Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Καλό θα ήτο όποιος ακούσει το ως άνω άσμα, να ενεργοποιήσει τους υπότιτλους.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Πολυχρονεμένε μας, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (εντάξει, τα παραλέτε...) αλλά δεν έγινε κάτι κακό.
Απλώς, ο κος Αμτζίκιος με ρώτησε αν συχνάζω σε κάποιο χώρο αναψυχής ή καφετέρια, αν κατάλαβα σωστά.
Μπορεί, ο ίδιος να είναι θαμώνας και να ήθελε να ξέρει αν πηγαίνω και εγώ, προκειμένου να γνωριστούμε.
Ή μπορεί να έχει ακουστά αυτόν τον χώρο και να ήθελε να μου τον προτείνει για κάποιο λόγο. Ή μπορεί κάτι άλλο. Μια παρέα είμαστε. Αναγνωρίζω ότι όλοι μας έχουμε καλές προθέσεις. Ας μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.

Να σας βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι; Θέτε;
Ωρίων, η καταγωγή σου από οικογένεια της πλουτοκρατίας και η ανήσυχη εφηβεία σου, δίνουν ακόμα λάθος εντυπώσεις.

Εγώ ξέρω ότι είσαι γυναικάς, πέφτουλας και μπήχτης, αλλά μήπως πρέπει να αφήσεις μουστάκι;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Ωρίων, η καταγωγή σου από οικογένεια της πλουτοκρατίας και η ανήσυχη εφηβεία σου, δίνουν ακόμα λάθος εντυπώσεις.

Εγώ ξέρω ότι είσαι γυναικάς, πέφτουλας και μπήχτης, αλλά μήπως πρέπει να αφήσεις μουστάκι;
Ευχαριστώ για την πρόταση, Καπετάνιε αλλά είχα ρωτήσει σχετικά, τον στυλίστα του μπαμπά.
Μου είχε απαντήσει ότι το μουστάκι πια, είναι ο φερετζές του gay. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε αλλά από το ύφος του, συμπέρανα ότι δεν είναι καλό.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Εμένα πάντως μου είναι συμπαθής και περιμένω να πάρει το πτυχίο να κάνει μια λαμπρή καριέρα.
Και με αυτά και με εκείνα, ο κ. Ωρίων μας έχει παραμυθιάσει όλους. Ακόμη και τον μέντορά του, κ. @CaptainK, ο οποίος ακόμη πιστεύει ότι ο κ. Ωρίωνας διαπρέπει εις τα θρανία.
Το αληθές είναι ότι ο κ. Ωρίωνας γλεντοκοπά dusk to dawn ...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν χώρισε ο κ. Μπλιζαρντ..έκοψε επικοινωνία με την Αγγλίδα πρώην που τον παρενοχλούσε ανά διαστήματα..
Σοφόν το σαφές!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Ευχαριστώ για την πρόταση, Καπετάνιε αλλά είχα ρωτήσει σχετικά, τον στυλίστα του μπαμπά.
Μου είχε απαντήσει ότι το μουστάκι πια, είναι ο φερετζές του gay. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε αλλά από το ύφος του, συμπέρανα ότι δεν είναι καλό.
Σωστά σας είπε ο πατήρ, τα πράγματα είναι απλά πρέπει να αφήσετε το παρελθόν και να στρωθείτε στο διάβασμα :glasses:
Όταν με το καλό αποφοιτήσετε να μπαρκάρετε γιατί όπως λέει και ένα άσμα που δε το βάζω γιατί είναι λαϊκό μη βροντοκοπάς τις χάντρες η δουλειά κάνει τους άνδρες κλπ
Αυτά, ελπίζω να έγινα κατανοητός.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Συνεχίζω...
Ο νηματοθέτης που πάντα δικαιώνεται (ως γνωστό) με είχε προειδοποιήσει.
Θυμάμαι τις λέξεις του: πρόσεχε οι γυναίκες είναι ιδιοτελή πλάσματα (τεσπα κάπως έτσι)
Ο δε αδελφός του μου τα είπε πιο ξεκάθαρα: ρε κώλο πήρες?
Τέλος πάντων προχωρούσε η σχέση και τα δωράκια εννοείτε.

Θα πιω άλλη μια γουλιά σκατς.
Ο Νηματοθέτης δεδικαίωται!!! :rockon::rockon::rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Σωστά σας είπε ο πατήρ, τα πράγματα είναι απλά πρέπει να αφήσετε το παρελθόν και να στρωθείτε στο διάβασμα :glasses:
Όταν με το καλό αποφοιτήσετε να μπαρκάρετε γιατί όπως λέει και ένα άσμα που δε το βάζω γιατί είναι λαϊκό μη βροντοκοπάς τις χάντρες η δουλειά κάνει τους άνδρες κλπ
Αυτά, ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Και έως ότου ο κ. Ωρίων γίνει μαρκόνης [χλωμό και αβέβαιο το μέλλον τούτο γεγονός], ο Νηματοθέτης αφιερώνει το παρακάτω άσμα εις τους πραγματικούς Ναυτικούς του Νήματος τούτου [αλήθεια που είναι ο κ. @!blis ;;;;].

Come all you pretty fair maids, whoever you may be
Who love a jolly sailor that ploughs the raging sea
While up aloft in storm, from me his absence mourn
And firmly pray, arrive the day, he's never more to roam

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Καλημέρα
το 15/22 το κατάλαβα, το 63 στην 18αρα τι θέλει να πει ο γέροντας? :think:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Και με αυτά και με εκείνα, ο κ. Ωρίων μας έχει παραμυθιάσει όλους. Ακόμη και τον μέντορά του, κ. @CaptainK, ο οποίος ακόμη πιστεύει ότι ο κ. Ωρίωνας διαπρέπει εις τα θρανία.
Το αληθές είναι ότι ο κ. Ωρίωνας γλεντοκοπά dusk to dawn ...!!!
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε; Ο Ωρίων είναι υποδειγματικός σπουδαστής και μελετά αδιάκοπα διότι θέλει να γυρίσει τον κόσμο και να μάθει τα πάντα. Πίνει 20 καφέδες για να μείνει ξύπνιος και να μην χάσει χρόνο από το διάβασμά του. Τώρα, αν βάζει με ακουστικά και κανένα μπουζούκι όταν αλλάζει αντικείμενο στο διάβασμα, δεν είναι (πολύ) κακό.

Άλλωστε , σε 2 μήνες, δίνει εξετάσεις και τότε θα φανεί η αλήθεια.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Well, it wasn't a send off ... literally .

A sort of settlement, I 'd say.
I 've had enough of wasted [=boozy] and sleepless nights. And you know ... when it rains, it pours...Given that miserable reality, I had to make up my mind, make calls and finally return to my everyday predictable way of living.

It aches though very bloody much.
I understand your predicament sir and I am glad you sorted things out and that you are back with a vengeance . Of course I didn't want to sound patronising just an opportunity for good english pomp and circumstance.
Φευ εις τον Lloyd George & Winston Churchill

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
κ. amjik,
ο κ. @Ωρίων είναι ένα εξαιρετικά συμπαθές, ευγενικό, διακριτικό, σκεπτόμενο, πολιτισμένο και με χιούμορ μέλος του Νήματός μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας και μας τιμά με την παρέα που μας κάνει.
Ζούμε στον 21ο αιώνα όπου επιτέλους πρέπει να αφήσουμε πίσω αντιλήψεις του στυλ me Tarzan, you Jane ... Πρωτόγονες και απάνθρωπες αντιλήψεις.
Αλήθεια, κ. amjik, έχετε αναρωτηθεί τι κάνω εγώ στο δικό μου κρεβάτι;;; Εάν μάθετε, θα φρίξετε...!!!

Ειλικρινά ντρέπομαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτή την ανάρτηση. Πίστευα ότι ως Νήμα έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο πολιτισμού. Φαίνεται όμως ότι ακόμη έχουμε δρόμο για το επίπεδο αυτό. Δυστυχώς ...

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν κατανοήσει αυτά τα πολλά, που θα ήθελα να γράψω.

Ειρωνείες και bullying δεν έχουν θέση στο Νήμα αυτό.
Όποιος όμως επιμένει να ειρωνεύεται και να προσβάλει, τον καλώ να τα βάλει μαζί μου και μόνο μαζί μου και να ειρωνεύεται εμένα. Εγώ αποφασίζω ποιοι θα συμμετέχουν στο παρόν Νήμα.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτό, υπάρχει λύση... Τον πούλο!
Οκ κ. Μπλιζ αποχωρώ από το τόπικ διότι όπως είπατε...
Αmjk πάρε τον πούλο..
Όλα τα ταξίδια τελειώνουν κάποτε.
Σας ευχαριστώ πολύ !!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Οκ κ. Μπλιζ αποχωρώ από το τόπικ διότι όπως είπατε...
Αmjk πάρε τον πούλο..
Όλα τα ταξίδια τελειώνουν κάποτε.
Σας ευχαριστώ πολύ !!!!
Πού πάτε, κε Αμτζίκιε; Εμείς θέλουμε να βλέπουμε τις καλημέρες σας, τα "υπάγω" σας, τα πσαρέματά σας κλπ
Πλάκα κάνουμε όλοι. Δεν παρεξηγείται κανείς με κανέναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom