Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν πιστεύω να ντυθείς πρασινοφρουρός στο σημερινό πάρτι, ε;ΠΑΣΩΚ και ξερω ψομι
Καλή σκέψη..( θα βάλω μια σημαία του ΠΑΣΟΚ σαν μπέρτα και θα γυρνάω στους δρόμους..)Δεν πιστεύω να ντυθείς πρασινοφρουρός στο σημερινό πάρτι, ε;
Καλή σκέψη..( θα βάλω μια σημαία του ΠΑΣΟΚ σαν μπέρτα και θα γυρνάω στους δρόμους..)
Μπορεί έτσι να εύρετε γκόμενα!!!Καλή σκέψη..( θα βάλω μια σημαία του ΠΑΣΟΚ σαν μπέρτα και θα γυρνάω στους δρόμους..)
Καλώ το μορω!Μπορεί έτσι να εύρετε γκόμενα!!!
Με το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο τις γκόμενες τις είχαμε για έπιπλα.Μπορεί έτσι να εύρετε γκόμενα!!!
British Acid Jazz ... sublime
Και πώς καταφέρατε να δώσετε και τις τρεις ψήφους σας σε εμένα; Γιατί εμένα, το σύστημα δε με αφήνει να δώσω και τις τρεις ψήφους μου στον κο Κωλόγερο.Ο Νηματοθέτης!
Κι εγώ σε ψηφισαΚαι πώς καταφέρατε να δώσετε και τις τρεις ψήφους σας σε εμένα; Γιατί εμένα, το σύστημα δε με αφήνει να δώσω και τις τρεις ψήφους μου στον κο Κωλόγερο.
Νοθεία! Να ακυρωθεί η ψηφοφορία!
Σ΄ εσάς έδωσα την 1 από τις 3 ψήφους μου.Και πώς καταφέρατε να δώσετε και τις τρεις ψήφους σας σε εμένα; Γιατί εμένα, το σύστημα δε με αφήνει να δώσω και τις τρεις ψήφους μου στον κο Κωλόγερο.
Μην σκας μαρκόνη. Σύντομα θα κλείσεις στόματα και θα τους στέλνεις καρτ ποσταλ από τα λιμάνια του κόσμου αγκαλιά με τις καλύτερες πουτάνες.Και πώς καταφέρατε να δώσετε και τις τρεις ψήφους σας σε εμένα; Γιατί εμένα, το σύστημα δε με αφήνει να δώσω και τις τρεις ψήφους μου στον κο Κωλόγερο.
Μα να με αμφισβητεί το ίδιο μου το νήμα, Καπετάνιε;Μην σκας μαρκόνη. Σύντομα θα κλείσεις στόματα και θα τους στέλνεις καρτ ποσταλ από τα λιμάνια του κόσμου αγκαλιά με τις καλύτερες πουτάνες.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....Μα να με αμφισβητεί το ίδιο μου το νήμα, Καπετάνιε;
Θα πάω στο "Νομός Πέλλας. Ωδή στον ανύπαρκτο αγοραίο έρωτα" καλύτερα.
Να τα λέμε αυτά.
Μην ανησυχείς είναι εγκάθετοι όσοι ψήφισαν την 1η επιλογήΜα να με αμφισβητεί το ίδιο μου το νήμα, Καπετάνιε;
Θα πάω στο "Νομός Πέλλας. Ωδή στον ανύπαρκτο αγοραίο έρωτα" καλύτερα.