κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.783
- Πόντοι
- 19.795
Σήμερα αρχίσανε οι ζέστες. Φευ εις τον καύσωνα που έρχεται@κωλο-γερος πως πάει?
ρίξανε κάτι πάνω τους οι πελάτισσες?
Σήμερα αρχίσανε οι ζέστες. Φευ εις τον καύσωνα που έρχεται@κωλο-γερος πως πάει?
ρίξανε κάτι πάνω τους οι πελάτισσες?
Έχω ετοιμάσει και κουστούμι για την απονομή
Όταν λες "έχεις ετοιμάσει", εννοείς ότι έχεις ράψει καινούργιο ή ότι έχεις πάει στο καθαριστήριο το γαμπριάτικο;Έχω ετοιμάσει και κουστούμι για την απονομή
Δε πιστεύω να μη παρευρεθείτε
Καινούργιο tuxedo suit , τι λες τώρα Νόμπελ είναι αυτόΌταν λες "έχεις ετοιμάσει", εννοείς ότι έχεις ράψει καινούργιο ή ότι έχεις πάει στο καθαριστήριο το γαμπριάτικο;
Σιγά μη δε έχεις τικ τοκ Ωρίων εσύ είσαι μέσα σε όλα και έχεις και γυναικεία περιέργεια ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ - επίτηδες το κάνεις να της στείλω μήνυμα να μην απαντήσει να φάω και αυτή χυλοπίτα και να γελάςΔεν έχω tik tok.
Αν έχεις όμως εσύ, μπορείς να της γράψεις αυτό:
"Bonjour, Victoria! Je suis Jimmy, le Grec. Je suis actuellement à Kos et j'ai remarqué qu'il y a beaucoup de touristes intéressantes sur l'île. Aurais-tu des conseils sur la meilleure façon d'engager la conversation avec elles?
Au fait, je voulais te dire que tu as l'air très charmant aujourd'hui!"
Thanks man - απλά και λαϊκά παιδιά είμαστεΩραίο το ταξιμάκι σου κ. Jim, μας μεράκλωσες μεσημεριάτικα...
Εγώ πιστεύω θέλει να στην προξενέψειΣιγά μη δε έχεις τικ τοκ Ωρίων εσύ είσαι μέσα σε όλα και έχεις και γυναικεία περιέργεια ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ - επίτηδες το κάνεις να της στείλω μήνυμα να μην απαντήσει να φάω και αυτή χυλοπίτα και να γελάς
Να μου την προξενεψει και να με προίκισει και από πάνω - τόσα θάλασσω-λεφτα έχει- αμάν πια τι θα τα κάνει τόσαΕγώ πιστεύω θέλει να στην προξενέψει
Για γάμο!Καλημέρα στην γερουσία του bou
Τηλεφωνάκι και τιμούλα?
Good month folks!
Δεν ξέρω γαλλικά ( ούτε πιάνο ) βγαίνω πάλι..