rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.060
- Πόντοι
- 12.946
Είσαι ωραίος και βλέπω το έπιασες το νόημα.Για δείτε λίγο καλύτερα παρακαλώ
Είσαι ωραίος και βλέπω το έπιασες το νόημα.Για δείτε λίγο καλύτερα παρακαλώ
Που είναι ο κ. @Μπιρλας να μας πει ιστορίες για τις μαγευτικές παραλίες της Θήβας;;;
Στην τροπικη Ζαρουχλα,εαν εχετε ακουστα με τις μαγευτικες αμμουδιες και τους κεδρους να δημιουργουν φανταστικες σκιες διπλα στα καταγαλανα νερα της παραλιας.
Ακόμα δεν έχουμε ορίσει (εργασίες) απλά η 24χρονη γκόμενα ζήτησε μια 500ρου μηνιαίως.Και τι παρέχει η νεαρά έναντι των 500 αυτών ευρώ σε μηνιαία βάση;
500 πάγια αμοιβή+ δώρα και δωράκια στην διάρκεια του μήνα;;;Ακόμα δεν έχουμε ορίσει (εργασίες) απλά η 24χρονη γκόμενα ζήτησε μια 500ρου μηνιαίως.
Πιο πάνω ήταν 25χρονη. Μετά έγινε 24χρονη...Ακόμα δεν έχουμε ορίσει (εργασίες) απλά η 24χρονη γκόμενα ζήτησε μια 500ρου μηνιαίως.
Αυτό εξυπακούεται βεβαίως κάθε εβδομάδα στον hondo για καλλυντικά + ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για αποτρίχωση + νύχια φρύδια κ500 πάγια αμοιβή+ δώρα και δωράκια στην διάρκεια του μήνα;;;
Προφανώς μας δουλεύετε...Αυτό εξυπακούεται βεβαίως κάθε εβδομάδα στον hondo για καλλυντικά + ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για αποτρίχωση + νύχια φρύδια κ
ο.κ.
Εντάξει μωρέ, ένα σωρό αυθαίρετα υπάρχουν να εκποιηθούν για την γκόμενα.Ακόμα δεν έχουμε ορίσει (εργασίες) απλά η 24χρονη γκόμενα ζήτησε μια 500ρου μηνιαίως.
Τί 24 τι 25 εγώ θυμάμαι την περσινή ηλικία...Πιο πάνω ήταν 25χρονη. Μετά έγινε 24χρονη...
Κλώνος του νεαρού Αρίσταρχου είναι;;;
I don't buy it...Τί 24 τι 25 εγώ θυμάμαι την περσινή ηλικία...
Όταν θέλεις γκόμενα & της ηλικίας αυτής πρέπει να πληρώνεις.
Δεν έχω κανέναν λόγο περί τούτου..Προφανώς μας δουλεύετε...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ.I don't buy it...
Θα σας κοστίζει λοιπόν 1000 το μήνα αλλά δεν έχετε συμφωνήσει τι θα σας παρέχει;;;Δεν έχω κανέναν λόγο περί τούτου..
Περί τούτου όμως??
Έχω!?