Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
καποια πρεπει να μας εξηγησετε γιατι λετε τον ΑρισταρχοΟ καλύτερος DJ (=Αρίσταρχος)
και ο πιο λογικός να τα λέμε κι αυτά.
Αφού είναι πως να το κάνουμε.καποια πρεπει να μας εξηγησετε γιατι λετε τον Αρισταρχο
ο ποιος λογικος
μερικες φορες νομιζω οτι ολοι εδω ειναι ¨παππουληδες" (νεοι και παλαιοι )
εκτος απο μενα![]()
Νταξ, εγώ είμαι 87, αλλά όλες οι εργαζόμενες μου λένε οτι δεν φαίνομαι πάνω από 85.Αφού είναι πως να το κάνουμε.
Εντάξει παππούληδες αλλά μη τους πιστεύετε ότι είναι 85 χρόνων,
Κρύβουν χρόνια
Με κοροϊδεύουν Τζίμι υπονοώντας ότι δεν είμαι..αλλά εγώ δεν επηρεάζομαι και συνεχίζω ακάθεκτοςκαποια πρεπει να μας εξηγησετε γιατι λετε τον Αρισταρχο
ο ποιος λογικος
μερικες φορες νομιζω οτι ολοι εδω ειναι ¨παππουληδες" (νεοι και παλαιοι )
εκτος απο μενα![]()
Δεν πειράζει Τζίμι.. μπορεί να μην είσαι παπουλης, αλλά σίγουρα είσαι μικροτσουτσουνος..μερικες φορες νομιζω οτι ολοι εδω ειναι ¨παππουληδες" (νεοι και παλαιοι )
εκτος απο μενα![]()
αποκαλυψη τώρα: για αυτό απουσιάζει ο @Ωρίων: ετοιμάζει βίντεο ψυχολογίας για τον κόσμο: πως να μένετε ψύχραιμοι με τις γυναίκες.![]()
Επιτελεί κοινωνικό έργο ( όχι παντοπωλείο)
Και τα αρχαία ελληνικά αγάλματα όλα μικρό- Τσούτσουνα είναι (επίτηδες) σε λίγο χρόνια που θα σιτεψω θα είμαι ότι πρέπει για το μουσείοΔεν πειράζει Τζίμι.. μπορεί να μην είσαι παπουλης, αλλά σίγουρα είσαι μικροτσουτσουνος..
Δεν είσαι εσύ ο Ωρίων ταραμπαν, ο μέγας Αρμένης ψυχολόγος?Διαψεύδω. Δεν θα ετοίμαζα κάτι τέτοιο γιατί, απλούστατα, δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνει κανείς ψύχραιμος με τις γυναίκες.
Όχι, εγώ είμαι ο Ωρίων ο Μαρκόνης.Δεν είσαι εσύ ο Ωρίων ταραμπαν, ο μέγας Αρμένης ψυχολόγος?
Και ποιος μέλος είναι ο Ωρίων ταραμπαν?Όχι, εγώ είμαι ο Ωρίων ο Μαρκόνης.
Άμα λέει ο Αρίσταρχος ότι είσαι- είσαιΌχι, εγώ είμαι ο Ωρίων ο Μαρκόνης.