blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, κύριε!Yπαγω καθυστερημένα για την πρωινή.
Καλημέρα
Μα γιατί ??
Καλημέρα,Και παρά τα προβλήματα, άτινα ο Νηματοθέτης αντιμετωπίζει, δεν έχω παρά να είπω εις τους αμφισβητίας και δελφίνους περί την Ηγεσίαν του παρόντος Νήματος:
Μολών, λαβέ! ( Come and get it, ως ατελώς μεταφράζεται εις την Αγγλικήν σήμερον).
Και εγώ αυτές τις μέρες την παρατήρησα.Καλημέρα,
μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά?
Ερώτηση: αυτή την άσπρη γραμμή στο avatar την είχατε πιο παλιά?
γιατί χτες την παρατήρησα.
Αυτό που έγραψα μάλλον είναι νέο χαρακτηριστικό (feature)Και εγώ αυτές τις μέρες την παρατήρησα.
Δε νομίζω ότι υπήρχε παλιότερα.
Το έλεγξα ήδη.Αυτό που έγραψα μάλλον είναι νέο χαρακτηριστικό (feature)
του site που κάνει τους Νηματοθέτες ισόβιους.
Άμα πάτε το κέρσορα πάνω από το avatar γράφει Νηματοθέτης.
Προσπαθώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι γίνομαι πάντα αντιληπτός.Το έλεγξα ήδη.
Παρακαλώ, να εξηγήσετε την έννοια της ισοβιότητας στους δελφίνους... π.χ. κ. @Ιζνογκουντ
Αληθές ότι ο 17χρονος Αρίσταρχος επιδεικνύει ωριμότηταν μεσήλικος!Προσπαθώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι γίνομαι πάντα αντιληπτός.
Τουλάχιστον ο φίλος μου @DJ Aristarxos με καταλαβαίνει.
Γνωρίζετε εάν το υποκατάστημα του ενδιαιτήματος των εργαζομένων θηλέων [studio], το οποίο ευελπιστώμεν ότι ο κ. @Ωρίων θα ιδρύσει εις την πόλιν μου, θα παρέχει και outcall υπηρεσίας ή θα αναγκασθώμεν να καταστώμεν περίγελως των κυνών [ρεζίλι των σκυλιών] προσερχόμενοι, υπερήλικοι όντες, εις τας δημοσίας εγκαταστάσεις του ενδιαιτήματος;Προσπαθώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι γίνομαι πάντα αντιληπτός.
Τουλάχιστον ο φίλος μου @DJ Aristarxos με καταλαβαίνει.
Πιστεύω κάτι θα κάνει για εμάς που είμαστε "ειδικές" περιπτώσειςΓνωρίζετε εάν το υποκατάστημα του ενδιαιτήματος των εργαζομένων θηλέων [studio], το οποίο ευελπιστώμεν ότι ο κ. @Ωρίων θα ιδρύσει εις την πόλιν μου, θα παρέχει και outcall υπηρεσίας ή θα αναγκασθώμεν να καταστώμεν περίγελως των κυνών [ρεζίλι των σκυλιών] προσερχόμενοι, υπερήλικοι όντες, εις τας δημοσίας εγκαταστάσεις του ενδιαιτήματος;
Συμφωνα με το προσδοκιμο επιβιωσης , Θα αναχωρησετε απ τον ματαιο τουτο κοσμο 1 χρονο και 1 μερα πριν απο μέναΤο έλεγξα ήδη.
Παρακαλώ, να εξηγήσετε την έννοια της ισοβιότητας στους δελφίνους... π.χ. κ. @Ιζνογκουντ
Συμφωνα με το προσδοκιμο επιβιωσης , Θα αναχωρησετε απ τον ματαιο τουτο κοσμο 1 χρονο και 1 μερα πριν απο μένα
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα ( σιγουρο ειναι αλλα λεμε ) να αποδημησετε λογω τραυματος στο υπογαστριο ( βιαια αφαιρεση των γεννητικών οργανων ) μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι
αμα τη αναληψει των καθηκοντων μου
Θα ορισω 1 αντιπροεδρο τον Κωλογερακο για θεματα εξωτερικων υποθεσεων
2 αντιπροεδρο τον αδελφο σας για θεματα μεταφορων και επικοινωνιων
3 αντιπροεδρο τον Αγαπητο amjiko για θεματα ασφαλειας και αμυνας
μετα την ορκομοσία
Θα οργανωσουμε ενα ρωμαικο οργιο ( ρεφενε ..ο καθενας θα φερει ποτα και τουλαχιστον 2 προθυμες κυριες ) στη μνημη σας
Ας βιοποριστουμε και εμεις λιιιιγο
Αγαπητέ, ούτε με divine intervention μπορεί να γίνει κάτι.Συμφωνα με το προσδοκιμο επιβιωσης , Θα αναχωρησετε απ τον ματαιο τουτο κοσμο 1 χρονο και 1 μερα πριν απο μένα
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα ( σιγουρο ειναι αλλα λεμε ) να αποδημησετε λογω τραυματος στο υπογαστριο ( βιαια αφαιρεση των γεννητικών οργανων ) μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι
αμα τη αναληψει των καθηκοντων μου
Θα ορισω 1 αντιπροεδρο τον Κωλογερακο για θεματα εξωτερικων υποθεσεων
2 αντιπροεδρο τον αδελφο σας για θεματα μεταφορων και επικοινωνιων
3 αντιπροεδρο τον Αγαπητο amjiko για θεματα ασφαλειας και αμυνας
μετα την ορκομοσία
Θα οργανωσουμε ενα ρωμαικο οργιο ( ρεφενε ..ο καθενας θα φερει ποτα και τουλαχιστον 2 προθυμες κυριες ) στη μνημη σας
Ας βιοποριστουμε και εμεις λιιιιγο
Είσθε σοφός, κύριε!Αγαπητέ, ούτε με divine intervention μπορεί να γίνει κάτι.
Το είπαμε η διοίκηση του site κατέστησε τους Νηματοθέτες ΙΣΟΒΙΟΥΣ.
Για να μη το κουράζουμε, είμαστε και σε προχωρημένη ηλικία,
ανοίξτε ένα νήμα να πάρετε και εσείς τον τίτλο.
Αυτά