Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ωωω το 1978 το επισκευθηκα ως αντιπροσώποια της ελληνικής κυβέρνησης... Και για να θυμήσω σε ορισμένους όταν πέταγε ο Σύφης χωρίς κινητήρες το τζάμπο πάνω από τις πολυκατοικίες στην Αθήνα....Εγω την αλλη κυριακη
inshallah
Εγώ δεν είμαι πλεονέκτης εγώ ψήφισα μία φορά.., τέλος.ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Ψηφίστε, ω Όνοι και Χοίροι και Κύνες και Καπετάνιοι!
[Εως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος - Ψηφοφορία Μυστική!]
Επίσης, επίσης και καλή διασκέδαση εκεί στην άπω Ανατολή, αλλά να μας ειδοποιήσετε εάν έρθετε από τα μέρη μας για να βάλουμε την πανοπλία μας.
Άντε, καλό Φλεβάρη ναχουμε.
Ρε συ όταν ιρθε να με πάρει με το ζαστσβαμε πιγε στο ιλιουπολι για παζαρη τριβλαστιχα γιοκογιανι για το τρίκυκλο πού οδιγαι ο τρικαρδοσ που θα τα φορτώνει στο πλοίο για τη κερκιρα αλά δεν ιχε μέτρια για παζαρι πιραμε Τιλ τον πορουλι που πίνει καφέ με το φαρκελι που ιχανρ φιγι Κ τους προλαβαμε στ Μαριάνα στο αγκιρας 1..... Πιραμε 234€ δανικαο ιβιτς ιμε καλα καταλαβεσ τορα ι ελενι κιματε κε εχο ορα να σου γραφο λσερισ γιουγκοσλαβικα πιστεβο εχισ καταλαβι μισο να κλισο το πσιγιο το λενακι εκλασε κε ανικσε ι πορτα τορα αφτο ...
Θα τον σωταρω πρωτα...σιγα σιγα απ ολες τις μεριες..στα ..ιδιαιτερα θα επιμεινω λιγο περισσοτεροΚ
Ψητό θα τον κάνετε; Ή κοκκινιστό;
Κάποια γατάκια πάντως τον προτιμούν ωμό.
Το άκουσα κ. Εγγράμματε.Πολύ πρόσφατα παρακολούθησα μια ταινία (σχετικά παλιά) και είχε κάπου ενδιάμεσα το παρακάτω μουσικό κομμάτι, θυμάται κάποιος όμως ποια ταινία είναι ?
Από καρδίας κ. @κωλο-γερος σας ευχόμεθα να έχετε Καλόν Φεβρουάριον!
Άντε, καλό Φλεβάρη ναχουμε.
Καλημέρα. Ψήφισα, φυσικά την τελευταία επιλογή.Από καρδίας κ. @κωλο-γερος σας ευχόμεθα να έχετε Καλόν Φεβρουάριον!
Υ.Γ. Ψηφίσατε εις την ΝΕΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ μας;
Και εάν ναι, τι ψηφίσατε [εάν επιτρέπεται];
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ότι αυτή την στιγμή εις την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ μας πλειοψηφεί η πρώτη επιλογή σας λέει κάτι;;;Καλημέρα. Ψήφισα, φυσικά την τελευταία επιλογή.
Μου καταστρέφετε την φήμη μου. Δεν θα με πλησιάζει εργαζόμενη πλέον.Το ότι αυτή την στιγμή εις την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ μας πλειοψηφεί η πρώτη επιλογή σας λέει κάτι;;;