blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Σοφόν το σαφές!Τετοιου ειδους λαφυρα δεν ειναι προς επιδειξη.
Σοφόν το σαφές!Τετοιου ειδους λαφυρα δεν ειναι προς επιδειξη.
Δεν εχω συνουσιαστει με κσμια σεξεργατρια σπιτι μου μιας και δεν ειναι δικο μου... το σπίτι αλλα με ενοικιο.Βεβαίως μία εργαζομένη, πριν δηλώσει ότι μας βαρέθηκε, είχε δηλώσει στο Νήμα μας ότι εγκατέλειψε το στριγκάκι της στο σπίτι του κ. @Zebu ...!!!
Οποία παράλειψις!Δεν εχω συνουσιαστει με κσμια σεξεργατρια σπιτι μου μιας και δεν ειναι δικο μου... το σπίτι αλλα με ενοικιο.
Έτσι ακριβώς!Last but not least!
Ο κ. @Aristarxos dj έχει εξαφανιστεί...
Αυτός μάλλον επιδίδεται σε σεξουαλικό μαραθώνιο εκεί γύρω από το Shark.. σαν την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης δεν έχει..
Στο ρημαδι μου δεν συνουσιαζομαι με σεξεργατριες. Αν ήτανε δικο μου ισως. Αλλα τα μυαλα του ιδιοκτητη δεν τα ξερω και δεν θελω να τα μαθω σε τετοια θεματα. Σε ξενοδοχείο λοιπον.Οποία παράλειψις!
Συνουσιάζεσθε εις ενοικιαζόμενον οίκον;;;
Ημείς δεν συνουσιαζόμεθα ούτε εις ιδιόκτητον οίκον ... Φευ!
Μία ιδιωτική συνομιλία μου θύμισε τον Δημήτρη, τον Sithlord...Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός το βιολί του...
Θόρυβος!Good morning
Ενθυμούμαι επίσης ότι ο κ. @Annapurna τον είχε τιμήσει δεόντως και για πολύ καιρό μετά τον θάνατό του!Μία ιδιωτική συνομιλία μου θύμισε τον Δημήτρη, τον Sithlord...
Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτησή του περί την 12 Οκτωβρίου 2020.
Το βράδυ εκείνης της μέρας κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.
Τον θυμάμαι ακόμη και συγκινούμαι κάθε φορά.
Ήταν ένας πολύ καλός Άνθρωπος!!!
Μία ιδιωτική συνομιλία μου θύμισε τον Δημήτρη, τον Sithlord...
Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτησή του περί την 12 Οκτωβρίου 2020.
Το βράδυ εκείνης της μέρας κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.
Τον θυμάμαι ακόμη και συγκινούμαι κάθε φορά.
Ήταν ένας πολύ καλός Άνθρωπος!!!
Ημείς δεν συνουσιαζόμεθα ούτε εις ιδιόκτητον οίκον ... Φευ!
Εξαιρετικόν!
Να αφησεις παραγγελια στο ανηψι σου,οταν ταξιδεψεις,τι θες να ερχεται να σου ριχνει...ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ!Ήξερα το όνομα και το επίθετό του. Ήξερα επίσης ότι του άρεζε το Jack Daniels. Ήξερα επίσης στο περίπου την περιοχή που έμενε και υπέθεσα ότι τον είχαν θάψει στα Κεντρικά Νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης.
Κοντά στα τέλη του 2022 πήγα στα νεκροταφεία αυτά με ένα μπουκάλι Jack Daniels στο χέρι. Ρώτησα που είναι ο τάφος του και μου είπαν.
Βρήκα τον τάφο του. Ήταν παραμελημένος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Υπήρχε μία ξεθωριασμένη φωτογραφία του από την εποχή που ήταν νέος και δυνατός. . Τίποτε από όλα αυτά δεν θα τον πείραζε. Δεν πίστευε σε Θεούς και Δαίμονες.
Έχυσα λίγο whiskey στον τάφο του. Ήπια λίγο και εγώ. Το έχυσα όλο και άφησα το μπουκάλι κοντά εκεί που θεωρητικά θα ήταν το κεφάλι του.
Έφυγα.
Δεν ξαναπήγα ποτέ.
Ενθυμούμαι επίσης ότι ο κ. @Annapurna τον είχε τιμήσει δεόντως και για πολύ καιρό μετά τον θάνατό του!
Δεν υπάρχει πραγματικός θάνατος το λέει καί η ίδια η λέξη - αν υπήρχε θα αλλάζαμε και την λέξηΕνθυμούμαι επίσης ότι ο κ. @Annapurna τον είχε τιμήσει δεόντως και για πολύ καιρό μετά τον θάνατό του!
Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι ήσουν διακοπές στη Μύκονο με τον Ωρίων - πιο πολλές διακοπές και από τον νηματοθετης μας κάνεις έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο αξιοκρατίας και ιεραρχίαςΈτσι ακριβώς!
Φεύ φεύ & 5.327 φεύ πως θα μπορούσα να παρεμβάλω την σεξουαλική ζωή σάς...Και με βάση αυτή την σύνταξη έχω δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 10κλινο διάδρομο σε Νοσοκομείο της χώρας!
Και επίσης ... έχετε σκεφθεί πόσα πολλά πράγματα μπορεί κάποιος να αγοράσει με 382€/μήνα;
Και σε κάθε περίπτωση ... Οι καλόγριες είναι υπεράνω υλικών αγαθών. Αλλά σεις είστε αυτός που μπαίνει εμπόδιο στην ανάπτυξη της σεξουαλικής ζωής μου.
Φευ εις την μεταμεσονύκτιον παράδοσιν οικοδομικών υλικών δι΄ αυθαίρετον δόμησιν!