You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Καλημερα!! Είμαι φοιτήτρια,20, αγάπη τη τέχνη, μένω βόρεια προάστια οπότε μαρεσει πολύ να περπατάω στη φύση.Λολίτα πες μας κάτι για σένα..
Η αγαπημένη μου νουβέλα και βιβλίο είναι το λολίτα.
Είναι μια περσόνα που έχω ιοθετησει όσον αφορά το κομμάτι του sugar daddy/sugar baby κομμάτι γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα και ότι με προσέχουν.
Αυτό μπορεί να προέρχεται από πολλούς παράγοντες, αλλά δεν είναι προς συζήτηση για τώρα
Ψάχνω για κάποιον κύριο όπου θα έχουμε ένα connection αλλά κυρίως μια ειλικρινή κοινά ωφέλιμη σχέση. Όχι πουλάω έρωτα για λεφτά/ούτε ξεγελάω το μικρό για το κρεβάτι .
Υσχιει ότι δεν μαρεσουν γενικά οι μικρές ηλικίες, δεν βλέπω να έχω να μάθω κάτι η να ζήσω κάτι καινούργιο και πιο ποιοτικό με αυτούς.
Έχω κάποιες ανάγκες που θέλω να καλύψω και μια άνεση έξτρα που θέλω να αποκτήσω. Και να μάθω επίσης από τον άλλον.
Καταλαβαίνω ότι το εσκορτινγκ και σουγκαρ είναι κάτω από την ίδια "ομπρέλα", αλλά δεν μειώνω τις κοπέλες αυτές δηλώνοντας απλά Εγώ τι ψάχνω. Ο καθένας διαλέγει και κάνει αυτό που θέλει.
Σε αυτό εδώ το νήμα εχω να πω ότι είστε πολύ ευγενικοί. Κάποιοι καχύποπτοι αλλά με τα δικιά σας. Το ίντερνετ είναι ένα χάος. Αλλά έχετε πλάκα και όσο μπορώ μπαίνω να μιλάμε και ιδανικά να βρω κάτι να μου ταιριάζει και να του ταιριάζω.
Ευχαριστώ πολύ
Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Thank youu I love it.
Classic music baby.
Είναι των καλών τεχνών.
Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Καταλαβαίνω ότι ίσως για κάποιους είναι πιο σύνηθες να είναι στο σάιτ ενεργοί πιο συχνά και καθημερινά.Η Λολίτα, 'παιδιά', μας τελείωσε.
Όλες οι ενδειξεις αυτό δείχνουν.
Κάτι είχε στο μυαλό της, που προφανώς δεν της βγήκε.
Μπορεί να ήταν και ηθοποιός που ήθελε να μπει στο πετσί του ρόλου της.
Πάντως πραγματική αναζήτηση για sugar daddy δεν έδειξε ότι έκανε.
Τέλος πάντων.
Να είναι καλά και την ευχαριστούμε για την βραχύβια συμμετοχή στο Νήμα μας!
Είχα κάποιες μέρες δύσκολες, έχω σχέδια και διαβασμα, και γενικά δεν είχα τον χρόνο να μπω.
Καταλαβαίνω ότι είστε καχύποπτοι γιατί δεν με γνωρίζετε , αλλά θα ήθελα να μην βγαίνουμε σε συμπεράσματα τόσο γρήγορα
Ευχαριστώ πολύ
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.945
- Πόντοι
- 3.506
Μια από τα ίδια κι εγώ αγαπητέ μου Τζίμμυ.. βγάλε εισιτήριο κι για εμένα!Είμαι σε νησί εδώ και τρείς μήνες καί δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο - αύριο το πρωί 7:15 πάω να παραιτηθώ δεν είναι ζωή αυτή - παίρνω τον Αρίσταρχο και ερχόμαστε Μύκονο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.012
- Πόντοι
- 28.246
Σε λαθος μερος ομως εχεις βαλει τον στοχο. Τον sugar daddy τον βρισκεις εξω, στην κανονικη ζωη που θα σε δει, θα τον δεις και θα κανετε παιχνιδι. Κυριως εγκεφαλικο. Αν θελεις τετοιον τυπο για να σου καλυψει τις οποιες αναγκες, πρεπει να παιξεις και με το μυαλο του εκεινη την ωρα που τον γνωριζεις για πρωτη φορα τυχαια. Οχι με το να κλειστει ενα ραντεβου, ειμαι η ταδε, ψαχνω αυτο, ειμαι ο ταδε αντε να δοκιμασουμε. Εδω παμε στον αγοραιο ερωτα ετσι για 100%, μιλημενη ξηγημενη συνουσια και καποιες φορες δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε γιατι δεν υπαρχει παιχνιδι πριν.Καλημερα!! Είμαι φοιτήτρια,20, αγάπη τη τέχνη, μένω βόρεια προάστια οπότε μαρεσει πολύ να περπατάω στη φύση.
Είναι μια περσόνα που έχω ιοθετησει όσον αφορά το κομμάτι του sugar daddy/sugar baby κομμάτι γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα και ότι με προσέχουν.
Αυτό μπορεί να προέρχεται από πολλούς παράγοντες, αλλά δεν είναι προς συζήτηση για τώρα
Ψάχνω για κάποιον κύριο όπου θα έχουμε ένα connection αλλά κυρίως μια ειλικρινή κοινά ωφέλιμη σχέση. Όχι πουλάω έρωτα για λεφτά/ούτε ξεγελάω το μικρό για το κρεβάτι .
Υσχιει ότι δεν μαρεσουν γενικά οι μικρές ηλικίες, δεν βλέπω να έχω να μάθω κάτι η να ζήσω κάτι καινούργιο και πιο ποιοτικό με αυτούς.
Έχω κάποιες ανάγκες που θέλω να καλύψω και μια άνεση έξτρα που θέλω να αποκτήσω. Και να μάθω επίσης από τον άλλον.
Καταλαβαίνω ότι το εσκορτινγκ και σουγκαρ είναι κάτω από την ίδια "ομπρέλα", αλλά δεν μειώνω τις κοπέλες αυτές δηλώνοντας απλά Εγώ τι ψάχνω. Ο καθένας διαλέγει και κάνει αυτό που θέλει.
Σε αυτό εδώ το νήμα εχω να πω ότι είστε πολύ ευγενικοί. Κάποιοι καχύποπτοι αλλά με τα δικιά σας. Το ίντερνετ είναι ένα χάος. Αλλά έχετε πλάκα και όσο μπορώ μπαίνω να μιλάμε και ιδανικά να βρω κάτι να μου ταιριάζει και να του ταιριάζω.
Ευχαριστώ πολύ
Επισης, ο χωρος τουτος ειναι λαθος για τον συγκεκριμενο στοχο σου, γιατι πολυ απλα, εδω μεσα ψαχνουμε σαρκικη απολαυση. Και θα το εχεις καταλαβει ηδη απο τα πμ που εχεις δεχτει για το αν ασκείς το αρχαιοτερο επάγγελμα και ποσό παει η ωρα μαζι σου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα.
Βεβαια... Υπάρχουν και σαιτ χωρις καμια σχεση με τουτο που ψαχνονται κυριοι, για σουγκαρμπειμπιλικι.
Εχω εναν φιλο που ξερει καποια απο αυτα, αν σε ενδιαφερει, θα του πω και θα στα στειλω πεσκεσι. Εδω μεσα, δεν εχει. Βασικα, εχει, αλλα ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι να πουλήσεις ερωτες και λουλουδια για χρημα και αλλο τοσο να στα μοστραρει ο αλλος για να σε κρεβατωσει αποκλειστικα.
Αλλα αυτο που ζηλεψες απο την Σου Λιον, που υποδύθηκε τον ρολο, δεν παιζεται απο συναντηση μεσω ιντερνετ.
Τελευταία τροποποίηση:
8:00 το ελικόπτερο του μπαμπά είναι Συνδίκα, 9:00 Κω και 9:25 Μύκονο
Τρελαίνομαι!!!!!
7.15 το ελικόπτερο ξεκινάει από Β.Π.Μια από τα ίδια κι εγώ αγαπητέ μου Τζίμμυ.. βγάλε εισιτήριο κι για εμένα!
Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Θα ήθελα τα ονόματα αυτών των σάιτ. Ναι.Σε λαθος μερος ομως εχεις βαλει τον στοχο. Τον sugar daddy τον βρισκεις εξω, στην κανονικη ζωη που θα σε δει, θα τον δεις και θα κανετε παιχνιδι. Κυριως εγκεφαλικο. Αν θελεις τετοιον τυπο για να σου καλυψει τις οποιες αναγκες, πρεπει να παιξεις και με το μυαλο του εκεινη την ωρα που τον γνωριζεις για πρωτη φορα τυχαια. Οχι με το να κλειστει ενα ραντεβου, ειμαι η ταδε, ψαχνω αυτο, ειμαι ο ταδε αντε να δοκιμασουμε. Εδω παμε στον αγοραιο ερωτα ετσι για 100%, μιλημενη ξηγημενη συνουσια και καποιες φορες δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε γιατι δεν υπαρχει παιχνιδι πριν.
Επισης, ο χωρος τουτος ειναι λαθος για τον συγκεκριμενο στοχο σου, γιατι πολυ απλα, εδω μεσα ψαχνουμε σαρκικη απολαυση. Και θα το εχεις καταλαβει ηδη απο τα πμ που εχεις δεχτει για το αν ασκείς το αρχαιοτερο επάγγελμα και ποσό παει η ωρα μαζι σου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα.
Βεβαια... Υπάρχουν και σαιτ χωρις καμια σχεση με τουτο που ψαχνονται κυριοι, για σουγκαρμπειμπιλικι.
Εχω εναν φιλο που ξερει καποια απο αυτα, αν σε ενδιαφερει, θα του πω και θα στα στειλω πεσκεσι. Εδω μεσα, δεν εχει. Βασικα, εχει, αλλα ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι να πουλήσεις ερωτες και λουλουδια για χρημα και αλλο τοσο να στα μοστραρει ο αλλος για να σε κρεβατωσει αποκλειστικα.
Αλλα αυτο που ζηλεψες απο την Σου Λιον, που υποδύθηκε τον ρολο, δεν παιζεται απο συναντηση μεσω ιντερνετ.
Εχω υπάρξει σε σχέση σουγκαρ με κύριους που όπως πολύ σωστά είπες τους είχα συναντήσει έξω στη ζωή μου.
Ήθελα βέβαια να κάνω και μια δοκιμή online.
Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένω μήνυμα σου!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.012
- Πόντοι
- 28.246
Εχω ηδη στειλει το αιτημα στον φιλο. Μολις μου στειλει την διευθυνση, (ενα ειναι στην Ελλαδα μου είπε ολο κι ολο) θα στο στειλω. Υπομονη γιατι και αυτος ειναι της υπομονης. Πριν δεκα λεπτα του το ειπα είναι ικανός να το ξεχασει και να χρειαστει να του το ξανα θυμισω κανα δυο τρεις φορες.Θα ήθελα τα ονόματα αυτών των σάιτ. Ναι.
Εχω υπάρξει σε σχέση σουγκαρ με κύριους που όπως πολύ σωστά είπες τους είχα συναντήσει έξω στη ζωή μου.
Ήθελα βέβαια να κάνω και μια δοκιμή online.
Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένω μήνυμα σου!
On line απο εδω μεσα μονο χορηγο θα βρεις.
Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!Εχω ηδη στειλει το αιτημα στον φιλο. Μολις μου στειλει την διευθυνση, (ενα ειναι στην Ελλαδα μου είπε ολο κι ολο) θα στο στειλω. Υπομονη γιατι και αυτος ειναι της υπομονης. Πριν δεκα λεπτα του το ειπα είναι ικανός να το ξεχασει και να χρειαστει να του το ξανα θυμισω κανα δυο τρεις φορες.
On line απο εδω μεσα μονο χορηγο θα βρεις.
White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 736
Η μόνη ένσταση μου σε αυτό το κομμάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό, είναι η ηλικία της κοπέλας στην νουβέλα.Καλημερα!! Είμαι φοιτήτρια,20, αγάπη τη τέχνη, μένω βόρεια προάστια οπότε μαρεσει πολύ να περπατάω στη φύση.
Ευχαριστώ πολύ
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.693
- Πόντοι
- 25.036
Καλημέρα....
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.306
- Πόντοι
- 3.656
Φαγωθηκε,λυσσαξε ο @Ιζνογκουντ να κατσει στην καρεκλα και τωρα που αδειασε κανει το παγωνι...
Δεν γινεται ετσι δουλιτσα...
Η ανταρσια θελει κοπο,μοχθο,κλαμα,πουτσα,βιτσα και ανηφορο...
Πιο πιθανο βλεπω Λολιτα να αναλαμβανει και να μπεγλεριζει τα ραμολιμεντα εδω μεσα παρα οτιδηποτε αλλο...
Πιο πιθανο βλεπω Λολιτα να αναλαμβανει και να μπεγλεριζει τα ραμολιμεντα εδω μεσα παρα οτιδηποτε αλλο...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.306
- Πόντοι
- 3.656
Εγω ρουφιανος δεν ειμαι ΑΛΛΑ οταν με το καλο γυρισει ο ξεκουτης που εχει το νημα,θα του πω οτι την εδιωξες απο εδω και την πασαρες σε ενα φιλο....Σε λαθος μερος ομως εχεις βαλει τον στοχο. Τον sugar daddy τον βρισκεις εξω, στην κανονικη ζωη που θα σε δει, θα τον δεις και θα κανετε παιχνιδι. Κυριως εγκεφαλικο. Αν θελεις τετοιον τυπο για να σου καλυψει τις οποιες αναγκες, πρεπει να παιξεις και με το μυαλο του εκεινη την ωρα που τον γνωριζεις για πρωτη φορα τυχαια. Οχι με το να κλειστει ενα ραντεβου, ειμαι η ταδε, ψαχνω αυτο, ειμαι ο ταδε αντε να δοκιμασουμε. Εδω παμε στον αγοραιο ερωτα ετσι για 100%, μιλημενη ξηγημενη συνουσια και καποιες φορες δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε γιατι δεν υπαρχει παιχνιδι πριν.
Εδω κανουν λιτανειες να μπει ενα θηλυκο να εχουν να παιζουν τα ραμολιμεντα και εσυ ελαφρα την καρδια "θα σου πω για εναν φιλο"...
Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει!!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.012
- Πόντοι
- 28.246
Καλως ηλθες στο νημα. Ετσι ειναι τα κοζα εδω. Δεν σας τα εχει πει καλα γιατι λεει ο,τι τον συμφερει ο νηματοθετης.Εγω ρουφιανος δεν ειμαι ΑΛΛΑ οταν με το καλο γυρισει ο ξεκουτης που εχει το νημα,θα του πω οτι την εδιωξες απο εδω και την πασαρες σε ενα φιλο....
Εδω κανουν λιτανειες να μπει ενα θηλυκο να εχουν να παιζουν τα ραμολιμεντα και εσυ ελαφρα την καρδια "θα σου πω για εναν φιλο"...
Κατσε και θα δεις τι εχει να γινει!!!
Καλημερα και υπαγω!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.785
- Πόντοι
- 2.586
Τι φωναξεις πρωι πρωι ρε ?Φαγωθηκε,λυσσαξε ο @Ιζνογκουντ να κατσει στην καρεκλα και τωρα που αδειασε κανει το παγωνι...
Θα μας πεις και πως θα διοικησουμε το νημα ...
εγω κανω management by delegation
σε λιγο εχω teams meeting με την νεα διοικουσα επιτροπη να μοιρασω αρμοδιοτητες
και το ανεκδοτο στο χωρο των επιχειρησεων
τι ειναι μια καμηλα ?
ενα αλογο που σχεδιασε μια επιτροπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλη ξεκουραση μυξιαρικοΚαλως ηλθες στο νημα. Ετσι ειναι τα κοζα εδω. Δεν σας τα εχει πει καλα γιατι λεει ο,τι τον συμφερει ο νηματοθετης.
Καλημερα και υπαγω!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.306
- Πόντοι
- 3.656
Τι φωναξεις πρωι πρωι ρε ?
Θα μας πεις και πως θα διοικησουμε το νημα ...
εγω κανω management by delegation
σε λιγο εχω teams meeting με την νεα διοικουσα επιτροπη να μοιρασω αρμοδιοτητες
και το ανεκδοτο στο χωρο των επιχειρησεων
τι ειναι μια καμηλα ?
ενα αλογο που σχεδιασε μια επιτροπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλη ξεκουραση μυξιαρικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K