Κανείς δεν είναι τέλειος, Rod.Αυτόν που είδε τα αρκουδάκια στους τάφους?
Μεγάλο μυαλό
Ο Jimmy ψήφισε! Μπράβο! Ευχαριστώ!
Κανείς δεν είναι τέλειος, Rod.Αυτόν που είδε τα αρκουδάκια στους τάφους?
Μεγάλο μυαλό
Θα ψηφίσω κι εγώ, αλλά περιμένω μήπως εμφανιστεί να στηρίξει τη θεωρία του.Κανείς δεν είναι τέλειος, Rod.
Ο Jimmy ψήφισε! Μπράβο! Ευχαριστώ!
Φυσικά και ψήφισα.. αλλά είχα ψηφίσει και πικερ και εθνικογαμισμο..Ψήφισες τον Leader-οδηγό ή όχι ακόμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιας και σου αρέσουν τόσο τα λογοπαίγνια.
Μπήκε καινούργια.Φυσικά και ψήφισα.. αλλά είχα ψηφίσει και πικερ και εθνικογαμισμο..
Που? Στείλτε ΛίνκολνΜπήκε και καινούργια.
Προσπαθεί το παιδί. Κάνει έρευνα. Ρώτησε την Αγγελική.Θα ψηφίσω κι εγώ, αλλά περιμένω μήπως εμφανιστεί να στηρίξει τη θεωρία του.
Φαγωθηκες άσχημη και άσχημη κακουργε στο πορνείο δεν έχει πολύ φώς και στο σκοτάδι όλες ομορφες φαίνονται@jim2323 ντροπή να τρέχεις στο πορνεία, ενώ βρίσκεσαι στην Κω..ούτως η άλλως αφού είναι μόνο ένα πορνείο, άσχημη θα είναι η κοπέλα..
Επομένως..
Στείλε Λίνκολν για την καινούργια ψηφοφορίαΠροσπαθεί το παιδί. Κάνει έρευνα. Ρώτησε την Αγγελική.
Δημοσίευση στο thread ''Αγγελική'' Αγγελική - Page 49 - bourdela.com forum
Το είχε πει ο Διογένης ο ΚυνικόςΦαγωθηκες άσχημη και άσχημη κακουργε στο πορνείο δεν έχει πολύ φώς και στο σκοτάδι όλες ομορφες φαίνονται
Ήδη έχω φάει δύο ουκρανικές χυλοπίτες και μία αλβανική - η σεζόν προβλέπεται αρκετά δυναμικήΤο είχε πει ο Διογένης ο Κυνικός
Κράτα σκορ σαν τον @κωλο-γεροςΉδη έχω φάει δύο ουκρανικές χυλοπίτες και μία αλβανική - η σεζόν προβλέπεται αρκετά δυναμική
Μήπως χρησιμοποίησες τη μέθοδο Leader;;Ήδη έχω φάει δύο ουκρανικές χυλοπίτες και μία αλβανική - η σεζόν προβλέπεται αρκετά δυναμική
Για κάποιο λόγο φέτος έχουμε και Ουκρανούς άντρες όχι μόνο γυναίκες δεν ξέρω πώς τούς άφησαν και ήρθαν -πέρσι δεν υπήρχε ούτε ένας - πέρσι είχαμε καλή σοδειά φέτος δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα βλέπω να γυρνάμε παρθένοι πίσωΚράτα σκορ σαν τον @κωλο-γερος
και μάθε 5-6 πράγματα στη γλώσσα τους, έβαλα βίδεο πιο πριν.
Όχι ακόμα γιατί δεν έχουμε πληρωθεί - μόλις μπει ο πρώτος μισθός θα αρχίσω τα δωράκια και την μέθοδο leaderΜήπως χρησιμοποίησες τη μέθοδο Leader;;
Γιατί μαζεύουμε κάτι στατιστικά.
Μια συνεργάτης μου από Γκουανγκζου. Της είχα υποσχεθεί διακοπές στην βίλα στην Σαντορίνη. Έχω να πάω 3 χρόνια στην Κίνα, αλλά κάθε φορά που της κάνω παραγγελία μου το υπενθυμίζει.