amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
Ότι θέλει το κορίτσι κ. RontriΕντάξει μωρέ, ένα σωρό αυθαίρετα υπάρχουν να εκποιηθούν για την γκόμενα.
Ότι θέλει το κορίτσι κ. RontriΕντάξει μωρέ, ένα σωρό αυθαίρετα υπάρχουν να εκποιηθούν για την γκόμενα.
Δεν χρειάζεται...Θα σας κοστίζει λοιπόν 1000 το μήνα αλλά δεν έχετε συμφωνήσει τι θα σας παρέχει;;;
Κρίσιμος ερώτησις!Διακρινω απο τον τυπου του ενώτιου μιαν τινά τσιγκανίαν;
You're pulling my leg. Definitely!Δεν χρειάζεται...
Ο αέρας που εκπνέει μου φτάνει.
Συμφωνώ, μια ζωή την έχουμε.Ότι θέλει το κορίτσι κ. Rontri
Γιατί είστε αγενής Μπλιζ.Κρίσιμος ερώτησις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
You're pulling my leg. Definitely!
Που σπουδάσαμε??Όλοι οι large εδώ γράφουν ...
Μην δίνετε σημασία.Γιατί είστε αγενής Μπλιζ.
Κάναμε για εσάς τα πάντα για να βρείτε γκόμενα..
Καί που δεν πήγαμε.
Ζηλεύετε??
Και όσο για την αγενή ερώτηση του κυρίου Mosco...
Θα σάς στείλω την πλήρη φωτό .
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΓΑΠΗΤΈ..Μην δίνετε σημασία.
Η ζωή είναι για να την ζεις.
Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε.
Εγώ διακρίνω νιάτα. Θα ξανανιώσει και η γέρικη σάρκα του κυρίου αμτζικιου.Διακρινω απο τον τυπου του ενώτιου μιαν τινά τσιγκανίαν;
Ευχαριστώ πολύ κ.κωλ...Εγώ διακρίνω νιάτα. Θα ξανανιώσει και η γέρικη σάρκα του κυρίου αμτζικιου.
Από εδώ καί στο εξής η 25χρονη θα αποκαλείται ΔελφινοκοριτσοΠώς μου ήρθε αυτο στο μυαλό με την φωτογραφία που είδα.
Αν καταφερει κι ολας να σας κανει "5 φορες τους ουρανους να γυρισετε" στην διαρκεια μιας ημερας, ε, τοτε τα αξιζει τα λεφτα του.Από εδώ καί στο εξής η 25χρονη θα αποκαλείται Δελφινοκοριτσο
Εύγε κ.κωλ
Έχει το Γαλαξίδι κοντά στους Δελφούς.Για δελφους μια εξαιρετικη λυση ειναι η παρακατω που σας δειχνω..
ολιγον τι προσοχη στα μακροβουτια γιατι τα γερικα κοκκαλα δενουν και ολιγον τι δυσκολοτερα...
και η ιτεα ειναι πιο κοντα..και στη λειβαδια εχει ενα ποταμι...και στο μπανσκο λιωνουν τα χιονια και ολο και καπου θα εχει καμια κολυμπαΈχει το Γαλαξίδι κοντά στους Δελφούς.
Η θάλασσα έχει αχινούς, προσοχή που πατάτε...
Χρειάζεσαι μάσκα για τις βουτιές, εδώ?Για δελφους μια εξαιρετικη λυση ειναι η παρακατω που σας δειχνω..
ολιγον τι προσοχη στα μακροβουτια γιατι τα γερικα κοκκαλα δενουν και ολιγον τι δυσκολοτερα...