rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.301
- Πόντοι
- 12.946
Νομίζω με τη παρούσα κατάσταση.Γιατί ο αχαιρευτος έχει σταματήσει να γράφει στο Νήμα;;;
Με ποιον είναι μαλωμένος;;;;
Νομίζω με τη παρούσα κατάσταση.Γιατί ο αχαιρευτος έχει σταματήσει να γράφει στο Νήμα;;;
Με ποιον είναι μαλωμένος;;;;
Ε, όχι και γριές του Νηματοθετη...!!!!Ναι αλλά είχε και τον Ανακριτή, τον αδελφό, ανηψιούς κλπ τώρα πάνε αυτοί.
Τέσπα το δικό μου point είναι ότι πότε οι παππούληδες δεν ήταν τσοντονήμα
να ποστάρουν αβέρτα ροζ.
Το νήμα είχε μονομαχίες, προδοσίες, μουσική μέταλ,
λογοτεχνία, ποίηση κλπ
Αλλά όχι τσόντες εκτός από τις γριές του νηματοθέτη.
Τώρα πως φλώρεψε who knows
Σας ανακηρύσσω δημοσίως ως το μοναδικόν κληρονόμον μου!
Εξήγησε τους σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν με καταλαβαίνουνεμπαινε και η εριναλ ,μας πλακωνε στης χριστοπαναγιες και ηταν ολα υπεροχα....
Σας ανακηρύσσω δημοσίως ως το μοναδικόν κληρονόμον μου!
Την βίλα στη Σαντορίνη λέω να την γράψω στην Μολδαβεζα
η ρεσεψιονιστ με ρωταγεΖήτω ο ασπρόμαυρος Πειραιάς!
Δεν πειράζει.Την βίλα στη Σαντορίνη λέω να την γράψω στην Μολδαβεζα
Ε οχι ρε παππου!!!!!!! για την 300ρου το εκανα οχι επειδη το ηθελαΤην βίλα στη Σαντορίνη λέω να την γράψω στην Μολδαβεζα
Ωραία γυναίκα !!!η ρεσεψιονιστ με ρωταγε
Η κυρία Εριναλ κράταγε σε ψηλά ποσοστά την τηλεθέαση στην βραδυνή προς μεταμεσονύχτια ζώνη. Και η κυρία Ρεγγίνα.εμπαινε και η εριναλ ,μας πλακωνε στης χριστοπαναγιες και ηταν ολα υπεροχα....
Η περιουσία του νηματοθετη, αν θα γλυτώσει τελικά από τις γαλες της Μ.Δεν πειράζει.
Θα του αφήσω εγώ όλη την περιουσία μου.
Μόνο για σένα επειδή μας σκέφτηκες και ήρθες
Επιθύμησα το ξηροκαρπαδικο...
Ήταν παλιά στα νήματα Κισινάου και Ρωσία sex & vodka,Για να λάβω τα λόγια του Πιστιλιστή περί αυνανισμού στα σοβαρά πρέπει πρώτα να αποδειχθεί μεγαλύτερος μαλάκας από εμένα...
Αν και με τέτοιο nickname μάλλον θα τον έχει ξεχειλώσει
τις ερωτήσεις που έβαζε στους νεοεισερχόμενους ? (είχατε δώσει τις απαντήσεις στον Σπίπι)