jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Μισός Μυκονιάτης μισός κριτικός δεν το ήξερα όλο εκπλήξεις είσαι ΩρίωνΕντάξει, δε χαθήκαμε, δε χρειάζεται να μου αφιερώνεις.
Απλώς, έχω πεταχτεί για λίγο στη Μύκονο.
Μισός Μυκονιάτης μισός κριτικός δεν το ήξερα όλο εκπλήξεις είσαι ΩρίωνΕντάξει, δε χαθήκαμε, δε χρειάζεται να μου αφιερώνεις.
Απλώς, έχω πεταχτεί για λίγο στη Μύκονο.
κ. @Μπιρλας ,
μήπως γνωρίζετε μια παραλία στα 5 λεπτά από το Νευροκόπι για μια γρήγορη βουτιά;
Θα γινει μια μινι συσκεψη με τον ειδικο κ.Eraser και θα απαντησουμε συντομα μολις βγει το πορισμα.
Για την ωρα,ελπιζω να εχετε προχειρο κανα νιπτηρα κοντα σας.
Ρε παιδιά μην καταφεύγουμε σε λύσεις απελπισίας, όλο και καμιά δεξαμενή ύδρευσης θα έχει το Νευροκόπι. Θα πάρουν και οι πατάτες τους μια ελαφριά τυρίλα από τα παλαμάρια των παραθεριστών και ορίστε η νέα πατέντα "πατάτες με γεύση τυριού αλλά χωρίς τα λιπαρά του τυριού".Μέσα στα σπήλαια είναι εξαιρετικά. Δε θα χρειαστεί και ομπρέλα.
Πάνω στο χιονοδρομικό η παραλία μαζεύει λίγο κόσμο, ειδικά αυτή την περίοδο...
Τώρα, το λες τυχαίο που η Λολίτα εξηφανίσθη μετά τη, μέσω π.μ., επί μακρόν συνομιλίαν σας [τηρουμένων των χρονικών αναλογιών του μπου];Η Λολίτα, 'παιδιά', μας τελείωσε.
Όλες οι ενδειξεις αυτό δείχνουν.
Κάτι είχε στο μυαλό της, που προφανώς δεν της βγήκε.
Μπορεί να ήταν και ηθοποιός που ήθελε να μπει στο πετσί του ρόλου της.
Πάντως πραγματική αναζήτηση για sugar daddy δεν έδειξε ότι έκανε.
Τέλος πάντων.
Να είναι καλά και την ευχαριστούμε για την βραχύβια συμμετοχή στο Νήμα μας!
Jimmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μισός Μυκονιάτης μισός κριτικός δεν το ήξερα όλο εκπλήξεις είσαι Ωρίων
Ασ' τα αυτά! Ομολόγησε! Έχεις ερωτευτεί πάλι!Δεν χάθηκα βρε απλώς έχω και εγώ τρία κουμπιά σαν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές - play - pause και stop - πάτησα λίγο το pause άμα γεράσει ο άνθρωπος θέλει τακτικά διαλείμματα
Είμαι σε νησί εδώ και τρείς μήνες καί δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο - αύριο το πρωί 7:15 πάω να παραιτηθώ δεν είναι ζωή αυτή - παίρνω τον Αρίσταρχο και ερχόμαστε ΜύκονοJimmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου κάνω και εμένα εκπλήξεις, για να μη βαριέμαι!
Μπα τίποτα.... πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα η να γίνω πλούσιος η να αρχίσω τα μποτοξ και τίς γυμναστικές δεν μου κάθεται καμίαΑσ' τα αυτά! Ομολόγησε! Έχεις ερωτευτεί πάλι!
8:00 το ελικόπτερο του μπαμπά είναι Συνδίκα, 9:00 Κω και 9:25 ΜύκονοΕίμαι σε νησί εδώ και τρείς μήνες καί δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο - αύριο το πρωί 7:15 πάω να παραιτηθώ δεν είναι ζωή αυτή - παίρνω τον Αρίσταρχο και ερχόμαστε Μύκονο
Δεν πήγα .. εσύ πήγες?Πού ήσουν; Ούτε εγώ σε είδα;
Στο σπίτι στη Συνδίκα, θα είμαι μες τη γλύκα!8:00 το ελικόπτερο του μπαμπά είναι Συνδίκα, 9:00 Κω και 9:25 Μύκονο
Τρελαίνομαι!!!!!
Αντέχεις εσύ.. είσαι από μαύρη πέτρα " φτιαγμένος "Δεν χάθηκα βρε απλώς έχω και εγώ τρία κουμπιά σαν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές - play - pause και stop - πάτησα λίγο το pause άμα γεράσει ο άνθρωπος θέλει τακτικά διαλείμματα
Γιατί εξαφανίστηκε η Λολίτα? Μήπως πήγε με τον κ. Μπλιζαρντ στο Νευροκόπι?Τώρα, το λες τυχαίο που η Λολίτα εξηφανίσθη μετά τη, μέσω π.μ., επί μακρόν συνομιλίαν σας [τηρουμένων των χρονικών αναλογιών του μπου];
Λολίτα πες μας κάτι για σένα..
Ναι, πήγαν να μαζέψουν πατάτες.Γιατί εξαφανίστηκε η Λολίτα? Μήπως πήγε με τον κ. Μπλιζαρντ στο Νευροκόπι?
Είναι η εποχή της πατάτας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πήγαν να μαζέψουν πατάτες.
Όχι, είναι η εποχή της χυλόπιτας.Είναι η εποχή της πατάτας?