rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.315
- Πόντοι
- 12.946
ας περιμένουμε να πιει λίγο καφέ να συνέλθει και αυτός και εμείς
και να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε
Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε τέτοιες αποκρουστικές εκφράσεις αγαπητέ, μπορεί να διαβάζουν το νήμα και κυρίες! Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να έχω επιτυχία στο λεγόμενο παιχνίδι του μυαλού ώστε η νεαρά πλέον να με θέλει ακατάπαυστα και διακαώς !! Οπως θα γνωρίζετε άλλωστε οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, συνεπώς εκεί βρίσκεται όλη επιτυχία μου !!Καλημέρα σε όλο το νήμα και τον ήρωα νηματοθέτη...
Υποθέτω πως το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι το πρωκτικό ώστε να μείνει η κορασίδα αδιακόρευτη προ του γάμου;
Αρκετά αλληγορική η άνωθι αναρτησή σας! Εάν κατάλαβα ορθά, τότε με βρίσκετε σύμφωνο!
Πιο πιθανό είναι να αποφοιτήσει ο κ. Ωρίων τη σχολή (που δεν υπάρχει)Η ψηφοφορία μας πάει επίσης πολύ καλά!
Το Ιερό Τέρας του Νήματος [ακα κ. @κωλο-γερος] προηγείται αλλά περί τούτου ουδείς ημφέβαλε.
Ενδιαφερόντα είναι τα έως σήμερα αποτελέσματα για τους εξής:
α] ο κ. Ιζνογκούντ δεν θα γίνει ποτέ Νηματοθέτης του παρόντος.
β] Ο κ. Ωρίων δεν θα περατώσει τας σπουδάς τους και μαζί του ο κ. Αρίσταρχος, που δεν θα γίνει ποτέ πραγματικός ΠΑΣΟΚΤσής.
γ] Τρίτο και κυριότερο ... Ποτέ δεν θα μπει γκόμενα στο Νήμα μας...!!!
Βέβαια, στο παιχνίδι του μυαλού εκεί βρίσκεται η επιτυχία.Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε τέτοιες αποκρουστικές εκφράσεις αγαπητέ, μπορεί να διαβάζουν το νήμα και κυρίες! Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να έχω επιτυχία στο λεγόμενο παιχνίδι του μυαλού ώστε η νεαρά πλέον να με θέλει ακατάπαυστα και διακαώς !! Οπως θα γνωρίζετε άλλωστε οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, συνεπώς εκεί βρίσκεται όλη επιτυχία μου !!
Αν οι κυρίες της εκκλησίας διαβάζουν νήματα εδώ, θα νιώσουν μεγάλη απογοήτευση που δεν λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, ότι δηλαδή σας αρέσει να χώνεστε στην κωλάρα τους αλαλάζοντας "που είναι τώρα ο θεός σου;" και άλλα τέτοια ωραία.Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε τέτοιες αποκρουστικές εκφράσεις αγαπητέ, μπορεί να διαβάζουν το νήμα και κυρίες! Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να έχω επιτυχία στο λεγόμενο παιχνίδι του μυαλού ώστε η νεαρά πλέον να με θέλει ακατάπαυστα και διακαώς !! Οπως θα γνωρίζετε άλλωστε οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, συνεπώς εκεί βρίσκεται όλη επιτυχία μου !!
Καλημέρα κ. Μπλιζ..
Καλημέρα, κύριε!Καλημέρα κ. Μπλιζ..
Όχι Κ. Μπλιζ μου δείχνει πού πήγαν τα 30€ που μου ζήτησε..Καλημέρα, κύριε!
Η κυρία μου προσφέρει το κλειδί του αυθαιρέτου δώματος;;;
Φευ εις την κατανάλωσιν, κύριε!Όχι Κ. Μπλιζ μου δείχνει πού πήγαν τα 30€ που μου ζήτησε..
Φεύ εις την ζήτησην....
Ενταξει αφου γυρισε και μας γνωριζει κιολας
ας περιμένουμε να πιει λίγο καφέ να συνέλθει και αυτός και εμείς
και να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε
θα μας ξεχασει και θα τα φαει ολα με τις πιτσιρικεςΘα μας καλεί άραγε ή θα μας ξεχάσει όταν τσιμπήσει την κληρονομιά?