Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.312
Πόντοι
46.423
Good morning guys !!!

:coffee:

Omorf81.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
800 σελίδες ακόμη και φθάνουμε τις 24.000!

Να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε στην διάρκεια των 800 αυτών σελίδων ...
θα κανεις μεγαλο παρτυ θειε? οπως παλια? με γυναικες ,ποτα,ναρκωτικα,μαγους και μπαλετα?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.708
Πόντοι
26.096
θα κανεις μεγαλο παρτυ θειε? οπως παλια? με γυναικες ,ποτα,ναρκωτικα,μαγους και μπαλετα?
Ποτέ, παιδί μου, δεν ήμασταν υπέρ της αλόγιστης σπατάλης.
Θα μαζευτούμε όλα τα μπακούρια, θα φέρετε φαγητά και ποτά και δώρα για το Νηματοθέτη και θα περάσουμε ωραία!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
Ποτέ, παιδί μου, δεν ήμασταν υπέρ της αλόγιστης σπατάλης.
Θα μαζευτούμε όλα τα μπακούρια, θα φέρετε φαγητά και ποτά και δώρα για το Νηματοθέτη και θα περάσουμε ωραία!
ενταξει θειε καταλαβαμε.....δεν υα ερθω και εγω παρτυ :walkingpenis:
:walkingpenis::walkingpenis:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.733
Πόντοι
2.536
Ε, ναι.
Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.
Κάποια στιγμή που η μαμά της δεν θα είναι κοντά.
Με πόνο ψυχής βέβαια θα το κάνω αφού ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος αλλά πρέπει να το κάνω.
Να το ξεχάσετε. Δεν υπάρχει χειρότερο χτύπημα για μία γυναίκα από το να φλερτάρει ο εραστής της με την κόρη της. Υπάρχουν άπειρες όμορφες νέες αν θέλετε να ανανεωθείτε. Αν η Μ. το μάθει (να είστε σίγουρος ότι με έναν τρόπο θα το μάθει από την ίδια την μικρή ή θα το καταλάβει), όχι μόνο θα την χάσετε αλλά θα σας απαξιώνει κιόλας. Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για την κόρη της ερωμένης σας. Εκτός εάν θέλετε να την διώξετε (την Μ.).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.708
Πόντοι
26.096
Να το ξεχάσετε. Δεν υπάρχει χειρότερο χτύπημα για μία γυναίκα από το να φλερτάρει ο εραστής της με την κόρη της. Υπάρχουν άπειρες όμορφες νέες αν θέλετε να ανανεωθείτε. Αν η Μ. το μάθει (να είστε σίγουρος ότι με έναν τρόπο θα το μάθει από την ίδια την μικρή ή θα το καταλάβει), όχι μόνο θα την χάσετε αλλά θα σας απαξιώνει κιόλας. Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για την κόρη της ερωμένης σας. Εκτός εάν θέλετε να την διώξετε (την Μ.).
Μα δεν φλερτάρω εγώ την κόρη της ...
Δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό ... Αυτή είναι 26 και εγώ είμαι 106... Απλά θέλει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή της και τίποτε περισσότερο. Τι άλλο μπορεί να θέλει μία 26χρονη από έναν υπερήλικα ...
Έχω γράψει στις προηγούμενες σελίδες τι ακριβώς έχει συμβεί.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
Δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό ... Αυτή είναι 26 και εγώ είμαι 106... Απλά θέλει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή της και τίποτε περισσότερο. Τι άλλο μπορεί να θέλει μία 26χρονη από έναν υπερήλικα ...
ρε ακου που σου λεωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! θυνασαι πως ειναι 26χρονου?????

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.708
Πόντοι
26.096
ρε ακου που σου λεωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! θυνασαι πως ειναι 26χρονου?????
Όχι!
Δεν θυμάμαι πως είναι μία 26χρονη και ούτε θέλω να θυμηθώ.
Το κόστος θα είναι ανυπολόγιστο μετά...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.733
Πόντοι
2.536
Τότε μην δίνετε καμία σημασία στα καπρίτσια της μικρής και σκεφτείτε να λήξετε αυτή την συγκατοίκηση, αγνοώντας την εντελώς και χωρίς να το κάνετε θέμα ούτε με την κόρη ούτε με την μάνα. Σας λέω την πραγματική μου γνώμη επειδή σας εκτιμώ. Απεμπλακείτε άμεσα από όλο αυτό και αφήστε τα ψυχολογικά της κόρης στην ίδια. Κρατήστε την θέση σας.

Τώρα να με συγχωρείτε, έχω κάποιες δουλειές να διεκπεραιώσω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.708
Πόντοι
26.096
Τότε μην δίνετε καμία σημασία στα καπρίτσια της μικρής και σκεφτείτε να λήξετε αυτή την συγκατοίκηση, αγνοώντας την εντελώς και χωρίς να το κάνετε θέμα ούτε με την κόρη ούτε με την μάνα. Σας λέω την πραγματική μου γνώμη επειδή σας εκτιμώ. Απεμπλακείτε άμεσα από όλο αυτό και αφήστε τα ψυχολογικά της κόρης στην ίδια. Κρατήστε την θέση σας.

:hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.290
Πόντοι
12.946

Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο στη πράξη,
η γυναίκα έβαλε το διάβολο στο μπουκάλι :confused:
και άμα μιλάμε για τέτοιο εργαλείο δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση :dunno:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.733
Πόντοι
2.536
Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο στη πράξη,
η γυναίκα έβαλε το διάβολο στο μπουκάλι :confused:
και άμα μιλάμε για τέτοιο εργαλείο δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση :dunno:
Υπερβολές φίλε μου και συνάδελφε. Στην ηλικία μας έχουμε φάει το μουνί με το κουτάλι. Έχουμε γαμήσει από έρωτα, φιλικά, για πλάκα, για να περάσει η ώρα, έχουμε γαμήσει και πόσες πουτάνες. Είναι εύκολο να κρατηθεί ένας άντρας - αλλιώς είναι αυτός που βάζει "τον διάβολο στο μπουκάλι". Άλλωστε το θέμα εδώ δεν είναι η διαφορά ηλικίας ή η ερωτική επιθυμία αλλά οι δυναμικές μιας σχέσης εραστών, μιας σχέσης μάνας-κόρης και μιας συγκατοίκησης όλων αυτών των προσώπων. Κάθε ειλικρινής προσπάθεια του Νηματοθέτη να νουθετήσει θα πέσει στο κενό. Θα κατηγορηθεί ανοιχτά ή ασυνείδητα ως φαντασιόπληκτος. Θα στοχοποιηθεί και από τις 2 που παρά την συγκεκαλυμμένη κόντρα τους δεν παύουν να είναι γυναίκες και μάλιστα μάνα και κόρη. Στο τέλος θα αισθάνεται άσκημα και ο ίδιος χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς γιατί. Ο Καπετάνιος είπε την άποψή του και δεν θα επανέλθει σε μία υπόθεση που αφορά το αγαπητό Νηματοθέτη. Αυτός ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.661
Πόντοι
19.795
Θέλει διπλωματία και λεπτούς χειρισμούς το θέμα. Δεν πρέπει να απορρίψει την κόρη, είτε εμφανισιακά, είτε ρίχνοντας της ευθύνες, πρέπει να το παρουσιάσει σαν αδυναμία δική του.
Καλημέρα

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.290
Πόντοι
12.946
Υπερβολές φίλε μου και συνάδελφε. Στην ηλικία μας έχουμε φάει το μουνί με το κουτάλι. Έχουμε γαμήσει από έρωτα, φιλικά, για πλάκα, για να περάσει η ώρα, έχουμε γαμήσει και πόσες πουτάνες. Είναι εύκολο να κρατηθεί ένας άντρας - αλλιώς είναι αυτός που βάζει "τον διάβολο στο μπουκάλι". Άλλωστε το θέμα εδώ δεν είναι η διαφορά ηλικίας ή η ερωτική επιθυμία αλλά οι δυναμικές μιας σχέσης εραστών, μιας σχέσης μάνας-κόρης και μιας συγκατοίκησης όλων αυτών των προσώπων. Κάθε ειλικρινής προσπάθεια του Νηματοθέτη να νουθετήσει θα πέσει στο κενό. Θα κατηγορηθεί ανοιχτά ή ασυνείδητα ως φαντασιόπληκτος. Θα στοχοποιηθεί και από τις 2 που παρά την συγκεκαλυμμένη κόντρα τους δεν παύουν να είναι γυναίκες και μάλιστα μάνα και κόρη. Στο τέλος θα αισθάνεται άσκημα και ο ίδιος χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς γιατί. Ο Καπετάνιος είπε την άποψή του και δεν θα επανέλθει σε μία υπόθεση που αφορά το αγαπητό Νηματοθέτη. Αυτός ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του.
Καλά τα λέτε αλλά δεν έχετε δει τη νεαρά :rolleyes:
Τι φαντασιόπληκτος? εδώ του άφησε κραγιόν στο ποτήρι και του έστειλε στο viber
αν του άρεσε η γεύση και κάναμε αμάν να τον συνεφέρουμε.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Τεσπα πάω να ετοιμάσω το κουρκούτι για το βακαλάο :drooling-face:

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.992
Πόντοι
5.956

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.992
Πόντοι
5.956
Εγώ λέω κ.Μπλιζαρντ, τραβήξτε ένα μανίκι στη μικρή να δει τι εστί βερίκοκο..καθώς μπαμπάκι στο μαλι, φαρμάκι στη ψ@λη
Μετά κάντε όργια με μάνα και κόρη μαζί
Μετά γράψτε βιβλίο (τίτλος : αμαρτωλή Θεσσαλονίκη ή θεσσαλονικιωτικα φεγγάρια του έρωτα, κάτι που να διαφημίζει και την πόλη, να τραβήξουμε τουρίστες ..)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.992
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!

Stories