blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
39 επισκέπται!
Ιδού:
Ιδού:
Είναι γυναίκες που δεν γράφονται γιατι φοβούνται τα μέλη του νήματος που είναι ως γνωστό μεγαλύτερα των 22cm με διάμετρο σωλήνας αποχέτευσης...Εικοτολογώ ότι τουλάχιστον οι 40 είναι γκόμενες αλλά ντρέπονται να γίνουν μέλη μας ...
Έναν είχαμε σε αυτό το μέγεθος και ακόμη παραπάνω....Είναι γυναίκες που δεν γράφονται γιατι φοβούνται τα μέλη του νήματος που είναι ως γνωστό μεγαλύτερα των 22cm με διάμετρο σωλήνας αποχέτευσης...
Παρόλο που βάλατε το μικροτσούτσουνοι στην ονομασία του νήματος δεν ξεγελάσατε καμιά τους, φευ...
Ποιου από όλους?Βεβαίως τον ίδιο δρόμο του Μεγάλου Διδάσκαλου ακολουθείτε και σεις, κ. Johnny Red!
Έχω πολύ δρόμο να διανύσω για να φορέσω τα παπούτσια του θρύλου, αλλά έχω μάθει να απολαμβάνω το ταξίδι χωρίς να βιάζομαι να φτάσω στον προορισμό, που στην συγκεκριμένη θα είναι μάλλον μια μικρή προτομή έξω από κάποιο μπουρδέλο της Ταϊλάνδης.Βεβαίως τον ίδιο δρόμο του Μεγάλου Διδάσκαλου ακολουθείτε και σεις, κ. Johnny Red!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα...Έχω πολύ δρόμο να διανύσω για να φορέσω τα παπούτσια του θρύλου, αλλά έχω μάθει να απολαμβάνω το ταξίδι χωρίς να βιάζομαι να φτάσω στον προορισμό, που στην συγκεκριμένη θα είναι μάλλον μια μικρή προτομή έξω από κάποιο μπουρδέλο της Ταϊλάνδης.
Δεν τον γνώρισε τον κ. Vlandis4.Ποιου από όλους?
Εγώ νομίζω του Βλαντής 4
γιατί πότε πρόλαβε έκανε την ανακοίνωση ,τακτοποίησε την εργαζόμενη και υπέβαλε και τη κριτική![]()
Δυστυχώς το 4 φορές την ώρα, είναι αυτό που ζητάω από τον Αη Βασίλη κάθε Χριστόυγενα αλλά μάταια, όλο κάτι Ουκρανές και κάτι Ρωσίδες μου φέρνει για δώρο...Δεν τον γνώρισε τον κ. Vlandis4.
Αλλά μάλλον έχετε δίκιο. Μοιάζουν πολύ αυτοί οι δύο στην επαναληπτικότητα.
Μένει τώρα να μάθουμε ότι τελειώνει 4 φορές /ώρα και να τον μετονομάσουμε σε Johnny Red4
Του είχα δώσει το λινκ από κριτικές του να τις μελετήσει, γιατί μόνο αυτοί έχουν την ικανότητα να κάνουν τις Βλάντες να μουγκρίζουν στα ρώσικαΔεν τον γνώρισε τον κ. Vlandis4.
Αλλά μάλλον έχετε δίκιο. Μοιάζουν πολύ αυτοί οι δύο στην επαναληπτικότητα.
Μένει τώρα να μάθουμε ότι τελειώνει 4 φορές /ώρα και να τον μετονομάσουμε σε Johnny Red4
Είσθε σοφός, κύριε!Του είχα δώσει το λινκ από κριτικές του να τις μελετήσει, γιατί μόνο αυτοί έχουν την ικανότητα να κάνουν τις Βλάντες να μουγκρίζουν στα ρώσικα![]()
Μεραααα ....Good morning guys !!!
Σπεραααα.....Μεραααα ....
μπα...Σπεραααα.....
Εχω πανω απο δεκα μερες στεγνος. Χθες με εφτιαξε αφανταστα κινεζα μιλφαρα, 50+, που συνεργαζομαι τα τελευταια χρονια, υπο τπο βλεμμα της εισαγγελιας. Φευ εις την Κινα.μπα...
εδω εισαι εσυ ?
που γαμαγες παλι ?
Εχω πανω απο δεκα μερες στεγνος. Χθες με εφτιαξε αφανταστα κινεζα μιλφαρα, 50+, που συνεργαζομαι τα τελευταια χρονια, υπο τπο βλεμμα της εισαγγελιας. Φευ εις την Κινα.