Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.606
- Πόντοι
- 2.586
εκφραζω την αγαπη μου και τη συμπαθεια μου προς το προσωπο σας αγαπητεΚαλημέρα εις τους αλιείς του νήματος και εις τους λοιπούς συνοδοιπόρους.
εκφραζω την αγαπη μου και τη συμπαθεια μου προς το προσωπο σας αγαπητεΚαλημέρα εις τους αλιείς του νήματος και εις τους λοιπούς συνοδοιπόρους.
Ωριων ο μπαμπας ποσο ειναι?Εγώ, αν δεν εμφανιστεί ο νηματοθέτης, θα παρατήσω τις σπουδές, από τη στενοχώρια μου.
Να το ξέρετε, κε Bliz. Μην εμφανιστείτε κατά τον Ιούνιο και μου πείτε "Ωρίων, γιατί δεν αποφοίτησες;".
Ε και θα κληρονομήσει τα 400 καράβια και κάθε μέρα θα μας κάνει πάρτι με γκόμενεςΩριων ο μπαμπας ποσο ειναι?
αν ειναι πανω απο 50 ειναι σε επικινδυνη ηλικια πρεπει να προσεχεις
ειδες τι επαθε ο κ.μπλιζ
Μα η γκόμενα του μπαμπά δεν έχει κόρηΩριων ο μπαμπας ποσο ειναι?
αν ειναι πανω απο 50 ειναι σε επικινδυνη ηλικια πρεπει να προσεχεις
ειδες τι επαθε ο κ.μπλιζ
Μου θυμίζει το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι ( οι αμαρτίες σου σε παραμορφωσαν..)Αγαπητέ μου Τζίμυ ορθή η παρατήρηση σου! Ομως πιστεύω πως στην αρχή είναι δύσκολο να κοιτώ τον εαυτό μου κατάματα στο καθρέπτη, ίσως να με τρομάξει αυτό που θα δω..! Επομένως, τις πρώτες φορές θα με βοηθούσε να συνομιλώ με κάποιον, μεταγενέστερα θα το δοκιμάσω και μόνος !
Θα μας καλεί άραγε ή θα μας ξεχάσει όταν τσιμπήσει την κληρονομιά?Ε και θα κληρονομήσει τα 400 καράβια και κάθε μέρα θα μας κάνει πάρτι με γκόμενες
και ότι άλλο χρειάζεται