blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Το κακό είχε ξεκινήσει ενωρίτερα.Οι τεντυμπόιδες κατέστρεψαν τη γενιά μας.
Ξέρετε τι τραβήξαμε τότε με τον Επίκουρο, τον γιεγιε;;;;
Το κακό είχε ξεκινήσει ενωρίτερα.Οι τεντυμπόιδες κατέστρεψαν τη γενιά μας.
ηθελαν να πεταξουν γιαουρτια στον νηματοθετη....αλλα τους κατεδωσαΤι έκαναν, παιδί μου;
Μπράβο, παιδί μου.ηθελαν να πεταξουν γιαουρτια στον νηματοθετη....αλλα τους κατεδωσα
Βαλε του αλλα 5!!!Μπράβο, παιδί μου!!!
Αποκαλύφθηκαν.
Με τις καλόγριες σας είχα πει τη μισή αλήθεια η καλόγριες θέλαμε νέων επιβήτορα όταν τους είπα την ηλικία σας τραβήξανε για το βουνό.Ψευδεσθε, κύριε.
Όπως τότε που μου είχατε υποσχεθεί τις 2 καλόγριες...
Μόλις του έβαλα τα 3 μου!Βαλε του αλλα 5!!!
Αν λέγατε όμως ότι εισπράττω σύνταξη του ΟΓΑ, θα έρχονταν τρέχοντας!Με τις καλόγριες σας είχα πει τη μισή αλήθεια η καλόγριες θέλαμε νέων επιβήτορα όταν τους είπα την ηλικία σας τραβήξανε για το βουνό.
ο κυρ Στέφανος έχει ανοιχτά σήμερα?
Nα δεις που στο τελος θα δινει ο τρουμπ δανεικα στον Αθηναιο.....ο κυρ Στέφανος έχει ανοιχτά σήμερα?
Όταν υπάγω στο μοναστήρι τού αγίου Νικολάου θα το πω αν & δεν νομίζω με 382€ μηνιαία σύνταξη θα δεχτούν.Αν λέγατε όμως ότι εισπράττω σύνταξη του ΟΓΑ, θα έρχονταν τρέχοντας!
ηθελαν να πεταξουν γιαουρτια στον νηματοθετη....αλλα τους κατεδωσα
Και με βάση αυτή την σύνταξη έχω δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 10κλινο διάδρομο σε Νοσοκομείο της χώρας!Όταν υπάγω στο μοναστήρι τού αγίου Νικολάου θα το πω αν & δεν νομίζω με 382€ μηνιαία σύνταξη θα δεχτούν.
Τετοιου ειδους λαφυρα δεν ειναι προς επιδειξη.ΚΑΤΑΔΟΣΙΣ!Ο κ. @Zebu έχει μία πολύ μεγάλη συλλογή από στριγκάκια εργαζομένων και μη.
Βλέπω όμως ότι δεν γράφει στο ανάλογο νήμα για στριγκάκια κλπ
Θα τον παρακαλούσα να αναρτήσει μερικές φωτογραφίες από τα στριγκάκια αυτά στο Νήμα μας, χωρίς να αναφέρει ποιες ήταν αυτές που φορούσαν τα στριγκάκια αυτά όταν συνευρέθησαν μαζί του.