blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα στο Νήμα της ατέρμονης αναζήτησης της Γκόμενας!
Επί ΠΑΣΟΚ κάθε μέρα είχε μπροστά της ένα τριήμερο...Τριήμερο μπροστά μας..
Εάν υπάξω εις masquerade ball (bal masqué), πιστεύετε ότι θα εύρω γκόμενα;;;;Τι γίνεται εδώ; Πηγαίνετε μασκαράδες σε μπαλ μασκέ για να βγάλετε γκόμενα;
Awesome!British Acid Jazz ... sublime
Η κα. Ουρανία έχει κάποια φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;
Με παίρνε η ι ουρανία πριν 10 λεπτά τηλέφωνο και μου λέει είσαι η καψούρα μου και μου βάζεις το τραγούδι αυτό....
Κάνω αχαλίνωτο διάβασμα και δε μου μένει χρόνος για να μπαίνω στο bou, εντάξει;
I don't buy it.Κάνω αχαλίνωτο διάβασμα και δε μου μένει χρόνος να μπαίνω στο bou, εντάξει;
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...Η κα. Ουρανία έχει κάποια φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ουδέποτε θα εύρω γκόμενα!Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Καλημέρα κ. Μπλιζ βέβαια έχει φίλη την κ.Παγωνα η οποία αυτήν την στιγμή βρίσκεται με τας Αίγας δια την συγκομιδή γάλακτος..
Υπάγω διά την συγκομιδή αυγών.
Κατά τα λοιπά σε μερικές ώρες λήγει η ψηφοφορία μας και οι απαντήσεις, που επικρατούν είναι οι εξής δύο:
Τι ήναι το σεκς;
Δεν έχο γκώμαινα.
Συγχαρητήρια!!!! Πάλι τα καταφέραμε ...
Φευ εις amjik + κα. Ουρανία Χ δεν έχω γκόμενα!
Είναι βέβαιο, αρκεί να διαλέξετε και μια καλή στολήΕάν υπάξω εις masquerade ball (bal masqué), πιστεύετε ότι θα εύρω γκόμενα;;;;
Είναι σίγουρο ότι θα αριστεύσεις στις εξετάσεις του Μαίου. Μπορείς να ξεσκάσεις λίγο και να πετάξεις τον χαρταετό σου.Κάνω αχαλίνωτο διάβασμα και δε μου μένει χρόνος για να μπαίνω στο bou, εντάξει;
Ο Νηματοθέτης!Ποιος με ψήφισε;;;