Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Λολίτα πες μας κάτι για σένα..
Καλημερα!! Είμαι φοιτήτρια,20, αγάπη τη τέχνη, μένω βόρεια προάστια οπότε μαρεσει πολύ να περπατάω στη φύση.
Η αγαπημένη μου νουβέλα και βιβλίο είναι το λολίτα.
Είναι μια περσόνα που έχω ιοθετησει όσον αφορά το κομμάτι του sugar daddy/sugar baby κομμάτι γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα και ότι με προσέχουν.
Αυτό μπορεί να προέρχεται από πολλούς παράγοντες, αλλά δεν είναι προς συζήτηση για τώρα
Ψάχνω για κάποιον κύριο όπου θα έχουμε ένα connection αλλά κυρίως μια ειλικρινή κοινά ωφέλιμη σχέση. Όχι πουλάω έρωτα για λεφτά/ούτε ξεγελάω το μικρό για το κρεβάτι .
Υσχιει ότι δεν μαρεσουν γενικά οι μικρές ηλικίες, δεν βλέπω να έχω να μάθω κάτι η να ζήσω κάτι καινούργιο και πιο ποιοτικό με αυτούς.
Έχω κάποιες ανάγκες που θέλω να καλύψω και μια άνεση έξτρα που θέλω να αποκτήσω. Και να μάθω επίσης από τον άλλον.
Καταλαβαίνω ότι το εσκορτινγκ και σουγκαρ είναι κάτω από την ίδια "ομπρέλα", αλλά δεν μειώνω τις κοπέλες αυτές δηλώνοντας απλά Εγώ τι ψάχνω. Ο καθένας διαλέγει και κάνει αυτό που θέλει.
Σε αυτό εδώ το νήμα εχω να πω ότι είστε πολύ ευγενικοί. Κάποιοι καχύποπτοι αλλά με τα δικιά σας. Το ίντερνετ είναι ένα χάος. Αλλά έχετε πλάκα και όσο μπορώ μπαίνω να μιλάμε και ιδανικά να βρω κάτι να μου ταιριάζει και να του ταιριάζω.

Ευχαριστώ πολύ ♥️

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Η Λολίτα, 'παιδιά', μας τελείωσε.
Όλες οι ενδειξεις αυτό δείχνουν.
Κάτι είχε στο μυαλό της, που προφανώς δεν της βγήκε.
Μπορεί να ήταν και ηθοποιός που ήθελε να μπει στο πετσί του ρόλου της.
Πάντως πραγματική αναζήτηση για sugar daddy δεν έδειξε ότι έκανε.

Τέλος πάντων.
Να είναι καλά και την ευχαριστούμε για την βραχύβια συμμετοχή στο Νήμα μας!
Καταλαβαίνω ότι ίσως για κάποιους είναι πιο σύνηθες να είναι στο σάιτ ενεργοί πιο συχνά και καθημερινά.
Είχα κάποιες μέρες δύσκολες, έχω σχέδια και διαβασμα, και γενικά δεν είχα τον χρόνο να μπω.
Καταλαβαίνω ότι είστε καχύποπτοι γιατί δεν με γνωρίζετε , αλλά θα ήθελα να μην βγαίνουμε σε συμπεράσματα τόσο γρήγορα
❤️
Ευχαριστώ πολύ

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
146
Like
24.418
Πόντοι
25.186
IMG_4702.png
οταν πηγαίνεις στο ραντεβού σου με εσκορτ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Είμαι σε νησί εδώ και τρείς μήνες καί δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο - αύριο το πρωί 7:15 πάω να παραιτηθώ δεν είναι ζωή αυτή - παίρνω τον Αρίσταρχο και ερχόμαστε Μύκονο
Μια από τα ίδια κι εγώ αγαπητέ μου Τζίμμυ.. βγάλε εισιτήριο κι για εμένα! :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.012
Πόντοι
28.246
Καλημερα!! Είμαι φοιτήτρια,20, αγάπη τη τέχνη, μένω βόρεια προάστια οπότε μαρεσει πολύ να περπατάω στη φύση.
Είναι μια περσόνα που έχω ιοθετησει όσον αφορά το κομμάτι του sugar daddy/sugar baby κομμάτι γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα και ότι με προσέχουν.
Αυτό μπορεί να προέρχεται από πολλούς παράγοντες, αλλά δεν είναι προς συζήτηση για τώρα
Ψάχνω για κάποιον κύριο όπου θα έχουμε ένα connection αλλά κυρίως μια ειλικρινή κοινά ωφέλιμη σχέση. Όχι πουλάω έρωτα για λεφτά/ούτε ξεγελάω το μικρό για το κρεβάτι .
Υσχιει ότι δεν μαρεσουν γενικά οι μικρές ηλικίες, δεν βλέπω να έχω να μάθω κάτι η να ζήσω κάτι καινούργιο και πιο ποιοτικό με αυτούς.
Έχω κάποιες ανάγκες που θέλω να καλύψω και μια άνεση έξτρα που θέλω να αποκτήσω. Και να μάθω επίσης από τον άλλον.
Καταλαβαίνω ότι το εσκορτινγκ και σουγκαρ είναι κάτω από την ίδια "ομπρέλα", αλλά δεν μειώνω τις κοπέλες αυτές δηλώνοντας απλά Εγώ τι ψάχνω. Ο καθένας διαλέγει και κάνει αυτό που θέλει.
Σε αυτό εδώ το νήμα εχω να πω ότι είστε πολύ ευγενικοί. Κάποιοι καχύποπτοι αλλά με τα δικιά σας. Το ίντερνετ είναι ένα χάος. Αλλά έχετε πλάκα και όσο μπορώ μπαίνω να μιλάμε και ιδανικά να βρω κάτι να μου ταιριάζει και να του ταιριάζω.

Ευχαριστώ πολύ ♥️
Σε λαθος μερος ομως εχεις βαλει τον στοχο. Τον sugar daddy τον βρισκεις εξω, στην κανονικη ζωη που θα σε δει, θα τον δεις και θα κανετε παιχνιδι. Κυριως εγκεφαλικο. Αν θελεις τετοιον τυπο για να σου καλυψει τις οποιες αναγκες, πρεπει να παιξεις και με το μυαλο του εκεινη την ωρα που τον γνωριζεις για πρωτη φορα τυχαια. Οχι με το να κλειστει ενα ραντεβου, ειμαι η ταδε, ψαχνω αυτο, ειμαι ο ταδε αντε να δοκιμασουμε. Εδω παμε στον αγοραιο ερωτα ετσι για 100%, μιλημενη ξηγημενη συνουσια και καποιες φορες δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε γιατι δεν υπαρχει παιχνιδι πριν.

Επισης, ο χωρος τουτος ειναι λαθος για τον συγκεκριμενο στοχο σου, γιατι πολυ απλα, εδω μεσα ψαχνουμε σαρκικη απολαυση. Και θα το εχεις καταλαβει ηδη απο τα πμ που εχεις δεχτει για το αν ασκείς το αρχαιοτερο επάγγελμα και ποσό παει η ωρα μαζι σου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα.

Βεβαια... Υπάρχουν και σαιτ χωρις καμια σχεση με τουτο που ψαχνονται κυριοι, για σουγκαρμπειμπιλικι.
Εχω εναν φιλο που ξερει καποια απο αυτα, αν σε ενδιαφερει, θα του πω και θα στα στειλω πεσκεσι. Εδω μεσα, δεν εχει. Βασικα, εχει, αλλα ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι να πουλήσεις ερωτες και λουλουδια για χρημα και αλλο τοσο να στα μοστραρει ο αλλος για να σε κρεβατωσει αποκλειστικα.

Αλλα αυτο που ζηλεψες απο την Σου Λιον, που υποδύθηκε τον ρολο, δεν παιζεται απο συναντηση μεσω ιντερνετ.

Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Κ.Μπλιζ πού είσαι????
ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ???
ΡΙΞΕ ΜΠΑΛΑΔΙΕΡΑ.....
ΛΟΛΙΤΑ.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Σε λαθος μερος ομως εχεις βαλει τον στοχο. Τον sugar daddy τον βρισκεις εξω, στην κανονικη ζωη που θα σε δει, θα τον δεις και θα κανετε παιχνιδι. Κυριως εγκεφαλικο. Αν θελεις τετοιον τυπο για να σου καλυψει τις οποιες αναγκες, πρεπει να παιξεις και με το μυαλο του εκεινη την ωρα που τον γνωριζεις για πρωτη φορα τυχαια. Οχι με το να κλειστει ενα ραντεβου, ειμαι η ταδε, ψαχνω αυτο, ειμαι ο ταδε αντε να δοκιμασουμε. Εδω παμε στον αγοραιο ερωτα ετσι για 100%, μιλημενη ξηγημενη συνουσια και καποιες φορες δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε γιατι δεν υπαρχει παιχνιδι πριν.

Επισης, ο χωρος τουτος ειναι λαθος για τον συγκεκριμενο στοχο σου, γιατι πολυ απλα, εδω μεσα ψαχνουμε σαρκικη απολαυση. Και θα το εχεις καταλαβει ηδη απο τα πμ που εχεις δεχτει για το αν ασκείς το αρχαιοτερο επάγγελμα και ποσό παει η ωρα μαζι σου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα.

Βεβαια... Υπάρχουν και σαιτ χωρις καμια σχεση με τουτο που ψαχνονται κυριοι, για σουγκαρμπειμπιλικι.
Εχω εναν φιλο που ξερει καποια απο αυτα, αν σε ενδιαφερει, θα του πω και θα στα στειλω πεσκεσι. Εδω μεσα, δεν εχει. Βασικα, εχει, αλλα ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι να πουλήσεις ερωτες και λουλουδια για χρημα και αλλο τοσο να στα μοστραρει ο αλλος για να σε κρεβατωσει αποκλειστικα.

Αλλα αυτο που ζηλεψες απο την Σου Λιον, που υποδύθηκε τον ρολο, δεν παιζεται απο συναντηση μεσω ιντερνετ.
Θα ήθελα τα ονόματα αυτών των σάιτ. Ναι.
Εχω υπάρξει σε σχέση σουγκαρ με κύριους που όπως πολύ σωστά είπες τους είχα συναντήσει έξω στη ζωή μου.
Ήθελα βέβαια να κάνω και μια δοκιμή online.
Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένω μήνυμα σου!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.012
Πόντοι
28.246
Θα ήθελα τα ονόματα αυτών των σάιτ. Ναι.
Εχω υπάρξει σε σχέση σουγκαρ με κύριους που όπως πολύ σωστά είπες τους είχα συναντήσει έξω στη ζωή μου.
Ήθελα βέβαια να κάνω και μια δοκιμή online.
Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένω μήνυμα σου!
Εχω ηδη στειλει το αιτημα στον φιλο. Μολις μου στειλει την διευθυνση, (ενα ειναι στην Ελλαδα μου είπε ολο κι ολο) θα στο στειλω. Υπομονη γιατι και αυτος ειναι της υπομονης. Πριν δεκα λεπτα του το ειπα είναι ικανός να το ξεχασει και να χρειαστει να του το ξανα θυμισω κανα δυο τρεις φορες. :confused::grin:

On line απο εδω μεσα μονο χορηγο θα βρεις.

Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
20
Εχω ηδη στειλει το αιτημα στον φιλο. Μολις μου στειλει την διευθυνση, (ενα ειναι στην Ελλαδα μου είπε ολο κι ολο) θα στο στειλω. Υπομονη γιατι και αυτος ειναι της υπομονης. Πριν δεκα λεπτα του το ειπα είναι ικανός να το ξεχασει και να χρειαστει να του το ξανα θυμισω κανα δυο τρεις φορες. :confused::grin:

On line απο εδω μεσα μονο χορηγο θα βρεις.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736

Ευχαριστώ πολύ ♥️
Η μόνη ένσταση μου σε αυτό το κομμάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό, είναι η ηλικία της κοπέλας στην νουβέλα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Φαγωθηκε,λυσσαξε ο @Ιζνογκουντ να κατσει στην καρεκλα και τωρα που αδειασε κανει το παγωνι...
Δεν γινεται ετσι δουλιτσα...
Η ανταρσια θελει κοπο,μοχθο,κλαμα,πουτσα,βιτσα και ανηφορο...
Πιο πιθανο βλεπω Λολιτα να αναλαμβανει και να μπεγλεριζει τα ραμολιμεντα εδω μεσα παρα οτιδηποτε αλλο...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656

Εγω ρουφιανος δεν ειμαι ΑΛΛΑ οταν με το καλο γυρισει ο ξεκουτης που εχει το νημα,θα του πω οτι την εδιωξες απο εδω και την πασαρες σε ενα φιλο....
Εδω κανουν λιτανειες να μπει ενα θηλυκο να εχουν να παιζουν τα ραμολιμεντα και εσυ ελαφρα την καρδια "θα σου πω για εναν φιλο"...
Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.012
Πόντοι
28.246
Εγω ρουφιανος δεν ειμαι ΑΛΛΑ οταν με το καλο γυρισει ο ξεκουτης που εχει το νημα,θα του πω οτι την εδιωξες απο εδω και την πασαρες σε ενα φιλο....
Εδω κανουν λιτανειες να μπει ενα θηλυκο να εχουν να παιζουν τα ραμολιμεντα και εσυ ελαφρα την καρδια "θα σου πω για εναν φιλο"...
Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει!!!
Καλως ηλθες στο νημα. Ετσι ειναι τα κοζα εδω. Δεν σας τα εχει πει καλα γιατι λεει ο,τι τον συμφερει ο νηματοθετης.

Καλημερα και υπαγω!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.785
Πόντοι
2.586
Φαγωθηκε,λυσσαξε ο @Ιζνογκουντ να κατσει στην καρεκλα και τωρα που αδειασε κανει το παγωνι...
Δεν γινεται ετσι δουλιτσα...
Η ανταρσια θελει κοπο,μοχθο,κλαμα,πουτσα,βιτσα και ανηφορο...
Πιο πιθανο βλεπω Λολιτα να αναλαμβανει και να μπεγλεριζει τα ραμολιμεντα εδω μεσα παρα οτιδηποτε αλλο...
Τι φωναξεις πρωι πρωι ρε ?
Θα μας πεις και πως θα διοικησουμε το νημα ...
εγω κανω management by delegation
σε λιγο εχω teams meeting με την νεα διοικουσα επιτροπη να μοιρασω αρμοδιοτητες

και το ανεκδοτο στο χωρο των επιχειρησεων

τι ειναι μια καμηλα ?
ενα αλογο που σχεδιασε μια επιτροπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλως ηλθες στο νημα. Ετσι ειναι τα κοζα εδω. Δεν σας τα εχει πει καλα γιατι λεει ο,τι τον συμφερει ο νηματοθετης.

Καλημερα και υπαγω!
καλη ξεκουραση μυξιαρικο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Τι φωναξεις πρωι πρωι ρε ?
Θα μας πεις και πως θα διοικησουμε το νημα ...
εγω κανω management by delegation
σε λιγο εχω teams meeting με την νεα διοικουσα επιτροπη να μοιρασω αρμοδιοτητες

και το ανεκδοτο στο χωρο των επιχειρησεων

τι ειναι μια καμηλα ?
ενα αλογο που σχεδιασε μια επιτροπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλη ξεκουραση μυξιαρικο
Frustrated Frustration GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom