gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.260
- Πόντοι
- 4.027
Με τις παρακάτω, ούτε κι εγώΑν φοράνε μαθητικές ποδιές (μόνο) δεν έχω πρόβλημα.
Με τις παρακάτω, ούτε κι εγώΑν φοράνε μαθητικές ποδιές (μόνο) δεν έχω πρόβλημα.
Μια τετραμελής επιτροπή που θα αποτελείται από τρία άτομα, τους εξής δύο: Τον νηματοθετη.Να συσταθει επιτροπη εναντια στην αποφαση του γεροξεκουτη-νηματοθετη
Σοφόν το σαφές!Μια τετραμελής επιτροπή που θα αποτελείται από τρία άτομα, τους εξής δύο: Τον νηματοθετη.
Προτεινω μια συσταση επιτροπης εναντια σε αυτη την προταση.Μια τετραμελής επιτροπή που θα αποτελείται από τρία άτομα, τους εξής δύο: Τον νηματοθετη.
Το ξέρω ότι του νηματοθετη θα άρεσαν αυτά - επίσημες ενδυμασίες περούκες σφυριά γκιλοτίνες αλλά νομίζω αν του γνωρίσετε μια φίλη σας το πρόβλημα μας θα λυθεί - εγώ θα τού γνώριζα μία το Μαράκι από την Πάτρα ξανθιά γαλανοματα με ωραία πισινή κίνηση αλλά δεν θα τού αρέσει - είναι λίγο αναρχικήΕγώ το σφυρί για την κατακύρωση της απόφασης της επιτροπής.
Έτσι ξεκινούν όλες οι επαναστάσεις οι από πάνω δεν ακούνε ποτέ τούς από κάτωΣοφόν το σαφές!
Οι υπόλοιπες προτάσεις, που διατυπώθηκαν, καθίστανται άνευ αντικειμένου.
Το ... Φθινοπωρινής... σε αυτάκια φυσικά!With this and with that ...
Κηρύσσεται η έναρξις της Φθινοπωρινής Περιόδου των Εργασιών του Νήματος!
Δυστυχως μερικοι δεν μαθαινουν απο την ιστορια!!!Έτσι ξεκινούν όλες οι επαναστάσεις οι από πάνω δεν ακούνε ποτέ τούς από κάτω
θα έχουμε γεγονότα?Δυστυχως μερικοι δεν μαθαινουν απο την ιστορια!!!
Αν δεν του αρέσει, μπορείτε να την γνωρίσετε σε μένα. Οι προδιαγραφές της με συγκινούν τα μαλαΤο ξέρω ότι του νηματοθετη θα άρεσαν αυτά - επίσημες ενδυμασίες περούκες σφυριά γκιλοτίνες αλλά νομίζω αν του γνωρίσετε μια φίλη σας το πρόβλημα μας θα λυθεί - εγώ θα τού γνώριζα μία το Μαράκι από την Πάτρα ξανθιά γαλανοματα με ωραία πισινή κίνηση αλλά δεν θα τού αρέσει - είναι λίγο αναρχική
Δεν ξερω πως θα κινηθει η αντιπολιτευση ακομα...θα έχουμε γεγονότα?
Όλοι τα ξέρουμε και όλοι τα γνωρίζουμε τα σωστά αλλά που να βρεθεί ψυχή να τα κάνουμε - οι ψυχές μας είναι νερό βραστές και μέτριες σαν τους καιρούς που ζούμεΔυστυχως μερικοι δεν μαθαινουν απο την ιστορια!!!
Πρέπει να βρούμε τίτλο:Δεν ξερω πως θα κινηθει η αντιπολιτευση ακομα...
Εγω παντως δεν το κρυβω αγαπητε οτι μερικες φορες μου ρχεται να παρω μερικα κεφαλια.....Όλοι τα ξέρουμε και όλοι τα γνωρίζουμε τα σωστά αλλά που να βρεθεί ψυχή να τα κάνουμε - οι ψυχές μας είναι νερό βραστές και μέτριες σαν τους καιρούς που ζούμε
οι αθλιοι.Πρέπει να βρούμε τίτλο:
- Τα Σεπτεμβριανά του μπου
- Η Οκτωβριανή Επανάσταση του νήματος των παππούληδων που άργησε μια μέρα
- ...
Είναι ωραία το Μαράκι και προσεγγισιμη - αν έρθει κατά δω ο δρόμος σας πολύ ευχαρίστως- τώρα είναι λίγο αναρχική αλλά δεν βαριέσαι όλοι υπομονή κάνουμε με τις γυναίκες να έρθεται είναι και ο Λάκης στο νησί μας αυτές τίς μέρεςΑν δεν του αρέσει, μπορείτε να την γνωρίσετε σε μένα. Οι προδιαγραφές της με συγκινούν τα μαλα
Περιμενω σε τρείς ώρες νέο φορτίο με alfablok .Επερατώθη το αυθαίρετο;;;
Τα έχει 400..Να συσταθει επιτροπη εναντια στην αποφαση του γεροξεκουτη-νηματοθετη
Εμ δεν τα εχει...Τα έχει 400..
Φεύ στους σφετεριστές
.
Στον Τρουμπακη εχει δωσει αυταΕμ δεν τα εχει...
Τα εχει δωσει στον τρουμπακη.