blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στους κολασμένους που έχουν γκόμενα!
Όλα πήγαν καλά χτες. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια... την Τετάρτη...Ο Παοκτσης να πάει Τούμπα. Έχουμε τελικό σήμερα με την ομάδα του Χοντρού Προέδρου και Στιχουργού Βαγγέλα!
Αν και χλωμά τα βλέπω τα πράγματα...
Welcome to the brotherhood of our polls!Και τρίτο άτομο ψήφισε εσπερινό.. μπράβο!
Φευ εις τας επιλογάς του ΑΜΕΑ εις Λαμίαν!Εντάξει, καλή ομάδα φέτος ο ΠΑΟΚ. Αποτελεσματική και με αυτοπεποίθηση. Σφιχτό , οργανωμένο σύνολο. Και καλή μπάλα
Ενημερώστε μας, παρακαλώ, διά την συνέχειαν του φλερτ σας, κύριε.Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Θα ακολουθήσω την τροχιά του κ. Μπλιζ..
Θα ζητήσω από την μικρή Μαργαρίτα που δουλεύει στον φούρνο ετών 20.5 να βγούμε για καφέ.
Φεύ στην απόρριψη πού θα φάω.
Ζεις μωρη γρια σβουνια ?Η εξέλιξις της ψηφοφορίας μας είναι απίστευτη!!!
Η Μονομελής Επιτροπή Δημοσκοπήσεων του Νήματος θα συνεδριάσει με θέμα την παράταση της λήξεώς της. Ανεβοκαταβαίνει η επιλογή της πρώτης θέσεως.
Ζω και διάγω ευχάριστον βίον!Ζεις μωρη γρια σβουνια ?
Ε ναι καλα το καταλαβεςΖω και διάγω ευχάριστον βίον!
Ως έχω αναρτήσει προ ημερών... η τελευταία αναλαμπή προ του Τέλους!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
![]()
Καλημέρα κ Μαργαρίτα αυτό το μικρό ψυγειάκι είναι για εσάς ((2 χταπόδια & 2 τσιπούρες)).για να δελεασω κάπως την κατάστασηΕνημερώστε μας, παρακαλώ, διά την συνέχειαν του φλερτ σας, κύριε.
Καλημέρα κ Μαργαρίτα αυτό το μικρό ψυγειάκι είναι για εσάς ((2 χταπόδια & 2 τσιπούρες)).για να δελεασω κάπως την κατάσταση
Κ. Μαργαρίτα ... Μα σας παρακαλώ κ.Δη.......
Κάθε φορά με τα χέρια γεμάτα έρχεστε εγώ τι μπορώ να κάνω για σας,.
Κ. Δη.... Θα χαρώ εάν ερχοσασταν στο σπίτι να φάμε μαζί.
Κ. Μαργαρίτα., θα το ήθελα πολύ αλλά αυτό τον καιρό αντιμετωπίζω κάποια προσωπικά προβλήματα. Όταν από δεσμευτώ από τα εν λόγο σας υπόσχομαι να έρθω.
Φεύ
... Είς την απόρριψη
Αχχχ τα είπα εγώ
Πού πας ρε καραμήτρο...
Λίγη στήριξη θα ήθελα από σένα φίλε αλλά μας γάμησες.