You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 478K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
800 σελίδες ακόμη και φθάνουμε τις 24.000!
Να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε στην διάρκεια των 800 αυτών σελίδων ...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
θα κανεις μεγαλο παρτυ θειε? οπως παλια? με γυναικες ,ποτα,ναρκωτικα,μαγους και μπαλετα?800 σελίδες ακόμη και φθάνουμε τις 24.000!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
Ποτέ, παιδί μου, δεν ήμασταν υπέρ της αλόγιστης σπατάλης.θα κανεις μεγαλο παρτυ θειε? οπως παλια? με γυναικες ,ποτα,ναρκωτικα,μαγους και μπαλετα?
Θα μαζευτούμε όλα τα μπακούρια, θα φέρετε φαγητά και ποτά και δώρα για το Νηματοθέτη και θα περάσουμε ωραία!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει θειε καταλαβαμε.....δεν υα ερθω και εγω παρτυΠοτέ, παιδί μου, δεν ήμασταν υπέρ της αλόγιστης σπατάλης.
Θα μαζευτούμε όλα τα μπακούρια, θα φέρετε φαγητά και ποτά και δώρα για το Νηματοθέτη και θα περάσουμε ωραία!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.733
- Πόντοι
- 2.536
Να το ξεχάσετε. Δεν υπάρχει χειρότερο χτύπημα για μία γυναίκα από το να φλερτάρει ο εραστής της με την κόρη της. Υπάρχουν άπειρες όμορφες νέες αν θέλετε να ανανεωθείτε. Αν η Μ. το μάθει (να είστε σίγουρος ότι με έναν τρόπο θα το μάθει από την ίδια την μικρή ή θα το καταλάβει), όχι μόνο θα την χάσετε αλλά θα σας απαξιώνει κιόλας. Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για την κόρη της ερωμένης σας. Εκτός εάν θέλετε να την διώξετε (την Μ.).Ε, ναι.
Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.
Κάποια στιγμή που η μαμά της δεν θα είναι κοντά.
Με πόνο ψυχής βέβαια θα το κάνω αφού ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος αλλά πρέπει να το κάνω.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
Μα δεν φλερτάρω εγώ την κόρη της ...Να το ξεχάσετε. Δεν υπάρχει χειρότερο χτύπημα για μία γυναίκα από το να φλερτάρει ο εραστής της με την κόρη της. Υπάρχουν άπειρες όμορφες νέες αν θέλετε να ανανεωθείτε. Αν η Μ. το μάθει (να είστε σίγουρος ότι με έναν τρόπο θα το μάθει από την ίδια την μικρή ή θα το καταλάβει), όχι μόνο θα την χάσετε αλλά θα σας απαξιώνει κιόλας. Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για την κόρη της ερωμένης σας. Εκτός εάν θέλετε να την διώξετε (την Μ.).
Δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό ... Αυτή είναι 26 και εγώ είμαι 106... Απλά θέλει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή της και τίποτε περισσότερο. Τι άλλο μπορεί να θέλει μία 26χρονη από έναν υπερήλικα ...
Έχω γράψει στις προηγούμενες σελίδες τι ακριβώς έχει συμβεί.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
ρε ακου που σου λεωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! θυνασαι πως ειναι 26χρονου?????Μα δεν φλερτάρω εγώ την κόρη της ...
Δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό ... Αυτή είναι 26 και εγώ είμαι 106... Απλά θέλει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή της και τίποτε περισσότερο. Τι άλλο μπορεί να θέλει μία 26χρονη από έναν υπερήλικα ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
Όχι!ρε ακου που σου λεωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! θυνασαι πως ειναι 26χρονου?????
Δεν θυμάμαι πως είναι μία 26χρονη και ούτε θέλω να θυμηθώ.
Το κόστος θα είναι ανυπολόγιστο μετά...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.733
- Πόντοι
- 2.536
Τότε μην δίνετε καμία σημασία στα καπρίτσια της μικρής και σκεφτείτε να λήξετε αυτή την συγκατοίκηση, αγνοώντας την εντελώς και χωρίς να το κάνετε θέμα ούτε με την κόρη ούτε με την μάνα. Σας λέω την πραγματική μου γνώμη επειδή σας εκτιμώ. Απεμπλακείτε άμεσα από όλο αυτό και αφήστε τα ψυχολογικά της κόρης στην ίδια. Κρατήστε την θέση σας.Μα δεν φλερτάρω εγώ την κόρη της ...
Τώρα να με συγχωρείτε, έχω κάποιες δουλειές να διεκπεραιώσω.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
Τότε μην δίνετε καμία σημασία στα καπρίτσια της μικρής και σκεφτείτε να λήξετε αυτή την συγκατοίκηση, αγνοώντας την εντελώς και χωρίς να το κάνετε θέμα ούτε με την κόρη ούτε με την μάνα. Σας λέω την πραγματική μου γνώμη επειδή σας εκτιμώ. Απεμπλακείτε άμεσα από όλο αυτό και αφήστε τα ψυχολογικά της κόρης στην ίδια. Κρατήστε την θέση σας.
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Καλημέρα σας σύντροφοι. Ενθυμούμαι την επανάσταση. Ωραία χρόνια.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.290
- Πόντοι
- 12.946
Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο στη πράξη,Τότε μην δίνετε καμία σημασία στα καπρίτσια της μικρής και σκεφτείτε να λήξετε αυτή την συγκατοίκηση, αγνοώντας την εντελώς και χωρίς να το κάνετε θέμα ούτε με την κόρη ούτε με την μάνα. Σας λέω την πραγματική μου γνώμη επειδή σας εκτιμώ. Απεμπλακείτε άμεσα από όλο αυτό και αφήστε τα ψυχολογικά της κόρης στην ίδια. Κρατήστε την θέση σας.
η γυναίκα έβαλε το διάβολο στο μπουκάλι
και άμα μιλάμε για τέτοιο εργαλείο δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.733
- Πόντοι
- 2.536
Υπερβολές φίλε μου και συνάδελφε. Στην ηλικία μας έχουμε φάει το μουνί με το κουτάλι. Έχουμε γαμήσει από έρωτα, φιλικά, για πλάκα, για να περάσει η ώρα, έχουμε γαμήσει και πόσες πουτάνες. Είναι εύκολο να κρατηθεί ένας άντρας - αλλιώς είναι αυτός που βάζει "τον διάβολο στο μπουκάλι". Άλλωστε το θέμα εδώ δεν είναι η διαφορά ηλικίας ή η ερωτική επιθυμία αλλά οι δυναμικές μιας σχέσης εραστών, μιας σχέσης μάνας-κόρης και μιας συγκατοίκησης όλων αυτών των προσώπων. Κάθε ειλικρινής προσπάθεια του Νηματοθέτη να νουθετήσει θα πέσει στο κενό. Θα κατηγορηθεί ανοιχτά ή ασυνείδητα ως φαντασιόπληκτος. Θα στοχοποιηθεί και από τις 2 που παρά την συγκεκαλυμμένη κόντρα τους δεν παύουν να είναι γυναίκες και μάλιστα μάνα και κόρη. Στο τέλος θα αισθάνεται άσκημα και ο ίδιος χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς γιατί. Ο Καπετάνιος είπε την άποψή του και δεν θα επανέλθει σε μία υπόθεση που αφορά το αγαπητό Νηματοθέτη. Αυτός ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του.Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο στη πράξη,
η γυναίκα έβαλε το διάβολο στο μπουκάλι
και άμα μιλάμε για τέτοιο εργαλείο δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.661
- Πόντοι
- 19.795
Θέλει διπλωματία και λεπτούς χειρισμούς το θέμα. Δεν πρέπει να απορρίψει την κόρη, είτε εμφανισιακά, είτε ρίχνοντας της ευθύνες, πρέπει να το παρουσιάσει σαν αδυναμία δική του.
Καλημέρα
Καλημέρα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.290
- Πόντοι
- 12.946
Καλά τα λέτε αλλά δεν έχετε δει τη νεαράΥπερβολές φίλε μου και συνάδελφε. Στην ηλικία μας έχουμε φάει το μουνί με το κουτάλι. Έχουμε γαμήσει από έρωτα, φιλικά, για πλάκα, για να περάσει η ώρα, έχουμε γαμήσει και πόσες πουτάνες. Είναι εύκολο να κρατηθεί ένας άντρας - αλλιώς είναι αυτός που βάζει "τον διάβολο στο μπουκάλι". Άλλωστε το θέμα εδώ δεν είναι η διαφορά ηλικίας ή η ερωτική επιθυμία αλλά οι δυναμικές μιας σχέσης εραστών, μιας σχέσης μάνας-κόρης και μιας συγκατοίκησης όλων αυτών των προσώπων. Κάθε ειλικρινής προσπάθεια του Νηματοθέτη να νουθετήσει θα πέσει στο κενό. Θα κατηγορηθεί ανοιχτά ή ασυνείδητα ως φαντασιόπληκτος. Θα στοχοποιηθεί και από τις 2 που παρά την συγκεκαλυμμένη κόντρα τους δεν παύουν να είναι γυναίκες και μάλιστα μάνα και κόρη. Στο τέλος θα αισθάνεται άσκημα και ο ίδιος χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς γιατί. Ο Καπετάνιος είπε την άποψή του και δεν θα επανέλθει σε μία υπόθεση που αφορά το αγαπητό Νηματοθέτη. Αυτός ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του.
Τι φαντασιόπληκτος? εδώ του άφησε κραγιόν στο ποτήρι και του έστειλε στο viber
αν του άρεσε η γεύση και κάναμε αμάν να τον συνεφέρουμε.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Τεσπα πάω να ετοιμάσω το κουρκούτι για το βακαλάο
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.992
- Πόντοι
- 5.956
Κι εγώ ( τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται)Ο Νηματοθέτης εψήφισε την 1ην [κ. Ωρίων], την 2ην [κ. Αρίσταρχος] και την 5ην επιλογήν [το Ιερόν Τέρας]!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.992
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ λέω κ.Μπλιζαρντ, τραβήξτε ένα μανίκι στη μικρή να δει τι εστί βερίκοκο..καθώς μπαμπάκι στο μαλι, φαρμάκι στη ψ@λη
Μετά κάντε όργια με μάνα και κόρη μαζί
Μετά γράψτε βιβλίο (τίτλος : αμαρτωλή Θεσσαλονίκη ή θεσσαλονικιωτικα φεγγάρια του έρωτα, κάτι που να διαφημίζει και την πόλη, να τραβήξουμε τουρίστες ..)
Μετά κάντε όργια με μάνα και κόρη μαζί
Μετά γράψτε βιβλίο (τίτλος : αμαρτωλή Θεσσαλονίκη ή θεσσαλονικιωτικα φεγγάρια του έρωτα, κάτι που να διαφημίζει και την πόλη, να τραβήξουμε τουρίστες ..)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.992
- Πόντοι
- 5.956
Ο ύπνος είναι το όποιο του λαούΚαλημέρα στο Νήμα, όπου η πλέμπα επιλέγει να κοιμάται αντί να ζει!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.992
- Πόντοι
- 5.956
Ο @Ωρίων ξέρει απ' αυτάΚαλές είναι και οι ιστορικές φιλοσοφίες αλλά να φάμε και τίποτα.
Να γράψει κάποιος και καμία συνταγή (σαρακοστιανή)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά