Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Κακώς πίπτετε εκ των νεφών, κύριε.

Να αιτιάσθε τον συνάδελφόν Υμών, κ. @CaptainK , που είναι ο μέντοράς του.
Μόλις ο κ. CaptainK επείσθη περί των καλών προθέσεων του κ. Ωρίωνος, έπαυσε να επιτηρεί τας σπουδάς του.

Αποτέλεσμα;;;
Ο κ. @Ωρίων ασχολείται με τον Τερλέγκα και την Εφη Θώδη ...
Φευ!
Μην δίνετε βάση σε ανυπόστατα κουτσομπολιά, αγαπητέ. Ο Ωρίων συνεχίζει κανονικά τις σπουδές του και αριστεύει στα εργαστήρια των νέων δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας. Αποφάσισα να μην είμαι τόσο παρεμβατικός και να τον αφήσω να ξεσκάσει λίγο, ακριβώς για να μην απογοητευτεί και εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Άλλωστε είναι σίγουρο ότι η ζωή στην θάλασσα θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.366
Πόντοι
371
ο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει καλε μου κυριε....
φευ
Ασπαζομαι την σοφία σας και σας ευχαριστώ θερμά, ευελπιστώ να μπορέσω να ανταποδώσω στο μέλλον
...βολλαν;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.599
Πόντοι
5.506

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.218
Πόντοι
6.236
Ως εκ τούτου διά πρώτην και τελευταίαν φοράν αναγκάζομαι να κατέλθω εις το επίπεδον της πλέμπας και να παραθέσω άσμα εκ του Ελληνικού ρεπερτορίου [τελώ βέβαιος ότι ο εγκαταλείψας τας σπουδάς του κ. @Ωρίων το γιγνώσκει...].
Γιατί με χαρακτηρίζετε "πλέμπα", κύριε; Τι σημαίνει "πλέμπα";
Μήπως προέρχεται από το ρήμα "πλέω" και με χαρακτηρίζετε έτσι γιατί ο μπαμπάς έχει 34 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων, τα 21 είναι τάνκερ;

Και γιατί συνδέετε τη μουσική που ακούω με τις σπουδές μου; Από πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι επειδή ακούω Έφη Θώδη, τις έχω εγκαταλείψει και ως εκ τούτου, έχω σταματήσει να διευρύνω τις γνώσεις μου στη Μαρκονική; Έχετε υπόψιν σας πόσοι χειρουργοί, χειρουργούν υπό τη μουσική υπόκρουση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Μήπως προέρχεται από το ρήμα "πλέω" και με χαρακτηρίζετε έτσι γιατί ο μπαμπάς έχει 34 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων, τα 21 είναι τάνκερ;

Και γιατί συνδέετε τη μουσική που ακούω με τις σπουδές μου; Από πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι επειδή ακούω Έφη Θώδη, τις έχω εγκαταλείψει και ως εκ τούτου, έχω σταματήσει να διευρύνω τις γνώσεις μου στη Μαρκονική; Έχετε υπόψιν σας πόσοι χειρουργοί, χειρουργούν υπό τη μουσική υπόκρουση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου;
Καλημέρα στο αγλάισμα του εμπορικού ναυτικού! Μαρκόνη, εσύ μια μέρα θα γράψεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.669
Πόντοι
12.946
Δεν προέρχεται από το πλέω.
Πλέμπα από το pleb= πληβείος = λαός που ακούει λαϊκά.
Αντιθέτως πατρίκιος ο αριστοκρατικής καταγωγής.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.218
Πόντοι
6.236
Καλημέρα στο αγλάισμα του εμπορικού ναυτικού! Μαρκόνη, εσύ μια μέρα θα γράψεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια.
Μόνο εσείς έχετε πιστέψει σε μένα.
Χαίρομαι που οι αυθαίρετες και ανυπόστατες φήμες, δεν κλόνισαν την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom