Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Απόχη!!!( Απ' τη ψηφοφορία)
Ωχ για οποιον δεν καταλαβε .... Ο κωλογερος εριξε το πρωτο βολι ...
Άντε, καλό Φλεβάρη ναχουμε.
Χθές το βράδυ συνευρεθην με κορασίδα 29 ετών διπλωματούχο (μου έδειξε φώτο στο κινητό με το πτυχίο της) σε θεραπευτικό μασάζ. Ικανοποιούσε κατά 110% κυρίως εμφανισιακά, αλλά και σεξουαλικά,του πακέτου που ήθελα να παίρνω από το ταξίδι μου στην Ν.Α. Ασία, πριν να γνωρίσω την Ν.Ωχ για οποιον δεν καταλαβε .... Ο κωλογερος εριξε το πρωτο βολι ...
Μακα
Μακάρι να μπορούσα να ζήσω ξανά στο παρελθόν. Πόσα πράγματα θα μπορούσα να αλλάξω
Ευγε ..εισαι ενα αξιος εκπροσωπος της γειτονιας μαςΧθές το βράδυ συνευρεθην με κορασίδα 29 ετών διπλωματούχο (μου έδειξε φώτο στο κινητό με το πτυχίο της) σε θεραπευτικό μασάζ. Ικανοποιούσε κατά 110% κυρίως εμφανισιακά, αλλά και σεξουαλικά,του πακέτου που ήθελα να παίρνω από το ταξίδι μου στην Ν.Α. Ασία, πριν να γνωρίσω την Ν.
χαχα και αλλο κρουσμα με το παρελθονΜακα
Μακάρι να μπορούσα να ζήσω ξανά στο παρελθόν. Πόσα πράγματα θα μπορούσα να αλλάξω
Ακολουθώ...Και ευρισκόμενοι εις το Νήμα της Αληθείας και της Καταδόσεως, ο Νηματοθέτης δηλώνει ότι εψήφισε την 1ην και την 5ην επιλογήν!
Μόλις τελειώσω με τα διαβάσματα μου, ευχαρίστως να ξανατρέξω!χαχα και αλλο κρουσμα με το παρελθον
αν χρειαστείτε παντως κατι
ο ωριων ειναι ο ανθρωπος που τρεχει για ολους
Εδώ δεν κατέστη δυνατόν να μου γνωρίσετε τας καλάς γραίας μετά των ερυθριαζόντων παρειών, όταν ο δύσμοιρος τούτος Νηματοθέτης περιεφέρετο κατά μόνας και εγκαταλελειμένος υπό όλων των θηλέων ...Ακολουθώ...
Απο πληροφορίες καταδότη ενεφανίστησαν καλόγρεαι δια προσκίνημα ξένης υπηκοότητας ακόμα δεν ξέρω ποιας... Εις την περιοχήν Νημποριό καρύστου θα υπάγω το απόγευμα δια αυτοψία.
Φεύ...
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλα ψέματα ...Μη τσίμπατε κ.μπλιζαρντ..ψεματα λέει..
Ούτε jet lag, ε;;;Χθές το βράδυ συνευρεθην με κορασίδα 29 ετών διπλωματούχο (μου έδειξε φώτο στο κινητό με το πτυχίο της) σε θεραπευτικό μασάζ. Ικανοποιούσε κατά 110% κυρίως εμφανισιακά, αλλά και σεξουαλικά,του πακέτου που ήθελα να παίρνω από το ταξίδι μου στην Ν.Α. Ασία, πριν να γνωρίσω την Ν.
Ορθώς ομιλείτε, κύριε!ενταξει ψήφισα.. πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά