BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 34.047
- Πόντοι
- 27.636
Good month folks!
Εσύ Ωρίων που τα πας καλά με τίς γυναίκες μπορείς να ρωτήσεις αν έχει κάποια συμβουλή η έστω κάνα ξόρκι να γλυτώσουμε τις χυλοπίτεςΑυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είναι 23 ετών, έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα Σεξολογίας (που λάτρεψε) και άνοιξε αυτόν τον λογαριασμό στο Tik Tok για να απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με την Σεξολογία.
Είπε μόνο συνδρομητικά, τι να κάνουμε ?Εσύ Ωρίων που τα πας καλά με τίς γυναίκες μπορείς να ρωτήσεις αν έχει κάποια συμβουλή η έστω κάνα ξόρκι να γλυτώσουμε τις χυλοπίτες
Thanks rod θα προσέχω το είπε και ο Ωρίων που είναι και αυτός πλούσιος - οι πλούσιοι δεν χορτενουν ποτέ πρέπει να προσέχουμεΠρόσεξε μη σου έρθει χρέωση περιαγωγής,
βγάλτο από αυτόματη αναζήτηση δικτύου, την έχω πατήσει.
Ααα και αυτή λεφτά θέλει - την έχω βάλει και αυτή στη λίστα όταν και όποτε γίνουμε πλούσιοιΕίπε μόνο συνδρομητικά, τι να κάνουμε ?
No money No honey, (κινέζικη παροιμία)Ααα και αυτή λεφτά θέλει - την έχω βάλει και αυτή στη λίστα όταν και όποτε γίνουμε πλούσιοι
Aν μεσα στο πακετο περιλαμβανεται και το πως θα βγαλουμε γκομενα και λυσουμε τα σεξουαλικα προβληματα, δεν πειραζει, ας δωσουμε κατι παραπανω.Είπε μόνο συνδρομητικά, τι να κάνουμε ?
Και εγω, αν δεν μου δωσουν δεν καθομαιNo money No honey, (κινέζικη παροιμία)
Κι εγώ έχω μπανίσει κάτι καλά αλλά θέλουν μαρούλι στο ονλυφανς
άμα δε μου κάτσουν δε δίνω...
Σεξόλογο έβαλα χτες τη Βικτώρια (δωρεάν)Aν μεσα στο πακετο περιλαμβανεται και το πως θα βγαλουμε γκομενα και λυσουμε τα σεξουαλικα προβληματα, δεν πειραζει, ας δωσουμε κατι παραπανω.
Σωστός Ροντ - το έχει και ο Ωνάσης ο μόνος κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες -όλα ένα παζάρι είναιNo money No honey, (κινέζικη παροιμία)
Κι εγώ έχω μπανίσει κάτι καλά αλλά θέλουν μαρούλι στο ονλυφανς
άμα δε μου κάτσουν δε δίνω...
Φευ ακόμα μια φορά.Σωστός Ροντ - το έχει και ο Ωνάσης ο μόνος κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες -όλα ένα παζάρι είναι
Δεν έχω tik tok.Εσύ Ωρίων που τα πας καλά με τίς γυναίκες μπορείς να ρωτήσεις αν έχει κάποια συμβουλή η έστω κάνα ξόρκι να γλυτώσουμε τις χυλοπίτες
Ωραίο το ταξιμάκι σου κ. Jim, μας μεράκλωσες μεσημεριάτικα...
Πρέπει να είναι πολύ καλή πάντως γιατί την στυτική δυσλειτουργία μου την γιάτρεψε χωρίς φράγκο το κορίτσι σε μόλις 50 δευτερόλεπτα...Σεξόλογο έβαλα χτες τη Βικτώρια (δωρεάν)
Merci beaucoupΔεν έχω tik tok.
Αν έχεις όμως εσύ, μπορείς να της γράψεις αυτό:
"Bonjour, Victoria! Je suis Jimmy, le Grec. Je suis actuellement à Kos et j'ai remarqué qu'il y a beaucoup de touristes intéressantes sur l'île. Aurais-tu des conseils sur la meilleure façon d'engager la conversation avec elles?
Au fait, je voulais te dire que tu as l'air très charmant aujourd'hui!"