Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Εντάξει μωρέ στο πλαίσιο πειραματισμού ήταν το παιδί μην το κάνουμε θέμα.
Εμένα πάντως μου είναι συμπαθής και περιμένω να πάρει το πτυχίο να κάνει μια λαμπρή καριέρα.
Μα έπρεπε από την αρχή να τοποθετείτο (δια τις δοκιμές ) θα υπήρχε μέγιστη βοήθεια από τα γατόνια του σάιτ..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Έτσι είναι μια μερίδα γυναικών...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.569
Πόντοι
12.946
Μα έπρεπε από την αρχή να τοποθετείτο (δια τις δοκιμές ) θα υπήρχε μέγιστη βοήθεια από τα γατόνια του σάιτ..
Έχετε δίκιο φίλτατε.
Τώρα τι να κάνουμε? πάλι καλά που δε τρίτωσε το κακό :confused:
2 δε πειράζει είναι στο πλαίσιο του πειραματισμού :dunno:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Έχετε δίκιο φίλτατε.
Τώρα τι να κάνουμε? πάλι καλά που δε τρίτωσε το κακό :confused:
2 δε πειράζει είναι στο πλαίσιο του πειραματισμού :dunno:
Ακούστε Κ. rodri.... Ο πανάγαθος μας ευεργετεί μέσα από ανθρώπινα χέρια... Μην τό λησμονείται ποτέ αυτό!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
15/22 και 63 στην 18αρα
IMG_20240227_090918.jpg

Κουίζ: Πόσο χρονών είναι η γουτσου γουτσου;

Καλημέρα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στο Νήμα, που [ηχητικώς] θυμίζει καντίνα λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων στην Εθνική Οδό, την δεκαετία '80 ...
Βέβαια οι εξαίρετες φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις Υμών διασώζουν την κατάστασιν ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Ερώτηση..
Κ. Ωρίων συχναζετε είς τό

S-cape ??​

κ. amjik,
ο κ. @Ωρίων είναι ένα εξαιρετικά συμπαθές, ευγενικό, διακριτικό, σκεπτόμενο, πολιτισμένο και με χιούμορ μέλος του Νήματός μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας και μας τιμά με την παρέα που μας κάνει.
Ζούμε στον 21ο αιώνα όπου επιτέλους πρέπει να αφήσουμε πίσω αντιλήψεις του στυλ me Tarzan, you Jane ... Πρωτόγονες και απάνθρωπες αντιλήψεις.
Αλήθεια, κ. amjik, έχετε αναρωτηθεί τι κάνω εγώ στο δικό μου κρεβάτι;;; Εάν μάθετε, θα φρίξετε...!!!

Ειλικρινά ντρέπομαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτή την ανάρτηση. Πίστευα ότι ως Νήμα έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο πολιτισμού. Φαίνεται όμως ότι ακόμη έχουμε δρόμο για το επίπεδο αυτό. Δυστυχώς ...

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν κατανοήσει αυτά τα πολλά, που θα ήθελα να γράψω.

Ειρωνείες και bullying δεν έχουν θέση στο Νήμα αυτό.
Όποιος όμως επιμένει να ειρωνεύεται και να προσβάλει, τον καλώ να τα βάλει μαζί μου και μόνο μαζί μου και να ειρωνεύεται εμένα. Εγώ αποφασίζω ποιοι θα συμμετέχουν στο παρόν Νήμα.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτό, υπάρχει λύση... Τον πούλο!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
καταλαβα παλι καψουρης αρισταρχε:confused:
εσυ καψουρης
ο κ. μπλιζ χωρισε
εγω δεν εχω γκομενα:2funny:

Υ.Σ
υπαρχει κανεις σε αυτη την πολη που λεγεται θεσσαλονικη που να εχει γκομενα:tooth:
1. Κάποιοι στην Θεσσαλονίκη έχουν γκόμενα. Το θέμα είναι ότι δεν μας γνωρίζουν μία φίλη της γκόμενάς τους, μήπως βγάλουμε και εμείς γκόμενα ... Φευ!!!

2. Εξ όσων γνωρίζω το μέλος blizardeye δεν χώρισε υπό την κυριολεκτική της λέξεως έννοια. Ξεκαθάρισε με το παρελθόν του. Με κόστος βέβαια έγινε το ξεκαθάρισμα αυτό. Κόστος που θα πάρει χρόνο για την αποπληρωμή του... Φευ εις τη νιοστήν [όπου ν ισούται με το άπειρον]!!!

3. Το ερώτημα παραμένει. Που και πως θα εύρωμεν γκόμενα;;;;; :think::think::think::think::think::think::think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.119
Πόντοι
6.236
κ. amjik,
ο κ. @Ωρίων είναι ένα εξαιρετικά συμπαθές, ευγενικό, διακριτικό, σκεπτόμενο, πολιτισμένο και με χιούμορ μέλος του Νήματός μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας και μας τιμά με την παρέα που μας κάνει.
Ζούμε στον 21ο αιώνα όπου επιτέλους πρέπει να αφήσουμε πίσω αντιλήψεις του στυλ me Tarzan, you Jane ... Πρωτόγονες και απάνθρωπες αντιλήψεις.
Αλήθεια, κ. amjik, έχετε αναρωτηθεί τι κάνω εγώ στο δικό μου κρεβάτι;;; Εάν μάθετε, θα φρίξετε...!!!

Ειλικρινά ντρέπομαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτή την ανάρτηση. Πίστευα ότι ως Νήμα έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο πολιτισμού. Φαίνεται όμως ότι ακόμη έχουμε δρόμο για το επίπεδο αυτό. Δυστυχώς ...

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν κατανοήσει αυτά τα πολλά, που θα ήθελα να γράψω.

Ειρωνείες και bullying δεν έχουν θέση στο Νήμα αυτό.
Όποιος όμως επιμένει να ειρωνεύεται και να προσβάλει, τον καλώ να τα βάλει μαζί μου και μόνο μαζί μου και να ειρωνεύεται εμένα. Εγώ αποφασίζω ποιοι θα συμμετέχουν στο παρόν Νήμα.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτό, υπάρχει λύση... Τον πούλο!
Πολυχρονεμένε μας, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (εντάξει, τα παραλέτε...) αλλά δεν έγινε κάτι κακό.
Απλώς, ο κος Αμτζίκιος με ρώτησε αν συχνάζω σε κάποιο χώρο αναψυχής ή καφετέρια, αν κατάλαβα σωστά.
Μπορεί, ο ίδιος να είναι θαμώνας και να ήθελε να ξέρει αν πηγαίνω και εγώ, προκειμένου να γνωριστούμε.
Ή μπορεί να έχει ακουστά αυτόν τον χώρο και να ήθελε να μου τον προτείνει για κάποιο λόγο. Ή μπορεί κάτι άλλο. Μια παρέα είμαστε. Αναγνωρίζω ότι όλοι μας έχουμε καλές προθέσεις. Ας μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.

Να σας βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι; Θέτε;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Ey Up Lad. At least lets give the Englislh Lass a proper send off worthy of the glorious land she comes from.
Well, it wasn't a send off ... literally .

A sort of settlement, I 'd say.
I 've had enough of wasted [=boozy] and sleepless nights. And you know ... when it rains, it pours...Given that miserable reality, I had to make up my mind, make calls and finally return to my everyday predictable way of living.

It aches though very bloody much.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Πολυχρονεμένε μας, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (εντάξει, τα παραλέτε...) αλλά δεν έγινε κάτι κακό.
Απλώς, ο κος Αμτζίκιος με ρώτησε αν συχνάζω σε κάποιο χώρο αναψυχής ή καφετέρια, αν κατάλαβα σωστά.
Μπορεί, ο ίδιος να είναι θαμώνας και να ήθελε να ξέρει αν πηγαίνω και εγώ, προκειμένου να γνωριστούμε.
Ή μπορεί να έχει ακουστά αυτόν τον χώρο και να ήθελε να μου τον προτείνει για κάποιο λόγο. Ή μπορεί κάτι άλλο. Μια παρέα είμαστε. Αναγνωρίζω ότι όλοι μας έχουμε καλές προθέσεις. Ας μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.

Να σας βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι; Θέτε;
Κοιτάξτε, κύριε ...
Στο θέμα της μουσικής δεν έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις ...
Ως έχω προείπει, αυτό που εσείς αποκαλείτε μουσική, εγώ το αποκαλώ ηχητική ρύπανση.
Σε κάθε περπίπτωση, σας ευχαριστώ για την πρόθεσή σας να διανθίσετε μουσικώς το Νήμα μας αλλά δεν θα πάρω ...
Φευ!!!!

Επιτρέψατέ μου όμως να παραθέσω ένα άσμα, που ταιριάζει πολύ σε όσα διαμοίφθηκαν αυτές τις μέρες ανάμεσα στο Νηματοθέτη και την Αγγλίδα τρόφο του ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom