amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.059
- Πόντοι
- 22.785
Έχω κ εγώ άσπρη κορδέλα αγαπητέ στο πιο επιτυχημένο τόπικ του bou...το καταλαβα ...
αλλα εγω μιλαω επι του πρακτεου
ασε τους τυπους
Έχω κ εγώ άσπρη κορδέλα αγαπητέ στο πιο επιτυχημένο τόπικ του bou...το καταλαβα ...
αλλα εγω μιλαω επι του πρακτεου
ασε τους τυπους
Μα αυτός γκαστρώνει γαϊδάρα στον ανήφορο,Δεν νομίζω να αντέξει την πίεση..
Είναι 100φευγα + ότι έχει όλες τίς γεροντικές ασθένειες+ ότι είναι souper skroutz + ότι έχει εκατομβη ψυχολογικων..
Ο Όλυμπος έπεσε αγαπητέ ταξιαρχε..
Φεύ είς τη επιχείρηση (Μπλιζ 1)
Συγνώμη -εδώ ετοιμάζονται ανατροπές -πορτοκαλι επαναστάσεις -επιχειρήσεις επιγηες/εναέριες και υπόγειες ΚΑΙ ο Ωρίων ελουεται στη νησο της ακολασίας ΜύκονοO @Ωρίων πήγε διακοπές Μύκονο με κάτι φίλους γκέι.. χαμός!
Τι να κάνω, φίλε μου;Συγνώμη -εδώ ετοιμάζονται ανατροπές -πορτοκαλι επαναστάσεις -επιχειρήσεις επιγηες/εναέριες και υπόγειες ΚΑΙ ο Ωρίων ελουεται στη νησο της ακολασίας Μύκονο
Ωιμε και φευ μαζί
Ναι είμαστε έτοιμοι έχω παραγγείλει από τον σκρουτζ το σχετικό εξοπλισμόΣυγνώμη -εδώ ετοιμάζονται ανατροπές -πορτοκαλι επαναστάσεις -επιχειρήσεις επιγηες/εναέριες και υπόγειες ΚΑΙ ο Ωρίων ελουεται στη νησο της ακολασίας Μύκονο
Ωιμε και φευ μαζί
Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα ένας από τους δυο δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του , καθότι η μια ψήφος ανήκει σε εμέναΕντύπωσιν επίσης προκαλεί το γεγονός ότι έως τώρα, η επιλογή της ψηφοφορίας μας: <Θα ήθελα να έχω το χάρισμα των κ.κ. κωλο-γερος & Ιζνογκούντ>, έχει μόλις 2 ψήφους.
Τι σου συνέβη;Καλημέρα αγαπημένοι γέροντες...
Δεν τους ενδιαφέρει, κύριε, η ψηφοφορία μας.Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα ένας από τους δυο δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του , καθότι η μια ψήφος ανήκει σε εμένα
Τελικά χθες το πρωί κατάλαβα ότι μάλλον δεν τα θέλει ο κ. Ροντ, ο οποίος είχε εκφράσει παράπονα και στο παρελθόν αλλά δεν τον είχα πιστέψει καθότι πίστευα ότι τρολάρει...Τι σου συνέβη;
Έβαλες φωτό εσύ χωρίς ίχνος ροζ!!
Ή πρόκειται για κουίζ "βρες το ροζ σε 5 δευτερόλεπτα" και μπορεί να το ανιχνεύσει μόνο όποιος έχει υψηλό iq;
Όσο εμείς ψηφίζουμε, αυτοί γαμάνε;;;Δεν τους ενδιαφέρει, κύριε, η ψηφοφορία μας.
Αυτοί οι δύο έχουν τόσες άλλες ασχολίες ...
Σοφόν το σαφές!Όσο εμείς ψηφίζουμε, αυτοί γαμάνε;;;
Όσο εμείς ψηφίζουμε, αυτοί γαμάνε;;;
Αποδεικνύεται λοιπόν, ότι κάνουμε γαμάτες ψηφοφορίες σε αυτό το νήμα...Σοφόν το σαφές!