blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 26.096
Παπαδιά έπιασε στα πράσα ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Κηφισιά...
Ακόμη και αυτός βρήκε γκόμενα ...
Που την είδες την καλημέραΚαλημέρα!
Ξαναβαζω ενα ασμα της πλεμπας, που το ειχα βαλει το πρωι, να το δει ο νηματοθετης να εμμεσει.
Υπάρχει
Το Μανάρι μου υπαρχει,
σκλάβο το καυλι μου θά' χει
κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς.
Υπάρχει
μέσ' στα μάτια μου που κλαίνε,
μέσ' στ αρχιδια μου που καίνε
και θα υπάρχει στα τραγούδια που θ' ακούς..
Είναι της ζωής μου η μια
δε την σβήνει καμμια
κι οταν άλλες γαμω
κάνω βιοπορισμο
κατα βάθος πονω
γιατί σκέφτομαι εκεινη.
Ειναι και αρχή και φινάλε
και στη σκέψη σου βαλε
πως αν κάνω δεσμό
άλλην αν θα πηδω
θα χωρίσω γιατί
θα υπάρχει Μαναρι.
Υπαρχει
Ουδέν πρόβλημα!@blizardeye κωλομερα Κόλλησε το ATM δεν μπορώ να πάρω τη σύνταξη μου και δεν θα γεμίσω σήμερα
Ουδέν πρόβλημα!
Δύνασθε να υπάγετε εις το συσσίτον της Ιεράς Μητροπόλεως της περιοχής σας, κύριε.
Είναι καλό αυτό?
....αρχοντα το θυμηθηκα απο φασεις εποχης του 2012 περιπουΤίτλοι ευγενείας στο μπου!Το παρόν Νήμα έζησε για πολλά χρόνια ιστορικές στιγμές στο παρελθόν!
Κάθε 24ωρο έγραφε 20-40 σελίδες από μία παρέα περίπου 20 ατόμων συν τους περιστασιακούς. Αλλά ουδέν διαρκεί για πάντα.
Εκείνη την εποχή υπήρχε και μεσουρανούσε επίσης το σπαμοθρέντ. Ένα ποταπό και ιταμό νήμα, που άλλος το είχε ξεκινήσει και άλλοι το συνέχισαν και ενώ σ΄ αυτό είχαν συγχωνευθεί διάφορα άλλα νήματα.
Από ένα σημείο και μετά εκεί κυριαρχούσε ο Νώντας και ο Βάτραχος. Και οι δύο είχαν αρκετούς κλώνους [στην προηγούμενη έκδοση του μπου ήταν πολύ εύκολο να κάνει κάποιος κλώνους].
Μπορεί τελικά και οι δύο να ήταν το ίδιο πρόσωπο και ο Νώντας να συνομιλούσε με τον εαυτό του.
Τόσο ο Νώντας όσο και ο Βάτραχος κατά διαστήματα έγραφαν εις το παρόν Νήμα και ήταν κόσμιοι.
Ώσπου δεν άντεξαν και έγινε η ιστορική επίθεσή τους στα τέλη του Ιανουαρίου 2019 σε βάρος μας. Ήμουν στον ασπρόμαυρο Πειραιά εκείνο το βράδυ και συνομιλούσα μετά του αποκληρωθέντος ανεψιού μου, κ. @troubakhs , όταν η επίθεση εκδηλώθηκε. Θυμάμαι ότι ήταν Παρασκευή βράδυ.
Το Νήμα αμύνθηκε αποτελεσματικά και στην συνέχεια και μετά τα μεσάνυχτα εισβάλαμε στο δικό τους νήμα και τους διαλύσαμε.
Δεν κατάφεραν να συνέλθουν ποτέ! Και εξαφανίστηκαν!
Όλα αυτά με αφορμή αυτά που ο κ. @Odin_ έγραψε περί <Θεού Νώντα> στο νήμα περί τίτλων ευγενείας κλπ
Με πρώτο και καλύτερο τον αυθαιρέτως οικοδομούντα τέκτονα κ. @amjik και τους αίολους συνοδοιπόρους του ...Ύστερα από ενδελεχή έρευνα η οποία κάλυψε και ξεπέρασε τα φυσικά όρια του λεκανοπεδίου, κατάφερα να βάλω στο χέρι ντοκουμέντα που θα σοκάρουν,
Ιδού κύριοι:
Λολίτα η ντίβα | Κριτική με βαθμολογία 5.4 από το μέλος psolaras12312
Αθώος ο νηματοθέτης μας τελικά σε ότι αφορά τις σχετικές κατηγορίες... 'Ήταν λάσπη που πετούσαν στον ανεμιστήρα όσοι κατεργάζονται την καταστροφή του νήματος.
No worries, κύριε!....αρχοντα το θυμηθηκα απο φασεις εποχης του 2012 περιπου
Ακριβώς αυτό...Με πρώτο και καλύτερο τον αυθαιρέτως οικοδομούντα τέκτονα κ. @amjik και τους αίολους συνοδοιπόρους του ...
Τι εννοείτε ακριβώς;Ακριβώς αυτό...
Παρεμπιπτόντως πως πάνε οι σπουδές σας στα καλλιτεχνικά, αγαπητέ;
Ααα κάτι θα μπέρδεψα μέσα στο μυαλό μου...Τι εννοείτε ακριβώς;
Σχεδόν κάθε λεπτό ...Ααα κάτι θα μπέρδεψα μέσα στο μυαλό μου...
Στην ηλικία μας, καμιά φορά συμβαίνουν κάτι τέτοια