rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.384
- Πόντοι
- 12.946
Εντάξει τι να κάνουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε στους καιρούςΑκόμη και εσείς αποκαλείτε τον θόρυβο μουσική;;;
Καλημέρα.
Εντάξει τι να κάνουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε στους καιρούςΑκόμη και εσείς αποκαλείτε τον θόρυβο μουσική;;;
Ευχαριστώ!!Προφανώς υπάγετε εις νήσον του Αιγαίου και ως εκ τούτου δεν υπάγετε εις περιοχήν υπό την κατοχήν του κ. @κωλο-γερος και άρα διατηρείτε πιθανότηταν προς εύρεσιν γκόμενας!
Καλό ταξίδι, κύριε!!!
Νήσος Κως κ.μπλιζ ένα νησί που κάνει διακοπές επιτοπλειστων η μεσαία τάξη της Ευρώπης -μίλια μακριά από τον νησί του κωλογερο - αν ποτέ βρεθούμε σε ίδιο γήπεδο με τον κωλογερο θα ζητήσω να γίνω βοηθός του να μαθαίνω και τη δουλειάΔεν γνωρίζω εις ποίαν νήσον εργάζεσθε.
Πλην όμως εάν εργάζεσθε εις τη νήσον ένθα δραστηριοποιείται ο κ. @κωλο-γερος , ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΤΥΧΗΝ έχετε...
Φευ εις την αυθαίρετον δόμησιν εξοχικών ουρανοξυστών παρά του κ. @amjik .
Φευ και τρισφευ!
Επίδειξη μόδας του 1903
Φευ!Εντάξει τι να κάνουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε στους καιρούς
Καλημέρα.
Κοιτάξτε, κύριε!Νήσος Κως κ.μπλιζ ένα νησί που κάνει διακοπές επιτοπλειστων η μεσαία τάξη της Ευρώπης -μίλια μακριά από τον νησί του κωλογερο - αν ποτέ βρεθούμε σε ίδιο γήπεδο με τον κωλογερο θα ζητήσω να γίνω βοηθός του να μαθαίνω και τη δουλειά
Και λίγα του λές δεν φτάνει που δεν θέλει να παντρευτεί γλυκόκοιτάει και ξένες γυναίκεςΣάτυρε !!
Μηπως να μας δωσετε εσεις κατι απο τα παραπεταμένα σας ...Κοιτάξτε, κύριε!
Ο κ. @κωλο-γερος είναι τόσο χορτάτος που όχι μόνο θα σας μάθει την δουλειά αλλά σίγουρα θα σας δώσει και κάτι από τα <περισσεύματά > του ...
Αυτό κ.μπιζ πρέπει κάποια στιγμή να μπει καί ως ψηφοφορία - χορταινεται ποτέ η γυναίκα ? εγώ νομίζω ότι όσο ο άντρας είναι σεξουαλικά ενεργός πάντα θα πεινά - τα περισσεύματα του κωλογερο είναι το δικό μου γεύμα ενός χρόνου - ΔΕΧΟΜΑΙ δίχως δεύτερη σκέψηΚοιτάξτε, κύριε!
Ο κ. @κωλο-γερος είναι τόσο χορτάτος που όχι μόνο θα σας μάθει την δουλειά αλλά σίγουρα θα σας δώσει και κάτι από τα <περισσεύματά > του ...
που να δεις τα περισσευματα του ΝηματοθέτηΑυτό κ.μπιζ πρέπει κάποια στιγμή να μπει καί ως ψηφοφορία - χορταινεται ποτέ η γυναίκα ? εγώ νομίζω ότι όσο ο άντρας είναι σεξουαλικά ενεργός πάντα θα πεινά - τα περισσεύματα του κωλογερο είναι το δικό μου γεύμα ενός χρόνου - ΔΕΧΟΜΑΙ δίχως δεύτερη σκέψη
Έχουμε καί τά ίδια "γούστα" στο φαγητό (ρωσικό) να με καλέσει μια μέρα για γεύμαπου να δεις τα περισσευματα του Νηματοθέτη
Για δυο ζωές θα σου φτασουν
ουτε ο Ρασπουτιν να ηταν
Τωρα μάλιστα ..τα πιασαμε τα λεφτα μαςΈχουμε καί τά ίδια "γούστα" στο φαγητό (ρωσικό) να με καλέσει μια μέρα για γεύμα
Καλά τι πλούσιοι είναι αυτοί η αριστοκρατία φημίζεται για το φιλανθρωπικό τής έργο - θέλουμε ένα φιλανθρωπικό γκαλά/γεύμαΤωρα μάλιστα ..τα πιασαμε τα λεφτα μας
Ο νηματοθέτης να σε καλεσει για φαγητο
το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?
να εισαι καλε ρε φίλε ..με εκανες και γελασα
Η Μ είναι εκτός συναλλαγής, ως καλώς τονίζετε!Μηπως να μας δωσετε εσεις κατι απο τα παραπεταμένα σας ...
κατι απο αυτα που δεν πολυ πηδατε τελευταια ...
Δεν θελουμε την Δεν υπαρχει Μαναρι ....κατι αλλο .....οτι σας περισευει ...
Να σε ξεκουρασουμε βρε αδελφε
Παραληρείτε εξαιτίας του καύσωνος!που να δεις τα περισσευματα του Νηματοθέτη
Για δυο ζωές θα σου φτασουν
ουτε ο Ρασπουτιν να ηταν
Τώρα τι λέτε, κύριε;;;Καλά τι πλούσιοι είναι αυτοί η αριστοκρατία φημίζεται για το φιλανθρωπικό τής έργο - θέλουμε ένα φιλανθρωπικό γκαλά/γεύμα