shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Αρισταρχο τι κάνεις , έφαγες πρωινό;
Αρισταρχο τι κάνεις , έφαγες πρωινό;
Καλά ρε σαντοου μαν.. ναι ξυπνησα πρωι.εσυ τι λέει? Όλα οκ?Αρισταρχο τι κάνεις , έφαγες πρωινό;
Αρχίζω να συνερχομαι από την ίωσηΚαλά ρε σαντοου μαν.. ναι ξυπνησα πρωι.εσυ τι λέει? Όλα οκ?
Αν το κάνεις "πώς ο Αρίστος άνοιξε την "πύλη" της Μερσέντες" νομίζω οτι θα ξεκολλήσεις και θα πάρεις και πολλά likesΧθες δοκίμασα να γράψω τη συνέχεια του " Αρίσταρχος και Μερθέντεθ - το άνοιγμα της πύλης" , αλλά η έμπνευση με εγκατέλειψε ( δυστυχώς)
Καπτεν, στις λογοτεχνικές πιάτσες, είμαι γνωστός, ως ο "ασυμβίβαστος"Αν το κάνεις "πώς ο Αρίστος άνοιξε την "πύλη" της Μερσέντες" νομίζω οτι θα ξεκολλήσεις και θα πάρεις και πολλά likes
Πώς ο Ασυμβίβαστος άνοιξε την Ηγουμένη Μερσέντες;Καπτεν, στις λογοτεχνικές πιάτσες, είμαι γνωστός, ως ο "ασυμβίβαστος"
Δεν αλλάζω conceptΠώς ο Ασυμβίβαστος άνοιξε την Ηγουμένη Μερσέντες;
Κι εγώ δεν ανοίγω την Πύλη. Την τελευταία φορά που την άνοιξα είχαμε σκηνές αλλοφροσύνης. Εσύ βγήκες έντρομος, κουτσαίνοντας, χάθηκε ένας υπερήλικας συμπολίτης μας και όρμηξε και ένας άγριος σκύλος με ψαροντούφεκο.Δεν αλλάζω concept
Τον υπερήλικα στεναχωριέμαιΚι εγώ δεν ανοίγω την Πύλη. Την τελευταία φορά που την άνοιξα είχαμε σκηνές αλλοφροσύνης. Εσύ βγήκες έντρομος, κουτσαίνοντας, χάθηκε ένας υπερήλικας συμπολίτης μας και όρμηξε και ένας άγριος σκύλος με ψαροντούφεκο.
Ε πας μας το από εκεί φαίνεται το ίματζ σου και η παρουσία σου στο νήμα γι'αυτό βγαίνουν με τα γκομενάκια δύο δύο τέτοια τους λέςΤο παραπάνω κομμάτι το έπαιζα πολύ πέρσι που δούλευα στην Ίμπιζα
Κάτσε, κάτσε, τώρα θα εμφανιστεί, δεν μπορεί...Τον υπερήλικα στεναχωριέμαι
Θα παθω ζάχαρο απο την γλυκα ολων των αγοριών εδω μεσα...!!Παντεσπάνι και πιτσουνάκι η άυλη οντότητα του Νηματοθέτη; Σημεία και τέρατα. Ακούγονται οι σάλπιγγες της Ιεριχούς
Δυστυχώς, μάλλον ξαναπήγε στο δρομάκι της μαύρης πέτρας, μπήκε στην πόλη με τους οικους και συνάντησε το ερπετοειδες. Θα σου στείλω το τηλ του Νταβίντ ικε, για να σου πει τι να κάνεις. Εγώ δεν πάω ξανά στην καταραμένη πόλη . Ακόμα οι εφιάλτες στοιχειώνουν τις νύχτες μου..
Ωχ! Τι να κάνω; Πρέπει να πάω.Δυστυχώς, μάλλον ξαναπήγε στο δρομάκι της μαύρης πέτρας, μπήκε στην πόλη με τους οικους και συνάντησε το ερπετοειδες. Θα σου στείλω το τηλ του Νταβίντ ικε, για να σου πει τι να κάνεις. Εγώ δεν πάω ξανά στην καταραμένη πόλη . Ακόμα οι εφιάλτες στοιχειώνουν τις νύχτες μου..
Μια χαρά! Έτσι κι αλλιώς όλα τα αγόρια εδώ μέσα έχουν σάκχαρο (εκτός ενός ψηλόλιγνου ροκ Καπετάνιου που έχει φυσιολογικές τιμές)Θα παθω ζάχαρο απο την γλυκα ολων των αγοριών εδω μεσα...!!