amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.128
- Πόντοι
- 22.785
Ρε σι οθρουλιςπιγε τι καντινα στο βιολογικό στιμεταμορφοσι τοεμαθεςκαταλαβα, ποια αυτη που του ελεγε για τα κραγιον στο ποτηρι;
Ρε σι οθρουλιςπιγε τι καντινα στο βιολογικό στιμεταμορφοσι τοεμαθεςκαταλαβα, ποια αυτη που του ελεγε για τα κραγιον στο ποτηρι;
πενομαι θειε....οι 27χρονεςΑργήσατε, κύριε.
Σώζονται μόνο όσοι έχουν πάει από τις 5 το πρωί και σκουπίζουν το προαύλιο.
Φευ εις τους άπιστους!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500ρου, παιδί μου.
Οι 29χρονες έχουν ανάγκες!
Επανέκαμψε η κορασίς, παιδί μου;πενομαι θειε....οι 27χρονες
Επανέκαμψε η κορασίς, παιδί μου;
Η φαρμακοποιός είναι το κυρίαρχο θέμα.....πλην της φαρμακοποιού βεβαίως βεβαίως. Όχι ακόμα τουλάχιστον...
Μια ισοπαλία είναι ότι πρέπειΠάνε και προσεύχονται μήπως και ζήσουν παραπάνω...
Τα ροζ όμως είναι εδώ, ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ!!!
Ο Παοκτσης να πάει Τούμπα. Έχουμε τελικό σήμερα με την ομάδα του Χοντρού Προέδρου και Στιχουργού Βαγγέλα!
Αν και χλωμά τα βλέπω τα πράγματα...
Καλημέρα και καλά κρασιά.Καλημέρα
Θέση στον παράδεισο υπάρχει μόνο για τους αμαρτωλούς που ο καλός θεουλης θα συγχωρήσει τις αμαρτίες τους. Έτσι λέει ο παπάςΓια εμένα πάντα θα υπάρχει μια θέση στον παράδεισο![]()
Ο Αρίσταρχος είναι 35 και βάλε και τον λέτε 21 -θελουμε και εμείς να μας βγάλετε χρόνια (εγώ θέλω να ξαναγίνω 30) ο Αρίσταρχος τι είναι δηλαδήΕμείς σοφοί και ο 21χρονος Αρίσταρχος όλες τις γκόμενες....
8ποντο το έχω. Αν μικρύνω κι άλλο οι εργαζόμενες θα κάνουν πάρτι.Ο Αρίσταρχος είναι 35 και βάλε και τον λέτε 21 -θελουμε και εμείς να μας βγάλετε χρόνια (εγώ θέλω να ξαναγίνω 30) ο Αρίσταρχος τι είναι δηλαδή- έχω βαρεθεί να με λένε συνεχεία κύριε Δημήτρη και κύριε Δημήτρη - θέλουμε ισότητα ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΚΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Μια χαρά μέχρι τούς 5 πόντους έχουμε ακόμα8ποντο το έχω. Αν μικρύνω κι άλλο οι εργαζόμενες θα κάνουν πάρτι.![]()
Ερώτηση, επειδή είστε πιο παλιός.8ποντο το έχω. Αν μικρύνω κι άλλο οι εργαζόμενες θα κάνουν πάρτι.![]()
Τι; Δίνουν Νόμπελ στο μπου;Ερώτηση, επειδή είστε πιο παλιός.
Με τα Νόμπελ τι κάνουμε?
Εγώ πάντως μπήκα στο πειρασμό να ψηφίσω.
Πέρα της πλάκας δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι σχετικό.Ερώτηση, επειδή είστε πιο παλιός.
Με τα Νόμπελ τι κάνουμε?
Εγώ πάντως μπήκα στο πειρασμό να ψηφίσω.
Ναι, δε τα μάθατε σε νήμα που άνοιξε χθεςΤι; Δίνουν Νόμπελ στο μπου;![]()
Μεθυσμένοι από την διεθνή επιτυχία τους, εύκολα θύματα.Αν και χλωμά τα βλέπω τα πράγματα...
Κάποια θα γινόταν και αυτό...Τι; Δίνουν Νόμπελ στο μπου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέρα της πλάκας δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι σχετικό.