οι μελαχρινές, δεν μπορώ να γνωρίσω μία μελαχρινή γυναίκα ....
Γιατί τότε, δε λέτε στο Μανάρι, που δεν υπάρχει, να βάψει τα μαλλιά της μελαχρινά;
Εσυ ξερεις ποιος ειναι ο Μαρικονης;
Δεν γνωρίζω κύριε...Εσυ ξερεις ποιος ειναι ο Μαρικονης;