Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.304
- Πόντοι
- 3.656
Θα γινει μια μινι συσκεψη με τον ειδικο κ.Eraser και θα απαντησουμε συντομα μολις βγει το πορισμα.
Για την ωρα,ελπιζω να εχετε προχειρο κανα νιπτηρα κοντα σας.
Θα γινει μια μινι συσκεψη με τον ειδικο κ.Eraser και θα απαντησουμε συντομα μολις βγει το πορισμα.
Όντως εκπληκτική φωνή!Dmitri Hvorostovsky απλα ακουστε ΦΩΝΗ
Είσθε σοφός, κύριε!Θα γινει μια μινι συσκεψη με τον ειδικο κ.Eraser και θα απαντησουμε συντομα μολις βγει το πορισμα.
Θα σε απογοητευσωΌντως εκπληκτική φωνή!
Welcome to Mother Russia, sir!
Βεβαίως άλλο εννοούσα με το Mother Russia [=όμορφες γυναίκες στο βίντεο] ...Θα σε απογοητευσω
Ασχοληθηκα με την Ρωσικη γλωσσα και τη Ρωσικη μουσικη απο το σωτηριο ετος 1977
Εις τας οικιας του σπιτιου μου υπαρχει μια αρκετα μεγαλη συλογη απο βινυλια , με χοροδιακά τραγουδια του ρωσικου στρατου καθως και κλασσικη μουσική
Βεβαια αυτη μου η ταση καθως και η υπαρξης ενος παππου που διαβαζε ριζοσπαστη ηταν αρκετα για να μην γινω δεκτος , παρα την υψηλοτατη βαθμολογία μου , σε παραγωγικη σχολη των ΕΔ
Έτσι κι αλλιώς εδώ μόνο ζαχαροαπαππούδες θα έβρισκε.Πάντως πραγματική αναζήτηση για sugar daddy δεν έδειξε ότι έκανε.
Επισης μεγαλη αδυναμία , μεταξυ μας και μη βγει παρα εξω ....ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της γυναίκαςΒεβαίως άλλο εννοούσα με το Mother Russia [=όμορφες γυναίκες στο βίντεο] ...
Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες!Επισης μεγαλη αδυναμία , μεταξυ μας και μη βγει παρα εξω ....ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της γυναίκας
( αυτα δε τα λεμε σε Ρουμάνες ..Μολαδβες κλπ )
Έχει το χιονοδρομικό Φαλακρού και κάτι σπήλαια στην γύρω περιοχή.Θα γινει μια μινι συσκεψη με τον ειδικο κ.Eraser και θα απαντησουμε συντομα μολις βγει το πορισμα.
Παραλία;;;Έχει το χιονοδρομικό Φαλακρού και κάτι σπήλαια στην γύρω περιοχή.
Αν ανέβει πολύ ο υδροφόρος ορίζοντας.Παραλία;;;
Yes father RasputinΈχουσιν γνώσιν οι φύλακες!![]()
Ειδικά τώρα που λιώνουν οι παγετώνες στους Πόλους ... λίαν συντόμως θα έχουμε εξωτική παραλία 5 λεπτά από την πλατεία του Νευροκοπίου, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχω επισκεφθεί 2-3 φορές.Αν ανέβει πολύ ο υδροφόρος ορίζοντας.
Τη μόνη φορά που είχα κανονίσει να πάω έγινε lock down λόγω covid.Ειδικά τώρα που λιώνουν οι παγετώνες στους Πόλους ... λίαν συντόμως θα έχουμε εξωτική παραλία 5 λεπτά από την πλατεία του Νευροκοπίου, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχω επισκεφθεί 2-3 φορές.
Μέσα στα σπήλαια είναι εξαιρετικά. Δε θα χρειαστεί και ομπρέλα.Παραλία;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Μέσα στα σπήλαια είναι εξαιρετικά. Δε θα χρειαστεί και ομπρέλα.
Πάνω στο χιονοδρομικό η παραλία μαζεύει λίγο κόσμο, ειδικά αυτή την περίοδο...
Μικρό και καταθλιπτικό μέρος δυστυχώς. Μόλις ένα μπαρ [περίπου δηλαδή], που μαζεύει όλες τις ηλικίες και νομίζω και ένα εστιατόριο ... τουλάχιστον τότε πριν από την πανδημία.Τη μόνη φορά που είχα κανονίσει να πάω έγινε lock down λόγω covid.