Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.832
- Πόντοι
- 2.606
Επικίνδυνες αποστολές...Και όταν κυκλοφορεί στο σπίτι ελαφρά ντυμένη ...;;;
Αυτό το έχετε σκεφθεί;;;
Επικίνδυνες αποστολές...Και όταν κυκλοφορεί στο σπίτι ελαφρά ντυμένη ...;;;
Αυτό το έχετε σκεφθεί;;;
Θείο, χρόνια πολλά στον πρόεδρα αν και βάζει δύσκολα...
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η 25η Μαρτίου θα είναι πάντα ένας φάρος ελευθερίας για την ανθρωπότητα» - ΤΑ ΝΕΑ
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου.www.tanea.gr
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και γι΄ αυτό άλλωστε συνεχίζει να ισχύει η αποκλήρωση.του ταχω πει του σπαγκου χρονια πριν αλλα φευ....να γλυτωσει το 50λεπτο
Όταν τα λέω τα περί αγιοποιήσεως, έχω καλό λόγο που τα λέω ...Μάλλον έχετε δίκιο, θα αγιάσετε πραγματικά αν δεν ενδώσετε στον πειρασμό
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΘΕΙΕ.....Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και γι΄ αυτό άλλωστε συνεχίζει να ισχύει η αποκλήρωση.
Δεν της έχω ριχτεί εγώ.
Εγώ υφίσταμαι τα μαρτύρια του Ιώβ ...
Χρειαζόμαστε ένα γλαστράκι με το αντίθετο της αλόης...ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΘΕΙΕ.....
Αρνούμαι να εξηγήσω.ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΘΕΙΕ.....
Αποσεξουαλικοποιήστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μιλήστε της για την Άμωμο Σύλληψη μέρα που είναι.Όταν τα λέω τα περί αγιοποιήσεως, έχω καλό λόγο που τα λέω ...
στο αφιερωνω θειε......να εισαι ρομαντικος,να αγαπας σφοδρα,να τρως τα μουτρα σου και να ακους καλη μουσικη πινωντας το καλυτερο ποτο.....σε λιγο φευγουμε αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι.....Αρνούμαι να εξηγήσω.
Ας σας εξηγήσει ο κ. Ροντ!
Που να τα καταλάβει αυτά ο αχαίρευτος...Είπαμε απαγορευμένος καρπός + πειρασμός= βιβλική καταστροφή
Ο Νηματοθέτης προηγείται ηλικιακά για την φυγή ... Δυστυχώς!στο αφιερωνω θειε......να εισαι ρομαντικος,να αγαπας σφοδρα,να τρως τα μουτρα σου και να ακους καλη μουσικη πινωντας το καλυτερο ποτο.....σε λιγο φευγουμε αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι.....
και αυτο στην μικρη .....Που να τα καταλάβει αυτά ο αχαίρευτος...
Τον αποκληρώνω και για τις επόμενες ζωές!
Και αύριο πιο θα είναι το θέμα της συνομιλίας, όταν η μικρή κάθεται σταυροπόδι και κρυφοκοιτάει και ψιλοχαμογελάει;;;;Αποσεξουαλικοποιήστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μιλήστε της για την Άμωμο Σύλληψη μέρα που είναι.
αυτο δεν θελουμε ρε θειο? αφου πριν ξεκινησουν ολα βλεπουμε ....κοκκινες σημαιες,βαρανε συνεγερμοι,κατεβαινουν αγγελοι και μας παιρνουν απο το χερι να παμε μακρυα.....εμεις ομως εκει....τι νοημα να δυστυχουμε για κατι που στην ουσια φτιαχνουμε εμεις?Είπαμε απαγορευμένος καρπός + πειρασμός= βιβλική καταστροφή
Θα την ρωτήσετε αν καταναλώνει παράνομες ουσίες και έχει αυτό το διαρκές αινιγματικό χαμόγελο.Και αύριο πιο θα είναι το θέμα της συνομιλίας, όταν η μικρή κάθεται σταυροπόδι και κρυφοκοιτάει και ψιλοχαμογελάει;;;;
Το έγραψα πιο πάνω, μη κάνω παραθέσεις στον εαυτό μου και κλείσω δωμάτιο δίπλα στο Vlandis4.Και αύριο πιο θα είναι το θέμα της συνομιλίας, όταν η μικρή κάθεται σταυροπόδι και κρυφοκοιτάει και ψιλοχαμογελάει;;;;
Ε, ναι.Το έγραψα πιο πάνω, μη κάνω παραθέσεις στον εαυτό μου και κλείσω δωμάτιο δίπλα στο Vlandis4.
Μη κρυβόσαστε πίσω από το δάκτυλο σας, μιλήστε και εξηγήστε.
αντε ντε....Το έγραψα πιο πάνω, μη κάνω παραθέσεις στον εαυτό μου και κλείσω δωμάτιο δίπλα στο Vlandis4.
Μη κρυβόσαστε πίσω από το δάκτυλο σας, μιλήστε και εξηγήστε.
δυσκολη πιστα.....παρτο αποφαση οτι θα εισαι χαμενος οτι και να γινει....Ε, ναι.
Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.
Κάποια στιγμή που η μαμά της δεν θα είναι κοντά.
Με πόνο ψυχής βέβαια θα το κάνω αφού ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος αλλά πρέπει να το κάνω.