Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.401
- Πόντοι
- 28.246
Καλο ειναι. Αν τα ειχα θα επαιρνα να το δοκιμασω.Είναι καλό αυτό?
Βεβαια εγω θελω το διπλασιο. Να ειναι τουλάχιστον στα 16 μετρα.
Καλο ειναι. Αν τα ειχα θα επαιρνα να το δοκιμασω.Είναι καλό αυτό?
Μήπως ξέρετε πότε έχει αγώνα beach volley γυναικών;Γατάκια των yachts!
(Από μία άλλη εποχή ... long before gone)
Θηβα μη ξεχασεις να ταγκαρειςΠρώτο μέρος διακοπών τέλος!
Οι πραγματικές διακοπές θα ακολουθήσουν σύντομα....
#εξωτικές παραλίες
#παραλίες Θήβας
#μπιτσόμπαρα Θήβας #εξωτικές#π#εξωτικέςρα#παραλίες#μπιτσόμπαρα#εξωτικές
#ΘήβααααααΘηβα μη ξεχασεις να ταγκαρεις
Τι μου την εβαλες αυτη τη μπανιέρα ?
να πειτε στην κυρια Μ να μην παταει στους διακόπτες της αγκυραςΓατάκια των yachts!
(Από μία άλλη εποχή ... long before gone)
Καλα εχω μια γειτονισα μιλφαρα , λιγο ψηλομυτα βεβαια , 15 χρονια δεν εχουμε πει ουτε γεια....αλλα ειναι για πολυ πιπα κωλο εμπλοκηΜα θελει και ρωτημα οτι η γυναικα του γειτονα, ειναι η πιο ωραια, η πιο καλη, η πιο γλυκια;
Ουτε σε μουρμουραει, ουτε σε γκρινιαζει, και το κυριοτερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
Πάντως και η δική σας επιλογή [2η] στην ψηφοφορία μας έχει καλή δυναμική και επί του παρόντος πάει αρκετά καλά!Μα θελει και ρωτημα οτι η γυναικα του γειτονα, ειναι η πιο ωραια, η πιο καλη, η πιο γλυκια;
Ουτε σε μουρμουραει, ουτε σε γκρινιαζει, και το κυριοτερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
Paei kala giati gamiesteΠάντως και η δική σας επιλογή [2η] στην ψηφοφορία μας έχει καλή δυναμική και επί του παρόντος πάει αρκετά καλά!
Φευ και τρισφευ!Καλα εχω μια γειτονισα μιλφαρα , λιγο ψηλομυτα βεβαια , 15 χρονια δεν εχουμε πει ουτε γεια....αλλα ειναι για πολυ πιπα κωλο εμπλοκη
Φευ εις τις γειτονισες
50 ρα πρεπει να ειναι ..αλλα ΠΟΛΥ καυλα η τυπισαΦευ και τρισφευ!
Πορνόγεροι ...!50 ρα πρεπει να ειναι ..αλλα ΠΟΛΥ καυλα η τυπισα
@κωλο-γερος θα σου πω ποια ειναι μονο σε ΠΜ ισως την εχεις δει
βγαλε τη σκουφια σου και χτύπας μας ...Πορνόγεροι ...!
Εμείς οι νέοι και ο κ.amjik θα κάνουμε έφεση στην απόφαση - δεν υπάρχουν αθώοι στο νήμα μαςΎστερα από ενδελεχή έρευνα η οποία κάλυψε και ξεπέρασε τα φυσικά όρια του λεκανοπεδίου, κατάφερα να βάλω στο χέρι ντοκουμέντα που θα σοκάρουν,
Ιδού κύριοι:
Λολίτα η ντίβα | Κριτική με βαθμολογία 5.4 από το μέλος psolaras12312
Αθώος ο νηματοθέτης μας τελικά σε ότι αφορά τις σχετικές κατηγορίες... 'Ήταν λάσπη που πετούσαν στον ανεμιστήρα όσοι κατεργάζονται την καταστροφή του νήματος.
Θα σου δωσω 3 ονοματα σε πμ, μιλφαρες της γειτονιας απο τα πολυ παλια, τα αρχαια χρονια.50 ρα πρεπει να ειναι ..αλλα ΠΟΛΥ καυλα η τυπισα
@κωλο-γερος θα σου πω ποια ειναι μονο σε ΠΜ ισως την εχεις δει
Ο αδελφός μου είναι Αθήνα ή έφυγε διακοπές.Θα σου δωσω 3 ονοματα σε πμ, μιλφαρες της γειτονιας απο τα πολυ παλια, τα αρχαια χρονια.