Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τι να πωΑποχερετιστιριο
Αυτες τις ημερες θα αποσχω εν μερει απο τις εργασιες του νηματος (στ αρχιδια σας φυσικα) λογω φορτου εργασιων. Θα διαβαζω βεβαια τιςμαλακιεςαναρτησεις των μελων. Ελπιζω αν τα καταφερω και πραγματοποιησω το ετησιο ταξιδι μου, μετα απο 12 ημερες, να συμμετασχω παλι κανονικα στο νημα απο την Ν/Α Ασια.
Τι να πω
"το κρίμα στον λαιμό σου " όταν γυρίσεις και δεν με βρεις ξέρεις ποιος θα είναι υπεύθυνος!!
αρισταρχε εχουμε προβλημα
εγω δεν βαζω δεν εχω γκομεναΒάλτε κάνα ρομαντικό τραγούδι!!
αρισταρχε εχουμε προβλημα
ο κ.μπλιζ ειναι αυτο που λεμε καψουρι
τα φωτα σου
Βάλτε κάνα ρομαντικό τραγούδι!!
ο νηματοθετης εχει αβαταρ εξωγηινο αρισταρχεΔεν ξέρω από αυτά
Peace
να γυρισεις γρηγορα αρισταρχεΕίναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα..
Σε ένα μήνα πάλι gays.. sorry guys ήθελα να πω
Μείνε τώρα που γνωριστήκαμε καλύτερα και όταν έρθω Θεσσαλονίκη θα κεράσω πιτογυροΕίναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα..
Σε ένα μήνα πάλι gays.. sorry guys ήθελα να πω
Φίλε μου, ο Κέι εργάζεται σκληρά επιβλέποντας εργασίες στο πλοίο και δεν χάθηκε. Γράφει κάθε μέρα και κάτι. Ωστόσο θα σε παρακαλούσε να μην του απευθύνεις τον λόγο. Δήλωσε κάτι που σε αφορά και δεν αναιρεί λέξη απ'όσα είπε. Δεν θέλει κουβέντες μαζί σου. Ούτε αντεγκλήσεις. Μείνε ήσυχος και θα συνεχίσει να σε περιφρονεί κι αυτός.Μην στεναχωριεσαι ωριων το κακο ειναι γενικο
μονο εσυ εμεινες πιστος στο καθηκον
νομιζω πρεπει να αγιοποιηθεις - ο Αγιος ωριων - νομιζω δεν εχουμε τετοιον αγιο - ποτε λες να σε γιορταζουμε
ΥΣ
και ο @CaptainK χαθηκε νομιζα πως μονο εγω και ο αρισταρχος ειμασταν παιδακια
Να μην χανεσαι καπτενΦίλε μου, ο Κέι εργάζεται σκληρά επιβλέποντας εργασίες στο πλοίο και δεν χάθηκε. Γράφει κάθε μέρα και κάτι. Ωστόσο θα σε παρακαλούσε να μην του απευθύνεις τον λόγο. Δήλωσε κάτι που σε αφορά και δεν αναιρεί λέξη απ'όσα είπε. Δεν θέλει κουβέντες μαζί σου. Ούτε αντεγκλήσεις. Μείνε ήσυχος και θα συνεχίσει να σε περιφρονεί κι αυτός.
Εγώ αποχωρώ για ένα μήνα
Αλλά
Peace
Γεια σας
Στο επαναεπικοινωνειν
Μην στενοχωριέσαι και μην κάνεις ευχέλαια.