blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.318
- Πόντοι
- 26.096
εγω δεν περιφρονω κανεναν κ.μπλιζΤο κακό είναι ότι ήταν σ΄ εμάς και αφού σαγήνευσε την κα. Ιωάννα, τώρα μας περιφρονεί και γράφει οπουδήποτε αλλού και όχι σ΄ εμάς ...
Τρίο μόνο αν είναι FFM.
Ποτέ όμως MMF!
Στο νήμα μας κανείς δεν μαλώνει ...εγω δεν περιφρονω κανεναν κ.μπλιζ
εφυγα για να μην μαλωσω με το καπτεν
ειναι μαλακας καθαρης κοπης
Timeo Danaos et dona ferentesΣτο νήμα μας κανείς δεν μαλώνει ...
Είμαστε όλοι μία παρέα.
Και αν υπάρχουν διαφορές και εντάσεις, πάλι κάποια στιγμή βρίσκουμε την άκρη.
Για παράδειγμα ο κ. Ιζνογκούντ είχε παρεξηγηθεί μ΄ εμένα για 3 χρόνια και δεν μου μιλούσε. Τώρα είμαστε σαν αδέλφια!
Στο νήμα μας κανείς δεν μαλώνει ...
Είμαστε όλοι μία παρέα.
Για παράδειγμα ο κ. Ιζνογκούντ είχε παρεξηγηθεί μ΄ εμένα για 3 χρόνια και δεν μου μιλούσε. Τώρα είμαστε σαν αδέλφια!
Ας καγχάσω τρις!Και με το πραξικόπημα που θέλει να κάνει τι θα γίνει ???
εγω λεω κ.μπλιζ να μην δωσουμε συνεχεια και ας παει ο καθενας στις δουλειες τους και στα ταιρια του ησυχα και ωραια - η σιωπη αλλες φορες ειναι ντροπη και αλλες φορες χρυσος - ας αφήσουμε τα πραγματα ως εχουνΣτο νήμα μας κανείς δεν μαλώνει ...
Είμαστε όλοι μία παρέα.
Beware of Greeks bearing gifts, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.Timeo Danaos et dona ferentes
Κοιμησου εσυ αγγελουδι μου και η τυχη σου δουλευει....( τοπο εξορίας να διαλεξεις ..μετα την ανατροπη σου )
Όπως επιθυμείτε και ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα!εγω λεω κ.μπλιζ να μην δωσουμε συνεχεια και ας παει ο καθενας στις δουλειες τους και στα ταιρια του ησυχα και ωραια - η σιωπη αλλες φορες ειναι ντροπη και αλλες φορες χρυσος - ας αφήσουμε τα πραγματα ως εχουν
εγω δεν περιφρονω κανεναν κ.μπλιζ
εφυγα για να μην μαλωσω με το καπτεν
ειναι μαλακας καθαρης κοπης
Κύριε Τζίμηεικοσιτρίαεικοσιατρία,
Καθίστε μη φύγετε.
Θα τα σάξουμε τα πράματα.
Η ζωή είναι μικρή για να τσακωνόμαστε.
Κύριε Τζίμηεικοσιτρίαεικοσιατρία,
Καθίστε μη φύγετε.
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναλαβω την εξουσίακ. @jim2323 ,
νομίζω ότι η αυθόρμητος αντίδρασις μελών του Νήματος, σας δείχνουν ότι πρέπει να παραμείνετε.
Και θα την βρούμε την άκρη ...
Σας διαβεβαιώ!
ειναι θεμα χρονου να μαλωσω και να χαλασει η ωραια ατμοσφαιραΚύριε Τζίμηεικοσιτρίαεικοσιατρία,
Καθίστε μη φύγετε.
Όχι εις τούτην την ζωήν, κύριε!Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναλαβω την εξουσία
Εσυ ρε τραχανοπλαγια ολο διωχνεις κοσμο
Απλά πιστεύω ότι ο καλοπροαίρετος διάλογος -είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός- μπορεί να επιλύσει πολλά θέματα.ειναι θεμα χρονου να μαλωσω και να χαλασει η ωραια ατμοσφαιρα
ξερω το χαρακτηρα μου σε μερικα ειμαι και εγω μαλακας και προκατειλημμένος
Υποτιμηση νομισματος , ανασχηματισμος και επανασταση δεν προ αναγγελονταιΕσύ ετοίμασε το πραξικόπημα και άσε τα μύγδαλα.
Να τον πιάσουμε στον ύπνο.