Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.893
- Πόντοι
- 2.586
Right!
Thanks!!!
Right!
Thanks!!!
Δηλώ συγκεκινημένος εκ της προσηλώσεως Υμών εις την αλήθειαν και την ειλικρίνειαν!!!πριν απο μερικα χρονια παμε το παλικαρι μας στην μοναδα που εχει μετατεθει μετα τη Βασικη εκπαιδευση
Ηταν να παρουμε μαζι και ενα φιλο του απ την κατω Κηφησια
Τοτε υπηρχε ενα Θρυλικο σωληναδικο εκει το Rasputin αν θυμαμαι καλα
Βλεπει η στρατονομια τα νεον φωτα κλπ
και ρωταει τι ειναι εδω μπουζουκια
εγω σιγη ιχθυως
και λεει ο λεβεντης μου
Να εδω εχει κατι κοριτσακι απο ρωσια πολυ φτωχα που δεν εχουν ρουχαλακια να φορεσουν και χωρευουν ετσι ξεβρακωτα να μαζεψουν κανενα ευρουλακι να αγορασουν ρουχα
Η στρατονομια : να παρεις τον πατερα σου και να ερθετε ...
Πρεπει να ρωτησε 800,000 φορες αν εχω παει ποτε σε τετοια μαγαζια
Ορκιστηκα οτι δεν εχω παει ποτε ......στο συγκεκριμένο ....μεχρι εκεινη τη στιγμη
Δηλώ συγκεκινημένος εκ της προσηλώσεως Υμών εις την αλήθειαν και την ειλικρίνειαν!!!
Δεν θελω να σου χαλασω το προγραμμα διατροφης που κανεις και να σε παρασυρωκωλογερε χρωστας ακομα μπριζολακια!
φοβαμαι μην την κανεις παρεα με τον Χαρουλη! οποτε οργανωσου!
δικαιο εχεις! αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου ! και θα χαλαρωσω για ενα3ωρο την διαιτα μου!Δεν θελω να σου χαλασω το προγραμμα διατροφης που κανεις και να σε παρασυρω
Τι τριωρο;;;;;;; Την τελευταια φορα εξαφανησες ενα ταψι μπριζολακια σε δευτερολεπτα.δικαιο εχεις! αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου ! και θα χαλαρωσω για ενα3ωρο την διαιτα μου!
Έχετε δίκιο.Τι τριωρο;;;;;;; Την τελευταια φορα εξαφανησες ενα ταψι μπριζολακια σε δευτερολεπτα.
Πρεπει να κλεισουμε τραπεζι απο πριν στου Τελη, για να κανει τις αναλογες προμηθειες.
Έλα τώρα κι εσύ που δε ξέρειςΑυτό δύναμαι να το καταλάβω αν και εξ όσων γνωρίζω πέραν του οφθαλμόλουτρου εκεί δεν δύναται να υπάρξει κάτι άλλο ...
Πιθανώς να σφάλλω βεβαίως αφού δεν έχω υπάξει εις σωληνάδικον ...
Σε 2-3 λεπτα;;; Θα βρισκοταν σε προγραμμα διαιτας παλι, γι αυτο αργησε τοσοΈχετε δίκιο.
Μία φορά που είχαμε βρεθεί στου Τέλη με τον αδελφό μου και τον πρώην ανεψιό μου, είχαμε μείνει νηστικοί. Τα εξαφάνισε όλα σε 2-3 λεπτά...
Μετά είχα φάει κρύο σάντουιτς στο αεροδρόμιο ...!!!
Εγώ όμως δεν ήμουν ανάμεσα σ΄ αυτούς που πήγαν ...Έλα τώρα κι εσύ που δε ξέρεις
είχαμε πάει Καίσσα (Αφροντάιτ) με πολλούς από εδώ,
πουτό χουρό 10 ευρώ,
χουρό πριβέ 50
και άμα θες κοκο 100
ΔυστυχώςΕγώ όμως δεν ήμουν ανάμεσα σ΄ αυτούς που πήγαν ...
Αφρονταιτ ειχα παει 2-3 (4,5,6,7,8) φορες παλιοτερα, μαλιστα ειχα γραψει και στο σχετικονημα για καποια κορασσιδα.Έλα τώρα κι εσύ που δε ξέρεις
είχαμε πάει Καίσσα (Αφροντάιτ) με πολλούς από εδώ,
πουτό χουρό 10 ευρώ,
χουρό πριβέ 50
και άμα θες κοκο 100
Ουτε εγω ..Εγώ όμως δεν ήμουν ανάμεσα σ΄ αυτούς που πήγαν ...
Δεν είχαμε βρεθεί νωρίτερα και έτσι αναγκάστηκε να καθυστερήσει για να μας πει μία τυπική καλημέρα και ένα τι κάνετε και μετά έπεσε με τα μούτρα στο φαγητό...Σε 2-3 λεπτα;;; Θα βρισκοταν σε προγραμμα διαιτας παλι, γι αυτο αργησε τοσο
Αφροδίτη ήταν η κυρία, το κέντρο διασκέδασης το Caissa strip clubΑφρονταιτ ειχα παει 2-3 (4,5,6,7,8) φορες παλιοτερα, μαλιστα ειχα γραψει και στο σχετικονημα για καποια κορασσιδα.
Ουτε εγω ..
Πρεπει να ημουν σε καποιο εσπερινο ..ολονυχτια κατι τετοιο