Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 25.036
Καλημέρα κύριοι και καλή Σαρακοστή σε όσους νηστεύουν...
Καλημέρα κύριοι και καλή Σαρακοστή σε όσους νηστεύουν...
Το τυρί μουχλιασμένο, το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο.
Φευ!Το τυρί μουχλιασμένο, το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο.
Τέτοιο λεβέντη ΥΕΘΑ είχαμε και τον κοροϊδεύαμε...
Πως να πάει μετά μπροστά αυτός ο τόπος
Πείτε στον μυστηριώδη σπουδαστή, για τον ίδιο λόγο που δεν πέφτει ξύλο (μέσα στην τάξη) παρόλο που βγήκε από τον παράδεισο (το ξύλο). Νομίζω θα πειστεί.Προς κ. @CaptainK η ερώτησις.
Σπουδάζον μέλος του Νήματος, που επιθυμεί να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, ανέθεσε εις το Νηματοθέτην να σας ερωτήσει το παρακάτω:
Του το μετέφερα, κύριε και αντί απαντήσεως μου απέστειλε την παρακάτω φωτο:Πείτε στον μυστηριώδη σπουδαστή, για τον ίδιο λόγο που δεν πέφτει ξύλο (μέσα στην τάξη) παρόλο που βγήκε από τον παράδεισο (το ξύλο). Νομίζω θα πειστεί.
Μήπως του έκαναν αντιαθλητικό φάουλ ;Του το μετέφερα, κύριε και αντί απαντήσεως μου απέστειλε την παρακάτω φωτο:
Τώρα μου λέει ότι δεν αναγνωρίζονται οι υπηρεσίες του από τους ανωτέρους....Μήπως του έκαναν αντιαθλητικό φάουλ ;
Πρέπει να πέφτει πολύ διάβασμα...Του το μετέφερα, κύριε και αντί απαντήσεως μου απέστειλε την παρακάτω φωτο:
Μην το συζητάτε, κύριε.Πρέπει να πέφτει πολύ διάβασμα...
Ότι διαβάζει κανείς, καλό είναι...Μην το συζητάτε, κύριε.
Διαβάζει με επιμέλεια τους καταλόγους των clubs εις τα οποία ξημεροβραδιάζεται ...
Πρέπει να φύγω και γι΄ αυτό σας στέλνω την τελευταία φωτογραφία, που μου έστειλε.Πολύ καλά. Θα πω στον υποδειγματικό φοιτητή @Ωρίων να τον συνετίσει
Ναι και αυτός μετά, θα μου πει : "μα, πανέξυπνε και πανέμορφε Ωρίωνα, αφού ο ύπνος θρέφει τα μωρά (κι ο ήλιος τα μοσχάρια)".Πολύ καλά. Θα πω στον υποδειγματικό φοιτητή @Ωρίων να τον συνετίσει
Βλέπω στην πάνω δεξιά φωτογραφία τον κ.Κοτομπίφτεκο να ψήνει κοτομπίφτεκα. Έπρεπε να μου λέγατε εξ αρχής ότι πρόκειται για αυτόν. Είναι έμπειρος ναυτικός και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του. Αν σας στέλνει και καμία φωτογραφία προς αστεϊσμό δεν τρέχει τίποτα. Ευτυχώς, ο Ωρίων πασχίζει να γίνει ο καλύτερος ναύτης.Πρέπει να φύγω και γι΄ αυτό σας στέλνω την τελευταία φωτογραφία, που μου έστειλε.
Ίσως ο υποδειγματικός σπουδαστής κ. Ωρίωνας να δύναται να την ερμηνεύσει ...
Τι χαλβά να πάρω;;; Δώστε μου τον Άδωνι Γ. χρειαζόμαστε και κάποιον να γαβγίζει στο σπίτι για τους κλέφτεςΚαλημέρα σας, τι χαλβά θα πάρετε?
Τι έχετε?
Έχουμε τον κλασσικό χαλβά, έχουμε και πιο ιδιαίτερους χαλβάδες όμως...
Είσαι βιτσιόζος βλέπωΤι χαλβά να πάρω;;; Δώστε μου τον Άδωνι Γ. χρειαζόμαστε και κάποιον να γαβγίζει στο σπίτι για τους κλέφτες
Εεεε ναι λίγο... Δηλαδή αν βάζεις κλέφτη να σε φιλάει από κλέφτες σίγουρα κάτι δεν πάει καλάΕίσαι βιτσιόζος βλέπω