Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.443
Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου στ άτακτα αγόρια.. πάει λίγος καιρός που εχω να μπω εδω,αλλα δεν σας ξεχνώ!
Και μια φωτο ντυμένη που αρέσει του Νηματοθέτη..(αυριο γυμνή για τους υπόλοιπους χεχεχε!)

20240316_182723.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.226
Πόντοι
12.946
Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
Έπεσε και το τελευταίο άβατο ...
Ο κ. κωλο-γερος ανακάλυψε τις Σλάβες, τις οποίες απέρριπτε μετά βδελυγμίας έως σήμερα ...
Φευ δια τους υπολοίπους.
Ουδέν θα παραμείνει το ίδιο πλέον.
Το Ιερό Τέρας του σεξ [aka κ. κωλο-γερος] θα τα αλλοτριώσει όλα.

Ό,τι ζήσαμε, ζήσαμε.
Εισερχόμεθα πλέον στην εποχή του κ. κωλο-γερου ...
Καλημέρα κ. Μπλιζ εγώ εσυναντηθην μετα τής κ Μαρίνας 60 ενός εξαιρετικού μιλφ αγνώστου ηλικίας αλλά πολλών περγαμηνών που μετά τη συνύρεσην μυδιάζοντας έκλεισα το επόμενο ραντεβού το οποίο δεν θα υπερβεί τας 4 ημέρας...
Φεύ + 60 !!!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.060
Πόντοι
3.506
Ο Μεφιστοφελής (γερμανικά: Mephistopheles‎‎), είναι δαίμονας που συναντάται στη γερμανική λαϊκή παράδοση. Εμφανίστηκε, αρχικά, στη λογοτεχνία ως δαίμονας στο θρύλο του Φάουστ και έκτοτε εμφανίζεται σε διάφορα έργα ως χαρακτήρας.
Στην τραγωδία Φάουστ του Γκαίτε, ο Μεφιστοφελής είναι ο διάβολος, στον οποίο ο Γιόχαν Φάουστ παραχωρεί τη ψυχή του σε αντάλλαγμα της βοήθειάς του προκειμένου να ξανάβρει τη νεότητά του.
Στη συνέχεια υπάρχουν πολλές αναφορές για τέτοιες συναλλαγές , όπως στον Robert Johnson το cross road blues που διασκεύασε ο Eric Clapton.
Στον ελληνικό κινηματογράφο υπήρξε μια αναφορά συναλλαγής με αντάλλαγμα τη νεότητα στη ταινία
αλίμονο στους νέους ( Δ. Χόρν)
Ο διαολος που πριν ηταν αγγελος :confused:
τα βροντηξε ολα κατω
εγινε ελευθερος επαγγελματιας ανοιξε την δικη του επιχείρηση με το πιασαρικο ονομα κολαση και απο τοτε κονομαει
ο καπιταλισμος κατατρωει και το συμπαν:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.633
Πόντοι
19.795
τα βροντηξε ολα κατω
εγινε ελευθερος επαγγελματιας ανοιξε την δικη του επιχείρηση με το πιασαρικο ονομα κολαση και απο τοτε κονομαει
Θα πάω και εγω.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.226
Πόντοι
12.946
τα βροντηξε ολα κατω
Ίσως να έγινε και αυτό, δε γνωρίζω :dunno:
Αλλά μετά από πολύ μελέτη υπερφυσικών φαινομένων, μόνο εκεί μπορώ να το αποδώσω.
Ο Διάολος βάζει δολώματα για να κάνει ανταλλαγή.
Οπότε νηστεία και προσευχή, αλλιώς γίνεσαι ντίρλα :crazy: και ξεχνάς ότι είδες.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.060
Πόντοι
3.506
Ίσως να έγινε και αυτό, δε γνωρίζω :dunno:
Αλλά μετά από πολύ μελέτη υπερφυσικών φαινομένων, μόνο εκεί μπορώ να το αποδώσω.
Ο Διάολος βάζει δολώματα για να κάνει ανταλλαγή.
Οπότε νηστεία και προσευχή, αλλιώς γίνεσαι ντίρλα :crazy: και ξεχνάς ότι είδες.
εγω φετος δεν θα κανω νηστεια
δεν εχω συμπληρωσει τον απαιτουμενο αριθμο αμαρτιων
γιατι να ταλαιπωρουμε αδικα:angel:

Υ.Σ rod να δεις το σογκουν 2024 πολυ καλο (μεχρι στιγμης επεισ. 5)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.662
Πόντοι
2.536
Συνεχίζω για αυθεντικά ΠΑΣΟΚ άτομα:
Εκτιμώ ότι το να είσαι αυθεντικά ΠΑΣΟΚ είναι κάτι πέρα από την καθημερινή λογική του συνηθισμένου ανθρώπου. Δεν γίνεσαι ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ, γεννιεσαι.. πρέπει να υπάρχει στο DNA και να περνά από γενιά σε γενιά, αυξάνοντας τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά.. περιγράφω:
ΠΑΣΟΚ είναι να εισαι παντρεμένος, να έχεις γκόμενα, να είσαι θρήσκος, να συμμετέχεις ενίοτε στα εκκλησιαστικά δρώμενα και μυστήρια και μετά ,για παράδειγμα, την εξομολόγηση, να πηγαίνεις στην γκόμενα για να περιγράψεις τα συναισθήματα και την καθαροτητα της ψυχής..
Μεγαλείο
Αγαπητέ Αρίσταρχε. Όλοι κατά βάθος ΠΑΣΟΚ είμαστε. Όπως παλιά ειμασταν Άρης στο μπάσκετ.
Αρίστο, καλέ μου φίλε, εγώ γεννήθηκα σκέτο original (21). Μόνο ΑΕΚ.

Αγαπητέ κ. κωλό-γερε σε κάθε άθλημα, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, στο πινγκ πονγκ, στο σκάκι, στην πρέφα και παντού, ήμουν είμαι και θα είμαι, αυστηρά και ανεξαρτήτως επιδόσεων, ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.226
Πόντοι
12.946
εγω φετος δεν θα κανω νηστεια
δεν εχω συμπληρωσει τον απαιτουμενο αριθμο αμαρτιων
γιατι να ταλαιπωρουμε αδικα:angel:

Υ.Σ rod να δεις το σογκουν 2024 πολυ καλο (μεχρι στιγμης επεισ. 5)
Ούτε εγώ νηστεύω, αλλά διαβάστε δυο σελίδες πιο πριν πάνω πάνω
και άμα καταλάβετε καλώς αλλιώς περιμένετε το μπαμ :uzi:

Τελευταία τροποποίηση:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.060
Πόντοι
3.506
Ούτε εγώ νηστεύω, αλλά διαβάστε δυο σελίδες πιο πριν πάνω πάνω (σελ. 23178)
και άμα καταλάβετε καλώς αλλιώς περιμένετε το μπαμ :uzi:
λιγα πραγματα καταλαβα:cry:
θα περιμενω το μπαμ
:2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.226
Πόντοι
12.946

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Αρίστο, καλέ μου φίλε, εγώ γεννήθηκα σκέτο original (21). Μόνο ΑΕΚ.

Αγαπητέ κ. κωλό-γερε σε κάθε άθλημα, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, στο πινγκ πονγκ, στο σκάκι, στην πρέφα και παντού, ήμουν είμαι και θα είμαι, αυστηρά και ανεξαρτήτως επιδόσεων, ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Που είσαι καπτεν? Χάθηκες! Εδώ συζητάμε πολύ σοβαρά θέματα. Νομίζω ένα ακόμα καλό αντικείμενο ψηφοφορίας ( εκτός του τι εστί " γκόμενα"), είναι τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ΠΑΣΟΚ..
Η συμβολή σου κρίνεται απαραίτητη! άτομο με τη δική σου πείρα οφείλει να δίνει τα φώτα του

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
βρβ

ηρθα

εχει δεκεο το κοτο μπιφ
ολι δεκεο ο ιορδανισ χασαποπουλοσ δεκειο

διοτι φευ εις τας αποπλανησθεισας κορασιδας που εναντι ευτελους αντιτιμου και φαρμακων παρανομων διατηρουσαν ευφημερας σχεσεις με πελατες του μεσοαστικου εγκληματικου χωρου
κι ενω της ειπα μαρακι θα το φας το κεφαλι σου καμια μερα με τοσους ανωμαλους ποπυ εχει εχει μπλεκσει ι αντρι πιασε ενα διπλο

ι καντινα μασ ανικσε κε σασ περμενο στισ οχθες του σικουανα
αννα σικο απο το ντιβανι επιασε βροχι βαλε μεσα το ροτβαηλερ
βαλε το στοφαδο να σιγοκεη κε ανικσε ενα σαρντονε του δεκατου εννατου αιωνα να αναπνεει στο φιλιπ σταρκ χρυσολεντητο

ρε ειστε με τα καλα σασ ι να σιοπισο παλι λεο να φιγο αποπσε για αβισινια να γλιτοσο με τοσι βισιναδα με επιασε καοτυρημα, οποτε μια κε ιπια τοκ τοκ πιοσ ινε κανισ ο ανεμοσ
μια κε θοπιιθα οπα νατα μασ κολισε το παγιαβλι παμε ελλινικα
μεσα στο μπουκαλι κριβετε ενβα μινιμα απο το ροβινσονα τον εθερον γνοστο κε οσ οπ μου διαφεβγι το ονομα οπιοσ το θιματε εχι καλι φαντασια κεντρο διασκεδασεοσ γιοτα νεγκρα ιουλια ασλανι εθνικι οδοσ αμστερνταμ ροτερνταμ στο τασακι αφισε το ρομεο
δεν ιπαρχι κανισ εδο
μι φοβασε μικρι μου εγο θα σε σοσο καβαλα στον προσιναντι παμε καταρ να διασχισουμε μαζι τιν εριμο κρατισου καλα θα σπροκσο τρια διο ενα
Ρε συ ο αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου ο ζισισ ζιτισε τη αθοοσιν στο εφετιο γιατί ι αθινα ιπε ότι ι περουσια μιοθικε κσαφνικα κε θελι γιαδικιγορο το πορουλι αλά ομοσ τις ιπε ο Ρουσέλ ότι θα φερι ιδικο αλογο για το προταφλιμα με δε συ ιπα το αλο ότι στο τρενο στιλανε κόκα για να μπορι να σνιφαρι ο τζόκεϊ να παρι τι προτι θεσι γιατί θα τσεκαρι τον αγονα ι κλιαμπα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.226
Πόντοι
12.946
λιγα πραγματα καταλαβα:cry:
θα περιμενω το μπαμ
:2funny:
Ναι αλλά του κάνατε λαικ με καρδούλες στη προ προηγούμενη σελίδα :angry:
Συνήθως δεν ακούω λαϊκά αλλά μόνο αυτό αρμόζει

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.060
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά του κάνατε λαικ με καρδούλες στη προ προηγούμενη σελίδα :angry:
Συνήθως δεν ακούω λαϊκά αλλά μόνο αυτό αρμόζει
αν λετε/με για το κ.μπλιζ νομιζω μελεταει το θεμα γυναικα με σοβαροτητα και εις βαθος - το θεμα γυναικα για εναν ανδρα δεν ακρει μια ζωη για να κατανοηθει και να εξαντληθει και πρεπει συνεχως να μελεταται - πολυ χαιρομαι που ο κ.μπλιζ εχει ακομα μεσα του φλογα :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom