amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.229
- Πόντοι
- 22.785
ΧΑ ΧΑ ΧΑ φτιασιδώματα Κ. Μπλιζ?Καλημέρα!
![]()
δια να θολώσετε τα νερά??
ΧΑ ΧΑ ΧΑ φτιασιδώματα Κ. Μπλιζ?Καλημέρα!
![]()
Μην δίνετε βάση σε ανυπόστατα κουτσομπολιά, αγαπητέ. Ο Ωρίων συνεχίζει κανονικά τις σπουδές του και αριστεύει στα εργαστήρια των νέων δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας. Αποφάσισα να μην είμαι τόσο παρεμβατικός και να τον αφήσω να ξεσκάσει λίγο, ακριβώς για να μην απογοητευτεί και εγκαταλείψει τις σπουδές του.
ο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει καλε μου κυριε....Καλημέρα στο πιο θετικό νήμα του σάιτ...
Ασπαζομαι την σοφία σας και σας ευχαριστώ θερμά, ευελπιστώ να μπορέσω να ανταποδώσω στο μέλλονο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει καλε μου κυριε....
φευ
παρδον?Ασπαζομαι την σοφία σας και σας ευχαριστώ θερμά, ευελπιστώ να μπορέσω να ανταποδώσω στο μέλλον
...βολλαν;
Γιατί με χαρακτηρίζετε "πλέμπα", κύριε; Τι σημαίνει "πλέμπα";Ως εκ τούτου διά πρώτην και τελευταίαν φοράν αναγκάζομαι να κατέλθω εις το επίπεδον της πλέμπας και να παραθέσω άσμα εκ του Ελληνικού ρεπερτορίου [τελώ βέβαιος ότι ο εγκαταλείψας τας σπουδάς του κ. @Ωρίων το γιγνώσκει...].
Καλημέρα στο αγλάισμα του εμπορικού ναυτικού! Μαρκόνη, εσύ μια μέρα θα γράψεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια.Γιατί με χαρακτηρίζετε "πλέμπα", κύριε; Τι σημαίνει "πλέμπα";
Μήπως προέρχεται από το ρήμα "πλέω" και με χαρακτηρίζετε έτσι γιατί ο μπαμπάς έχει 34 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων, τα 21 είναι τάνκερ;
Και γιατί συνδέετε τη μουσική που ακούω με τις σπουδές μου; Από πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι επειδή ακούω Έφη Θώδη, τις έχω εγκαταλείψει και ως εκ τούτου, έχω σταματήσει να διευρύνω τις γνώσεις μου στη Μαρκονική; Έχετε υπόψιν σας πόσοι χειρουργοί, χειρουργούν υπό τη μουσική υπόκρουση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου;
ΘΕΙΕ ΜΟΥ!!!!!ο μπαμπάς έχει 34 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων, τα 21 είναι τάνκερ;
Δεν προέρχεται από το πλέω.Γιατί με χαρακτηρίζετε "πλέμπα", κύριε; Τι σημαίνει "πλέμπα";
Μήπως προέρχεται από το ρήμα "πλέω" και με χαρακτηρίζετε έτσι γιατί ο μπαμπάς έχει 34 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων, τα 21 είναι τάνκερ;
Μόνο εσείς έχετε πιστέψει σε μένα.Καλημέρα στο αγλάισμα του εμπορικού ναυτικού! Μαρκόνη, εσύ μια μέρα θα γράψεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια.
Άλλοι έχουν τό όνομα.........
Σεις έχετε και το Όνομα και την Χάρη!Άλλοι έχουν τό όνομα.........![]()
Σεις έχετε και το Όνομα και την Χάρη!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA....μπιστολι μεγαλο ο παππους.....τελικα δεν ειναι τυχααιο που η ασια εχει δις κατοικους....