blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.340
- Πόντοι
- 26.096
Δεν έχει όχι, παιδί μου.
Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα ...
Δεν μπορούμε να ασχολούμεθα με τον Λήσταρχο Νταβέλη και τον Χοντρό που σας παράτησε κλπ κλπ
Φευ!
Δεν έχει όχι, παιδί μου.
ενταξει...Δεν έχει όχι, παιδί μου.
Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα ...
Δεν μπορούμε να ασχολούμεθα με τον Λήσταρχο Νταβέλη και τον Χοντρό που σας παράτησε κλπ κλπ
Φευ!
Τι καλό παιδί!!!ενταξει...
Είναι ακόμα νεανίας και έχει τον αντικομφορμισμό της ηλικίας. Τι είπε το παιδί; ότι έγραψε στο πούτσο του το κρατίδιο και έγινε διάσημος. Μεθαύριο, το πούτσος θα γίνει πέος και αντιμεθαύριο θα σέβεται την Κυβέρνηση και τους παναθηναϊκούς. Θέλει λίγο χρόνο. Μην τον αποκληρώσετε. Είναι καλό παιδί. Σας κοιτάζει με θαυμασμό και λέει όλο φευ για να σας μοιάσει.Τι θα κάνω με τον ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου;;;;
Καθυβρίζεται με τους οπαδούς του ΠΑΟ όλη την μέρα και μόλις τώρα διαπίστωσα ότι επαινεί κάποιον αποβιώσαντα λήσταρχο ...
Μία είναι η λύσις .. Φευ!
ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΗ!!!
Λέτε;;;;Είναι ακόμα νεανίας και έχει τον αντικομφορμισμό της ηλικίας. Τι είπε το παιδί; ότι έγραψε στο πούτσο του το κρατίδιο και έγινε διάσημος. Μεθαύριο, το πούτσος θα γίνει πέος και αντιμεθαύριο θα σέβεται την Κυβέρνηση και τους παναθηναϊκούς. Θέλει λίγο χρόνο. Μην τον αποκληρώσετε. Είναι καλό παιδί. Σας κοιτάζει με θαυμασμό και λέει όλο φευ για να σας μοιάσει.
σε κοιταζω με θαυμασμο και θελω να σου μοιασω...Τι καλό παιδί!!!
Εύγε, παιδί μου!σε κοιταζω με θαυμασμο και θελω να σου μοιασω...
Δεν είχε χρήματα για να βγάλει....Εύγε, παιδί μου!
Να δω λίγο και το διαρκείας στην Θ4 [Τούμπα, προς Αγία Βαρβάρα προσανατολισμός], παρακαλώ;
Ε, βέβαια.Δεν είχε χρήματα για να βγάλει....
Για να της μιλήσει για τον γλυκό θειούλη του! Στον ίδιο αρέσουν οι 18χρονες.Ε, βέβαια.
Επειδή τα χρήματα που του δίνει ο Άλλος Άνθρωπος πάει και τα ξοδεύει με την κα. Ιωάννα στα ζαχαροπλαστεία ...
Τι από τα τρία σας πειράζει;Ε, βέβαια.
Επειδή τα χρήματα που του δίνει ο Άλλος Άνθρωπος πάει και τα ξοδεύει με την κα. Ιωάννα στα ζαχαροπλαστεία ...
Δεν απαντώ.Τι από τα τρία σας πειράζει;
Ότι ξοδεύει τα λεφτά, ότι τα ξοδεύει με την κα Ιωάννα ή ότι τρώει πολλά γλυκά;
Ρητορική ερώτηση, παιδί μου.ας μιλησουμε για ερωτα......
ο παππους αραγε θα γαμαει τωρα?
Βιοποριζομαι. Χωρίς αυτακια ΕΊΠΑΜΕ. Το βράδυ θα "βιοποριστω".ας μιλησουμε για ερωτα......
ο παππους αραγε θα γαμαει τωρα?
Οου, δις λαστ γιαρΡητορική ερώτηση, παιδί μου.
Γιατί πήγε άλλωστε εκεί ο κ.κωλο-γερος;;;
Υπενθυμίζω τις παλαιότερες επιδόσεις του, τότε που μετρούσαμε τις συνευρέσεις του κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου των εργασιών του Νήματος.
Τότε ήταν στο 28/31. Ουσιαστικά δεν συνουσιαζόταν μόνο όταν ήταν στο αεροπλάνο από και προς...
Φευ εις Ημάς!
Φευ και πάλι φευ!!!
Αν είναι έτσι, καλώς εψήφισα την πρώτη επιλογή στην τελευταία ψηφοφορία!Ρητορική ερώτηση, παιδί μου.
Γιατί πήγε άλλωστε εκεί ο κ.κωλο-γερος;;;
Υπενθυμίζω τις παλαιότερες επιδόσεις του, τότε που μετρούσαμε τις συνευρέσεις του κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου των εργασιών του Νήματος.
Τότε ήταν στο 28/31. Ουσιαστικά δεν συνουσιαζόταν μόνο όταν ήταν στο αεροπλάνο από και προς...
Φευ εις Ημάς!
Φευ και πάλι φευ!!!
Σιγά - σιγά σεις, οι νεότεροι, θα κατανοήσετε το μεγαλείο του Επιβήτορος τούτου...!!!Αν είναι έτσι, καλώς εψήφισα την πρώτη επιλογή στην τελευταία ψηφοφορία!