CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.411
- Πόντοι
- 2.536
Δεν επιμένω. Μου αρκεί ότι δεν ασπάζεσθε τα Γραφάς όπως και εγώ. Σκέφτηκα μήπως σας περισσεύει καμιά για τον μικρό Ωρίωνα.Κοιτάξτε, κύριε!
Εάν αναγιγνώσκατε τας προηγουμένας χιλιάδας σελίδας, θα εγνωρίζατε ήδη ότι ο Νηματοθέτης δεν ασπάζεται τας Γραφάς. Θεοί και Δαίμονες δεν απειλούν τον υπερήλικαν, αδύναμον, ασθενήν και άκακον εν ταυτώ Νηματοθέτην.
Ως εκ τούτου, κύριε, δεν διαμοιράζομαι τα ιμάτιά μου!
Υ.Γ.
1. Είμαι με την Μ. Η Αγγλίς τροφός μου απεχώρησε εκ της κοινής ζωής μας την 5ην Ιουνίου 2011. Έκτοτε με μισεί και με απεχθάνεται, πλην όμως κατά διαστήματα με ξανα-αγαπά και επανεμφανίζεται [επανημφανίσθη προ 2 ημερών].
2. Η 2α, εις ήντινα αναφέρεσθε, είναι η Αγγλίς τροφός. Άρα ουδέν μόνιμον και άρα δεν υπάρχει 2η!
3. Η 3η, εις ήντινα επίσης αναφέρεσθε, είναι η only and only @Sexyjoanna . Όλο το μπου το ξέρει και μάλλον και η ίδια. Θα δούμε ...
εδώ είσαι εσύ; περιμένεις το σχολικό φαντάζομαι.Ναι, το έχει ακούσει.
Ας βάλουμε κάτω τις χιλιομετρικές μας αποστάσεις να δούμε ποιος είναι ο πιο πλησίον.
Εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα.
Οι καθηγητές μου είπαν ότι πωρώθηκες με τον κώδικα Μορς και ότι σκαλίζεις τελείες και γραμμές σε κάθε χαρτάκι που βρίσκεις αλλά ακόμα είσαι ανορθόγραφος γιατί γράφεις παντού .!. Λίγη προσοχή να δείξεις και θα αριστεύσεις.