Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.701
- Πόντοι
- 3.656
Δεν παινεσαι μονο...Χαζεψες κιολας...Παει αυτος...Τον αποκληρωσες την προηγουμενη βδομαδα!!!!!!!Σκέπτομαι να τον αποκληρωσω!
Εχουμε αποδειξεις λεμε!!!!!!
Δεν παινεσαι μονο...Χαζεψες κιολας...Παει αυτος...Τον αποκληρωσες την προηγουμενη βδομαδα!!!!!!!Σκέπτομαι να τον αποκληρωσω!
Τον είχα αποκληρωσει από τα ακίνητα.Δεν παινεσαι μονο...Χαζεψες κιολας...Παει αυτος...Τον αποκληρωσες την προηγουμενη βδομαδα!!!!!!!
Εχουμε αποδειξεις λεμε!!!!!!
Kανε δηλωση με στομφο.Τον είχα αποκληρωσει από τα ακίνητα.
Τώρα θα τον αποκληρωσω και από τα χρήματα.
Γιατί ο κ. @troubakhs μου σας αποκαλεί χίπι;;;Kανε δηλωση με στομφο.
Οχι θα και θα και θα....
Eγω????το αγλαισμα της αριστοκρατιας???χιπις και γιεγιες??Που ξεπλενω τα δοντια μου με conti montrachet το πρωι???(το βραδυ με αλλο πιο ακριβο)!!!Γιατί ο κ. @troubakhs μου σας αποκαλεί χίπι;;;
Είστε γιεγιες;
Ο Νηματοθετης επιστρέφει αύριον εις την κανονικήν ροήν των εργασιών του Νήματος.
Πλην όμως αναγνώσας τας προηγουμένας σελίδας, διαπιστώνω ότι αι εργασίαι του Νήματος τείνουσι προς νέκρωσιν.
ΕΜΦΑΝΕΣ το συμπέρασμα:
Βρήκατε άπαντες γκόμενα και δεν το λέτε για να μην υποχρεωθείτε να μας γνωρίσετε μία φίλη της γκόμενας υμών!
μην βριζεις παλιοαληταμπουρα....Eγω????το αγλαισμα της αριστοκρατιας???χιπις και γιεγιες??Που ξεπλενω τα δοντια μου με conti montrachet το πρωι???(το βραδυ με αλλο πιο ακριβο)!!!
Που θα με πει εμενα χιπι ο αξεστος,ο αστεγος,ο αλκοολικος,το ρεμαλι !!!!!!
την τσιμπησε την αναφόρα του αγαπητε φιλεμην βριζεις παλιοαληταμπουρα....
σε ευχαριστω....ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα να στηριχτεις....την τσιμπησε την αναφόρα του αγαπητε φιλε
Θα σπάσει η φούσκα σας. Βγάλτε τον να κατουρήσει, στην ηλικία σας θα πάθετε ζημιά.Υπάγω προς ικανοποίησιν ζωτικών αναγκών!
την τσιμπησε την αναφόρα του αγαπητε φιλε
Τι αλλο να περιμενεις απο εναν απατεωνα και εναν αλκοολικο......σε ευχαριστω....ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα να στηριχτεις....
δεν ξερω για τι πραγμα μιλάςΤι αλλο να περιμενεις απο εναν απατεωνα και εναν αλκοολικο......
Αυτη ειναι η συμπεριφορα καταδοτη...δεν ξερω για τι πραγμα μιλάς
σε τι αναφερεσε καλε φιλε βιρλα?Αυτη ειναι η συμπεριφορα καταδοτη...
Κανουν την αναφορα και μετα το παγωνι "δεν καταλαβαινω για τι πραγμα μιλας κτλ"...
Να της πεις της κοπελιάς να μας γράψει και στο νήμα τι τσίμπησες,
Να της πεις της κοπελιάς να μας γράψει και στο νήμα τι τσίμπησες,
θα είχε ενδιαφέρον
Με εσενα θα τα πουμε αποψε στις 20:30.Θα σπάσει η φούσκα σας. Βγάλτε τον να κατουρήσει, στην ηλικία σας θα πάθετε ζημιά.