blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.630
- Πόντοι
- 26.096
Broadway, Manhattan, New York, United States of America.
Η Αγγλίς τροφός μου πάντα μου έλεγε ότι τα Brit musicals δεν αντέχουν για πολύ καιρό στην Αμερική.
Αυτή την εποχή έχουν ήδη σταματήσει τις παραστάσεις τόσο το Jesus Christ Super Star όσο και το Phantom of the Opera.
Η Αγγλίς τροφός μου δεδικαίωται!
Τον Μάρτιον ενεστώτος έτους ανέβηκε εις το Broadway [οδός/λεωφόρος εις Manhattan] το Tommy [by The Who] με προσδοκίας προς μακροημέρευσιν πλην όμως οι παραστάσεις διεκόπησαν προώρως την 21 Ιουλίου ενεστώτος έτους ένεκα μειωμένης ζητήσεως εισιτηρίων.
Κάποιοι [ολίγοι] θεαταί παρηκολούθησαν το υπέροχο musical τούτο.
Αληθές είναι ότι οι νεαροί θεαταί (ως ο νεαρός @DJ Aristarxos, 21 ετών και 8 μηνών ) δεν γνωρίζουν το musical τούτο.
Τυχεροί όποιοι το παρηκολούθησαν (εισιτήριον εισόδου περί τα 110 u.s.dollars).
Παραθέτω ένα trailer, ανευρεθέν εις το διαδίκτυον.
Αυτή την εποχή έχουν ήδη σταματήσει τις παραστάσεις τόσο το Jesus Christ Super Star όσο και το Phantom of the Opera.
Η Αγγλίς τροφός μου δεδικαίωται!
Τον Μάρτιον ενεστώτος έτους ανέβηκε εις το Broadway [οδός/λεωφόρος εις Manhattan] το Tommy [by The Who] με προσδοκίας προς μακροημέρευσιν πλην όμως οι παραστάσεις διεκόπησαν προώρως την 21 Ιουλίου ενεστώτος έτους ένεκα μειωμένης ζητήσεως εισιτηρίων.
Κάποιοι [ολίγοι] θεαταί παρηκολούθησαν το υπέροχο musical τούτο.
Αληθές είναι ότι οι νεαροί θεαταί (ως ο νεαρός @DJ Aristarxos, 21 ετών και 8 μηνών ) δεν γνωρίζουν το musical τούτο.
Τυχεροί όποιοι το παρηκολούθησαν (εισιτήριον εισόδου περί τα 110 u.s.dollars).
Παραθέτω ένα trailer, ανευρεθέν εις το διαδίκτυον.