Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.209
Πόντοι
12.946
Καλημέρα :hi:
έτοιμος και ο χαρταετός

shopping.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Τι χαλβά να πάρω;;; Δώστε μου τον Άδωνι Γ. χρειαζόμαστε και κάποιον να γαβγίζει στο σπίτι για τους κλέφτες:wink:
Αυτός, εκτός των άλλων, γλύφει εξαιρετικά κιόλας.
Θα δει τους κλέφτες... ω καλώς τους, σας περιμέναμε με αγωνία, τι εξαιρετικοί κλέφτες που είσαστε και γιατί να κλέβετε ενώ μπορείτε να γίνετε ... βουλευτές... μα δε μπορούμε, πως να το κάνουμε αυτό... (κάπου εκεί έχει βαρέσει σιωπηλός συναγερμός, ο Άδωνις κερδίζει χρόνο...) μα καθίστε να σας μάθω...
Και ώσπου να τους μάθει... τους έπιασαν!!

Τελευταία τροποποίηση:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.209
Πόντοι
12.946
Η ουρά είναι από στριγγάκια που τα έχουν πάρει από στριπτιζάδικα ή με γελάνε τα μάτια μου...??:think::rolleyes::confused:
Ναι και άμα με ρωτήσουν που πάω γέρος άνθρωπος με τέτοιο χαρταετό
θα πω το ανιψάκι μου το έγραψε όταν κοιμόμουνα :dunno:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Ναι και άμα με ρωτήσουν που πάω γέρος άνθρωπος με τέτοιο χαρταετό
θα πω το ανιψάκι μου το έγραψε όταν κοιμόμουνα :dunno:
Ένα ανιψάκι φταίει πάντα...
...γι' αυτό και το αποκληρώνουν...:undecided:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.057
Πόντοι
3.506
Καλημέρα :hi:
έτοιμος και ο χαρταετός

shopping.jpg
Μην ανησυχείτε στο παρτυ αποφοιτησης του ωριων θα εχει πολλες γκομενες και συμφοιτητριες καλεσμενες κατι θα τσιμπησουμε
αλλα καλου-κακου κρατηστε το χαρταετο και για του χρονου
ισως υπαρξει καποιο προβληματακι
η αποφοιτηση να μην γινει το φετος αλλα 2025:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.638
Πόντοι
2.536

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.209
Πόντοι
12.946
Καλό παιδί ο ανιψιός σας. Φανταστείτε να έγραφε (ενώ κοιμόσαστε πάντα), "θέλω κώλο" και να το βλέπατε ξαφνικά στον γαλανό ουρανό
Αφήστε τι έχουμε τραβήξει από τα ανιψάκια,
μέχρι που χακάρανε τους λογαριασμούς και γράφανε κριτικές ότι έχουμε γαμήσει
πράγμα που δε συνάδει με την ηλικία μας :confused:
Παρόλο που τα χαρτζιλικώνουμε :angry:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Αφήστε τι έχουμε τραβήξει από τα ανιψάκια,
μέχρι που χακάρανε τους λογαριασμούς και γράφανε κριτικές ότι έχουμε γαμήσει
πράγμα που δε συνάδει με την ηλικία μας :confused:
Παρόλο που τα χαρτζιλικώνουμε :angry:
Άλλη μάστιγα αυτή με τους χαμένους κωδικούς...:O:embarrased:
Καμιά εμπιστοσύνη!:confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.057
Πόντοι
3.506
Εντάξει τόσα χρόνια περιμέναμε, ας κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή
Σε μενα δεν παταει θυμο ο ωριων μονο γελακια
δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο:confused:
τεσπα το καλο πραγμα αργει να γινει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Το βάζω και εδώ. Τελευταία κατάθεση ψυχής και δεν ασχολούμαι άλλο. Το κεφαλαιο αυτο κλεινει οριστικα.

Η Ν ήταν καλή νοικοκυρά. Και παρά πολυ καλή μαγείρισσα. Δύο στοιχεία που τα αναφέρω γιατί παίζουν τον ρόλο τους στην παρακάτω ιστορία.

Είχε μανία με την καθαριότητα, υποχόνδρια μανία θα έλεγα. Έτσι λοιπόν όταν γύριζα στο διαμέρισμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με γδυσει, να βάλει τα ρούχα μου στο πλυντήριο και εμένα να με οδηγήσει στο πάνιο, σε μια μπανιέρα έτοιμη με χλιαρό νερό και μπόλικο αφρολουτρο. "Βακτήρια" "βακτήρια" μου έλεγε καθώς μου έρβε το στήθος, ενώ εγώ προσπαθσα να της αφαιρέσω την τεράστια κυλοτα που φορούσε μέσα στο μπάνιο και να παίξω σαν παιδάκι με το "παιχνίδι" μου.

"Αν με αφήσεις να κάνω την δουλειά μου, θα σου κάνω μασσαζ στο οκταποντο με κοκονατ οιλ και σαπουναδα", μου έλεγε, για να κάτσω καλά. Αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση κάθε φορά που γυρνούσα από την δουλειά.

Ήταν και πάρα πολύ καλή μαγείρισσα. Τόσο, που ήθελε να πάει και σε κάποιο Ταυλανδεζικο ριάλιτυ μαγειρικής.

Μαγείρευε λοιπόν 3-4 διαφορετικά πιάτα κάθε ημέρα, και σερβιριζε στο τραπέζι. Της είπα λοιπόν μια φορά να κλεισει τα μάτια και να της δινω εγώ στο στόμα διάφορες μπουκες και αυτή να προσπαθεί να μου πει τα υλικά από κάθε γεύση.

Τότε μου είπε αυτή να κλείσει τα μάτια και να μασαω εγώ διάφορες μπουκιες, να της τις βάζω φιλωντας την στο στόμα,και αυτή να βρίσκει τα υλικά. Πράγματι, μασαγα εγώ διαφορετικές γεύσεις της τα έβαζα φιλώντας την στο στόμα και αυτή μετά μου έλεγε τα υλικά. Της έκανα πλάκα και της έλεγα ότι έκανε λάθος. Τοτε εχωνε βαθιά την γλώσσα της στον ουρανίσκο μου και προσπαθούσε ξανά να βρεί τι υλικά έχω δοκιμάσει. Έβρισκε τα περισσότερα αλλά εγώ της έκανα πάλι πλάκα και της έλεγα ότι δεν τα εύρισκε. Τότε συνέχιζε την δοκιμασία, πάλι τα στόματα μας κολλημένα επί πολύ ώρα και η γλώσσα της να εξερευνά βαθιά μέσα τον ουρανίσκο μου.

Αυτό ήταν το παιχνίδι μας, το κάναμε κάθε βράδι.

25 ημέρες τον Φλεβάρη του 2022, από τις καλύτερες της ζωής μου

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.209
Πόντοι
12.946

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.057
Πόντοι
3.506
Το βάζω και εδώ. Τελευταία κατάθεση ψυχής και δεν ασχολούμαι άλλο. Το κεφαλαιο αυτο κλεινει οριστικα.

Η Ν ήταν καλή νοικοκυρά. Και παρά πολυ καλή μαγείρισσα. Δύο στοιχεία που τα αναφέρω γιατί παίζουν τον ρόλο τους στην παρακάτω ιστορία.

Είχε μανία με την καθαριότητα, υποχόνδρια μανία θα έλεγα. Έτσι λοιπόν όταν γύριζα στο διαμέρισμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με γδυσει, να βάλει τα ρούχα μου στο πλυντήριο και εμένα να με οδηγήσει στο πάνιο, σε μια μπανιέρα έτοιμη με χλιαρό νερό και μπόλικο αφρολουτρο. "Βακτήρια" "βακτήρια" μου έλεγε καθώς μου έρβε το στήθος, ενώ εγώ προσπαθσα να της αφαιρέσω την τεράστια κυλοτα που φορούσε μέσα στο μπάνιο και να παίξω σαν παιδάκι με το "παιχνίδι" μου.

"Αν με αφήσεις να κάνω την δουλειά μου, θα σου κάνω μασσαζ στο οκταποντο με κοκονατ οιλ και σαπουναδα", μου έλεγε, για να κάτσω καλά. Αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση κάθε φορά που γυρνούσα από την δουλειά.

Ήταν και πάρα πολύ καλή μαγείρισσα. Τόσο, που ήθελε να πάει και σε κάποιο Ταυλανδεζικο ριάλιτυ μαγειρικής.

Μαγείρευε λοιπόν 3-4 διαφορετικά πιάτα κάθε ημέρα, και σερβιριζε στο τραπέζι. Της είπα λοιπόν μια φορά να κλεισει τα μάτια και να της δινω εγώ στο στόμα διάφορες μπουκες και αυτή να προσπαθεί να μου πει τα υλικά από κάθε γεύση.

Τότε μου είπε αυτή να κλείσει τα μάτια και να μασαω εγώ διάφορες μπουκιες, να της τις βάζω φιλωντας την στο στόμα,και αυτή να βρίσκει τα υλικά. Πράγματι, μασαγα εγώ διαφορετικές γεύσεις της τα έβαζα φιλώντας την στο στόμα και αυτή μετά μου έλεγε τα υλικά. Της έκανα πλάκα και της έλεγα ότι έκανε λάθος. Τοτε εχωνε βαθιά την γλώσσα της στον ουρανίσκο μου και προσπαθούσε ξανά να βρεί τι υλικά έχω δοκιμάσει. Έβρισκε τα περισσότερα αλλά εγώ της έκανα πάλι πλάκα και της έλεγα ότι δεν τα εύρισκε. Τότε συνέχιζε την δοκιμασία, πάλι τα στόματα μας κολλημένα επί πολύ ώρα και η γλώσσα της να εξερευνά βαθιά μέσα τον ουρανίσκο μου.

Αυτό ήταν το παιχνίδι μας, το κάναμε κάθε βράδι.

25 ημέρες τον Φλεβάρη του 2022, από τις καλύτερες της ζωής μου
καταλαβα για να κανετε αναδρομη στο παρελθον και καταθεση ψυχης
ξεμεινατε και εσεις απο γκομενα:2funny:
welcome to the club

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom