κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.096
- Πόντοι
- 19.795
Προσλαμβάνεται
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Πρόσεχε μη σε ξεπαρθενεψει κανά Ουκρανός..αυτοί αγριεμενοι όπως είναι από τον πόλεμο θα σε περάσουν για κουνελάκι του πλέι μπόι..Για κάποιο λόγο φέτος έχουμε και Ουκρανούς άντρες όχι μόνο γυναίκες δεν ξέρω πώς τούς άφησαν και ήρθαν -πέρσι δεν υπήρχε ούτε ένας - πέρσι είχαμε καλή σοδειά φέτος δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα βλέπω να γυρνάμε παρθένοι πίσω![]()
Γιατί δεν την χρησιμοποιείς και εσύ λίγο? Να μην πηγαίνεις όλο στα στούντιο..Μήπως χρησιμοποίησες τη μέθοδο Leader;;
Γιατί μαζεύουμε κάτι στατιστικά.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα.Γιατί δεν την χρησιμοποιείς και εσύ λίγο? Να μην πηγαίνεις όλο στα στούντιο..
Χαχα μπα Αρίσταρχος για δύο πράγματα είμαι σίγουρος στη ζωή μου - πρώτον ότι θα πεθάνω αρσενικό και δεύτερο ότι κάποια στιγμή θα πεθάνω όλα τα όλα παίζονται - εν τω μεταξυ τι χορός εκατομμυρίων είναι αυτός με το ουκρανικό προσωπικό - επιδοτούνται οι επιχειρήσεις όταν προσλαμβάνουμε Ουκρανούς- τα γραφεία που τους φέρνουν παιρνούν ένα ποσοστό από τον μηνιαίο μισθό τούς και πόσα άλλα που δεν ξέρουμεΠρόσεχε μη σε ξεπαρθενεψει κανά Ουκρανός..αυτοί αγριεμενοι όπως είναι από τον πόλεμο θα σε περάσουν για κουνελάκι του πλέι μπόι..
Όταν σου το ανοίξει, πες να έρθουμε να σε στηρίξουμε..Έχω δοκιμάσει τα πάντα.
Να φανταστείς, ο μπαμπάς, σκέφτεται να μου αγοράσει ένα στούντιο. Πιο φθηνά θα του έρχεται.
Όταν μου το ανοίξει, θα σου πω να έρθεις να τεστάρεις το προσωπικό.Όταν σου το ανοίξει, πες να έρθουμε να σε στηρίξουμε..
Αυτό είναι το κυριότερο να έχει προσωπικό (κοπέλες)Όταν μου το ανοίξει, θα σου πω να έρθεις να τεστάρεις το προσωπικό.