troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.599
- Πόντοι
- 5.506
Πρωί και απόγευμα.Όχι όμως κάθε μέρα.
Χρειάζεται αποθεραπεία μυών.
Μην ακούτε τις ανοησίες του κ. κωλο-γερου ... που πάει καθημερινά. Ο κ. κωλο-γερος είναι stallion twister. Αυτοί έχουν άλλες δυνατότητες ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είμεθα 18 ετών και η καρδιά χρειάζεται ξεκούραση.
Μέρα παρά μέρα είναι το καλύτερο.
Much unhappiness has come into the world because of bewilderment and things left unsaid.
Fyodor Dostoevsky & blizardeye [19.2.2024]
Αγγλιστί έγραφε ο Ρώσος;Much unhappiness has come into the world because of bewilderment and things left unsaid.
Fyodor Dostoevsky & blizardeye [19.2.2024]
Η μετάφρασις είναι εκ της Ελληνικής εις την Αγγλικήν και υπό του Νηματοθέτου.Αγγλιστί έγραφε ο Ρώσος;
Τι μαθαίνει κανείς στο bou! Ατέρμονη ροή γνώσης.
μην εισθε αδιακριτοςΑγγλιστί έγραφε ο Ρώσος;
Τι μαθαίνει κανείς στο bou! Ατέρμονη ροή γνώσης.
αντε ρε πηγαιβε και παρε αγκαλια το κοριτσι ξαι ασε τα μπανιαΥπάγω προς άθλησιν εις κολυμβητικήν τινά δεξαμενήν!
Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ αύριο (σήμερα κωλύομαι επειδή θα είμαι κοντά της, κοντά στην ΑΕΚ) θα βουτήξω στο Λαύριο, θα πάω κολυμπώντας σε στιλ πεταλούδας μια βόλτα μέχρι την Μακρόνησο και θα επιστρέψω χαλαρά με ύπτιο. Γι' αυτό άλλωστε οι φίλοι με λένε το άλμπατρος της Νέας Φιλαδέλφειας.Υπάγω προς άθλησιν εις κολυμβητικήν τινά δεξαμενήν!
Με τα δίσεκτα ή χωρίς?Το πολύ εύστοχο ερώτημά σας με έχει ταλανίσει, κύριε ...
Σκεπτόμουν ότι αν ο κ. @κωλο-γερος έγραφε τέτοιο βιβλίο, ο τίτλος του θα έπρεπε να ήτο:
23.789
Αετοί και δη δικέφαλοι είμεθα, κύριε!Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ αύριο (σήμερα κωλύομαι επειδή θα είμαι κοντά της, κοντά στην ΑΕΚ) θα βουτήξω στο Λαύριο, θα πάω κολυμπώντας σε στιλ πεταλούδας μια βόλτα μέχρι την Μακρόνησο και θα επιστρέψω χαλαρά με ύπτιο. Γι' αυτό άλλωστε οι φίλοι με λένε το άλμπατρος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Χμμμ....αντε ρε πηγαιβε και παρε αγκαλια το κοριτσι ξαι ασε τα μπανια
παρε την αριστερα χείρα σημερα, ετσι για αλλαγηΧμμμ....
Ποίο εκ των δύο όμως;;;