SILVER ALERT
Καλημέρα.
Αφιχθείς, προ μερικών ωρών, εκ λίαν ρομαντικού 4ημέρου εις παραποτάμιαν πόλιν της αλλοδαπής.
Τελικώς δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερον εις την ζωήν πλην των θηλέων!!!
Picture this, guys...
Απόγευμα ...
Μία καλή δόση Oban και να ατενίζεις το ποτάμι από την υάλινη προθήκη του πολυτελούς καταλύματος. Να της ζητάς να βρει jazz saxophone στο Spotify.
Να σε πλησιάζει από πίσω.
Να τρίβεται και να λικνίζεται στην πλάτη σου και να σου λέει: Εγώ είμαι η jazz σου.
Και να σου σιγοτραγουδά,
με τον τρόπο της, το παρακάτω.
Δεν ξέρω τι σημαίνουν τα λόγια. Ποτέ δεν μου μεταφράζει τα Ρώσικα. Και έχω παύσει πια να το ζητώ.
Θα σας πρότεινα να ακούσετε το παρακάτω ολόκληρο. Έχει και όμορφα κορίτσια..!!!
Αυτό που μου τραγουδούσε αρχίζει στο 19:04.
Τουλάχιστον ακούστε αυτό!
Υ.Γ. Ο κ. @Moscowita εάν μας διαβάζει, θα μπορούσε να μας πει, με λίγα λόγια, τι λέει αυτό το τραγούδι;;;
Αγαπητε Bliz καλημερα.
Το τραγουδι ειναι σχετικά νεο και εμπνευσμενο απο ενα παιδικο τραγουδι που ελεγαν οι μαμαδες στα παιδια τους για να πεσουν για υπνο. Ο τιτλος μιλαει για κουνουπια και κουνουπακια. Αυτη την τροποποιημενη εκδοχη την τραγουδαει μια σχετικα νεα τραγουδιστρια η Ναντέζντα Μελιάντσεβα.
Οι στιχοι πανε καπως ετσι:
Звенит комарик надо мной, Спешу я на свидание. В саду вишневом любый мой, А сердце в ожидании. Поёт тальянка, вечерок, Гуляют все по парочкам. А Ванечке и невдомек, Что я, ох, не подарочек. Ой, комары - комарики кусают за плечо, А миленький мой Ванечка целует горячо. Эх , шлепнуть бы коварного, злодея - наглеца. Но жарким поцелуям все нет и нет конца. Решила сделаю сюрприз, Признание под звёздами. От поцелуев отвлекись, Не осыпай вопросами. В твоей судьбе я лучший приз, И это без сомнения. Не думай милый, улыбнись И не нужны волнения. Ой, комары - комарики кусают за плечо, А миленький мой Ванечка целует горячо. Эх , шлепнуть бы коварного, злодея - наглеца. Но жарким поцелуям все нет и нет конца.
Ένα κουνούπι κουδουνίζει από πάνω μου, βιάζομαι να βγω ραντεβού.
Στον βυσσινόκηπο όλοι είναι δικοί μου,
Και η καρδιά μου περιμένει. Η Talyanka τραγουδάει, το βράδυ, όλοι περπατούν σε ζευγάρια.
Αλλά η Vanechka δεν έχει ιδέα ότι εγώ, δεν είμαι δώρο.
Ω, κουνούπια - τα κουνούπια σου τσιμπούν τον ώμο,
Και η αγαπημένη μου Βάνια σε φιλάει θερμά.
Ε, θα έπρεπε να χτυπήσω τον ύπουλο, αυθάδη κακοποιό.
Δεν έχουν όμως τέλος τα καυτά φιλιά.
Αποφάσισα να κάνω μια έκπληξη, μια εξομολόγηση κάτω από τα αστέρια.
Πάρε το μυαλό σου από τα φιλιά, μη με βρέχεις με ερωτήσεις.
Στο πεπρωμένο σου είμαι το καλύτερο έπαθλο,
Και αυτό είναι χωρίς αμφιβολία.
Μη σκέφτεσαι αγάπη μου, χαμογέλα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Ω, κουνούπια - τα κουνούπια σου τσιμπούν τον ώμο,
Και η αγαπημένη μου Βάνια σε φιλάει θερμά.
Ε, θα έπρεπε να χτυπήσω τον ύπουλο, αυθάδη κακοποιό. Δεν έχουν όμως τέλος τα καυτά φιλιά.
Θα γίνεις viral με τα κουνούπια ω κουνούπια bliz..
Που έμπλεξες πάλι..