blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.878
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα!
Ε, βέβαια...Γιατί π.μ. λες και εδώ μέσα είναι όλοι ΠΣΑΡΑΔΕΣ.. ΕΔΏ ΜΈΣΑ είναι όλοι σπιούνοικαι σφουγγοκωλαριοι του νηματοθέτου..
Εκεί που ξεκινάει η μικρή στιβάδα των νησιών μπορείτε να ΠΣΑΡΕΠΣΕΤΕ με ότι εργαλείο τραβάει η ψυχή σας...
Μόνο καθημερινές τρίτη με πέμπτη.
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ, εις τη νέαν ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ του Νήματος!
Ακριβώς έτσι πρέπει να αισθάνεται κάποιος νεοεισερχόμενος μπροστά στο μεγαλείο του παρόντος ΝΗΜΑΤΟΣ!Εγώ είμαι στην μειοψηφία, στην 22930 σελίδα του άρθρου, νιώθω την ασημαντότητα μου , χαμένος σε όλες αυτές τις σελίδες , ωσαν να είμαι αστρονόμος και να παρατηρώ το μέγα σύμπαν.
Δύσκολα θα μας ξανακάνει την τιμή η κυρία, αγαπητέ Νηματοθέτη. Με το που ήρθε και ενώ την καλωσόριζα, πετάχτηκε ο Ωρίων σαν τον μούτσο απ'το αμπάρι και την τρόμαξε.Ουδόλως, κυρία!
Δύνασθε να εισέρχεσθε όποτε επιθυμείτε και να κοσμείτε το παρόν Νήμα.
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ όταν έχει καλοκαίρι στην Ανταρκτική, κολυμπώ και χαζεύω τους πιγκουίνους!Εντός ολίγου υπάγω προς άθλησιν εις κολυμβητικήν δεξαμενήν άνευ ισοθερμικής στολής, κ. amjik.
Θερμοκρασία εξωτερικού χώρου: 0.
Σας έκανα δύο διορθωσούλες.Δύσκολα θα μας ξανακάνει την τιμή η κυρία, αγαπητέ Νηματοθέτη. Με το που ήρθε και ενώτην καλωσόριζατης την έπεφτα,, πετάχτηκε ο Ωρίων σαν τον μούτσο απ'το αμπάρι καιτην τρόμαξετης την έπεσε και εκείνος.
Ουδείς εξ ημών, κύριε.
Ουδείς...
Μην παίζετε με τον πόνο μας, κύριε και προπαντός...
Μην πείτε στους παππούληδες ότι έγραψα εδώ...!
Ανακοίνωσις, ο νηματοθετης εθεάθη σε παραδιπλανο νήμα κομψόΤΑΤΗΣ Κυρίας
Υ.Γ. Εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ είμαι.
Οφείλω να ενημερώσω τους συνδαιτυμόνες πως η Κυρία είναι η μοναδική φορά που ψεύδεται ασυστόλως, εκτός αν παραγνωρίζει την έννοια "ανακόντα" σε συνδυασμό με το ανδρικό μόριο (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ).Που σου ρουφάω το ανακοντα στο βιντεακι ε;;χαχαχχαχα!!
...ασε τα ψόφια,ξέρω καλά τι είχα στο στόμα μου, στο κωλαράκι μου..παντού!!Οφείλω να ενημερώσω τους συνδαιτυμόνες πως η Κυρία είναι η μοναδική φορά που ψεύδεται ασυστόλως, εκτός αν παραγνωρίζει την έννοια "ανακόντα" σε συνδυασμό με το ανδρικό μόριο (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ).
...ασε τα ψόφια,ξέρω καλά τι είχα στο στόμα μου, στο κωλαράκι μου..παντού!!
Φιλάκια στ αγοράκια ολα εδω!
Καλημερα και κσλο ΣΚ ..το αυλακι δεν το περναω..ουτε καν τον Πηνειο...Χωρίς να παραγνωρίζω το ρητό:
Κι' αν δεις καράβι στο βουνό μ@@νί θα το 'χει σύρει.
Στο 5ο θέμα του δημοψηφίσματος που αναφέρομαι δηλ.
Καλά όλα αυτά αλλά εμείς πότε θα γαμήσουμε;
Επιμένω ότι τα αγαθά (μ@@νί εν προκειμένω) κόποις κτώνται.
Καλή σας διασκέδαση στα χιόνια και όταν και αν κατέλθετε νοτιότερα σας αναμένομεν!
Αυτά βλέπει ο γλύκας23 και έχει εξαφανιστεί.Παντεσπάνι και πιτσουνάκι η άυλη οντότητα του Νηματοθέτη; Σημεία και τέρατα. Ακούγονται οι σάλπιγγες της Ιεριχούς