blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.323
- Πόντοι
- 26.096
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Με την Ναταλί πριν δύο χρόνια είχα 22/24. Και 20/21 αποτυχημένες προσπάθειες εκ μέρους της, για δεύτερη φορά.Ρητορική ερώτηση, παιδί μου.
Γιατί πήγε άλλωστε εκεί ο κ.κωλο-γερος;;;
Υπενθυμίζω τις παλαιότερες επιδόσεις του, τότε που μετρούσαμε τις συνευρέσεις του κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου των εργασιών του Νήματος.
Τότε ήταν στο 28/31. Ουσιαστικά δεν συνουσιαζόταν μόνο όταν ήταν στο αεροπλάνο από και προς...
Φευ εις Ημάς!
Φευ και πάλι φευ!!!
Και λοιπόν;;;Με την Ναταλί πριν δύο χρόνια είχα 22/24. Και 20/21 αποτυχημένες προσπάθειες εκ μέρους της, για δεύτερη φορά.
Νέα δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας;;;;Αφήνω κι εγώ το παρακάτω τραγούδι για τον αγαπητό φίλο @DJ Aristarxos που υποφέρει από ερωτική απογοήτευση και πάω να επιβλέψω την εγκατάσταση νέων δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας στο πλοίο.
Ο νέος μαρκόνης είναι απόλυτα αξιόπιστος. Με διαβεβαίωσε ότι έτσι θα μπορεί να παραγγείλει πίτσα ακόμα κι όταν πλέουμε ανοιχτά του Κέηπ Τάουν.Νέα δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας;;;;
Μαντάρα θα τα κάνει ο νέος Μαρκόνης...
Θα επικοινωνείτε με το εξώτερο διάστημα αλλά με την Γη ... χλωμό το βλέπω.
Αποκλειστικές φωτογραφίες από κο ΚωλόγεροΜε την Ναταλί πριν δύο χρόνια είχα 22/24. Και 20/21 αποτυχημένες προσπάθειες εκ μέρους της, για δεύτερη φορά.
Και εγώ ψήφισα αλλά άλλαξα γνώμη. Θέλω να ψηφίσω το ίδιο με τον Αρίσταρχο.ψηφισα γιατί η συμμετοχή στα κοινά είναι βασικό θέμα
Αφήνω κι εγώ το παρακάτω τραγούδι για τον αγαπητό φίλο @DJ Aristarxos που υποφέρει από ερωτική απογοήτευση και πάω να επιβλέψω την εγκατάσταση νέων δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας στο πλοίο.
Έχεις δίκιο καπτεν..σήμερα θα πάω στη ντίσκοΑν έχει ούτως, τότε: