rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.209
- Πόντοι
- 12.946
Καλημέρα
έτοιμος και ο χαρταετός
έτοιμος και ο χαρταετός
Αυτός, εκτός των άλλων, γλύφει εξαιρετικά κιόλας.Τι χαλβά να πάρω;;; Δώστε μου τον Άδωνι Γ. χρειαζόμαστε και κάποιον να γαβγίζει στο σπίτι για τους κλέφτες
Η ουρά είναι από στριγγάκια που τα έχουν πάρει από στριπτιζάδικα ή με γελάνε τα μάτια μου...??Καλημέρα
έτοιμος και ο χαρταετός
Ναι και άμα με ρωτήσουν που πάω γέρος άνθρωπος με τέτοιο χαρταετόΗ ουρά είναι από στριγγάκια που τα έχουν πάρει από στριπτιζάδικα ή με γελάνε τα μάτια μου...??
Ένα ανιψάκι φταίει πάντα...Ναι και άμα με ρωτήσουν που πάω γέρος άνθρωπος με τέτοιο χαρταετό
θα πω το ανιψάκι μου το έγραψε όταν κοιμόμουνα
Μην ανησυχείτε στο παρτυ αποφοιτησης του ωριων θα εχει πολλες γκομενες και συμφοιτητριες καλεσμενες κατι θα τσιμπησουμεΚαλημέρα
έτοιμος και ο χαρταετός
Καλό παιδί ο ανιψιός σας. Φανταστείτε να έγραφε (ενώ κοιμόσαστε πάντα), "θέλω κώλο" και να το βλέπατε ξαφνικά στον γαλανό ουρανόΚαλημέρα
έτοιμος και ο χαρταετός
Αφήστε τι έχουμε τραβήξει από τα ανιψάκια,Καλό παιδί ο ανιψιός σας. Φανταστείτε να έγραφε (ενώ κοιμόσαστε πάντα), "θέλω κώλο" και να το βλέπατε ξαφνικά στον γαλανό ουρανό
Άλλη μάστιγα αυτή με τους χαμένους κωδικούς...Αφήστε τι έχουμε τραβήξει από τα ανιψάκια,
μέχρι που χακάρανε τους λογαριασμούς και γράφανε κριτικές ότι έχουμε γαμήσει
πράγμα που δε συνάδει με την ηλικία μας
Παρόλο που τα χαρτζιλικώνουμε
Εντάξει τόσα χρόνια περιμέναμε, ας κάνουμε ακόμα λίγο υπομονήη αποφοιτηση να μην γινει το φετος αλλα 2125
Σε μενα δεν παταει θυμο ο ωριων μονο γελακιαΕντάξει τόσα χρόνια περιμέναμε, ας κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή
Το βάζω και εδώ. Τελευταία κατάθεση ψυχής και δεν ασχολούμαι άλλο. Το κεφαλαιο αυτο κλεινει οριστικα.
καταλαβα για να κανετε αναδρομη στο παρελθον και καταθεση ψυχηςΤο βάζω και εδώ. Τελευταία κατάθεση ψυχής και δεν ασχολούμαι άλλο. Το κεφαλαιο αυτο κλεινει οριστικα.
Η Ν ήταν καλή νοικοκυρά. Και παρά πολυ καλή μαγείρισσα. Δύο στοιχεία που τα αναφέρω γιατί παίζουν τον ρόλο τους στην παρακάτω ιστορία.
Είχε μανία με την καθαριότητα, υποχόνδρια μανία θα έλεγα. Έτσι λοιπόν όταν γύριζα στο διαμέρισμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με γδυσει, να βάλει τα ρούχα μου στο πλυντήριο και εμένα να με οδηγήσει στο πάνιο, σε μια μπανιέρα έτοιμη με χλιαρό νερό και μπόλικο αφρολουτρο. "Βακτήρια" "βακτήρια" μου έλεγε καθώς μου έρβε το στήθος, ενώ εγώ προσπαθσα να της αφαιρέσω την τεράστια κυλοτα που φορούσε μέσα στο μπάνιο και να παίξω σαν παιδάκι με το "παιχνίδι" μου.
"Αν με αφήσεις να κάνω την δουλειά μου, θα σου κάνω μασσαζ στο οκταποντο με κοκονατ οιλ και σαπουναδα", μου έλεγε, για να κάτσω καλά. Αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση κάθε φορά που γυρνούσα από την δουλειά.
Ήταν και πάρα πολύ καλή μαγείρισσα. Τόσο, που ήθελε να πάει και σε κάποιο Ταυλανδεζικο ριάλιτυ μαγειρικής.
Μαγείρευε λοιπόν 3-4 διαφορετικά πιάτα κάθε ημέρα, και σερβιριζε στο τραπέζι. Της είπα λοιπόν μια φορά να κλεισει τα μάτια και να της δινω εγώ στο στόμα διάφορες μπουκες και αυτή να προσπαθεί να μου πει τα υλικά από κάθε γεύση.
Τότε μου είπε αυτή να κλείσει τα μάτια και να μασαω εγώ διάφορες μπουκιες, να της τις βάζω φιλωντας την στο στόμα,και αυτή να βρίσκει τα υλικά. Πράγματι, μασαγα εγώ διαφορετικές γεύσεις της τα έβαζα φιλώντας την στο στόμα και αυτή μετά μου έλεγε τα υλικά. Της έκανα πλάκα και της έλεγα ότι έκανε λάθος. Τοτε εχωνε βαθιά την γλώσσα της στον ουρανίσκο μου και προσπαθούσε ξανά να βρεί τι υλικά έχω δοκιμάσει. Έβρισκε τα περισσότερα αλλά εγώ της έκανα πάλι πλάκα και της έλεγα ότι δεν τα εύρισκε. Τότε συνέχιζε την δοκιμασία, πάλι τα στόματα μας κολλημένα επί πολύ ώρα και η γλώσσα της να εξερευνά βαθιά μέσα τον ουρανίσκο μου.
Αυτό ήταν το παιχνίδι μας, το κάναμε κάθε βράδι.
25 ημέρες τον Φλεβάρη του 2022, από τις καλύτερες της ζωής μου
Να το πιστεψετε.